Tamam soru sormuşsun var sayıyorum Okuyamadım diye içe kapanarak yanlışa yanlışla gidilmez canım... Güçlü olmalı mücadeleyi bırakmamalısın...Yani ben hep ideallerim için yaşadım ve hiç yılmadım,,Hoşlanmam aciz kalmaktan ve güneşe karşı başım dik yaşamalı ve öyle ölmeliyim Ya sen?
nasıl öldüğüm inanki önemli değil nasıl ve neye referans alarak yaşadığım önemli ben öldükten sonra hatırlanmasamda olur dahada önemlisi öldükten sonraya nereye gideceğim
Gün içinde ara ara aklıma gelir.. Aklıma gelince korkmam .Bakalım ölürken korkacak mıyım ,bilemiyorum ki ! Şöyle bir şey var .. Şahsen beni ölüm değilde, ne zaman ne şekilde olacağını bilmemek korkutuyor,ki tahminim de herkes bundan korkuyor.
Ama şunu demek isterim ki:
Ölümden korkmayana hayat tatildir, Ölümden korkan,katildir.. Sahi katiller, ölümden korktukları için mi, yaşayanlara fitiller ? (2010)
İnsan neden ölümden bahsederken,konuyu değiştirmek ister,Yalan bir yani olmadığı için mi_?
Hepimiz için kaçınılmaz olan bu (ölüm!) gerçeği her an dile getirip karamsar bir tablo çiserek hayatımızı yaşarken cehenneme çevirmemek adına ..Ölümü pek düşünmemeye çalışıyor.. Tabi her an eceli bekliyoruz.Önemli olan güzellikleri hissedebilmek ..Acılara gülebilmektir...
Müzik ve ben ayrılmaz bir bütünüz. Her zaman müzik dinlerim özellikle sözsüz olan fon müziklerini tercih ederim. Enstrüman çalmayı denediğim oldu ama bu konuda yeteneğim yokmuş
Haklı olduğum halde susmak zorunda kalışım iyiden iyice canımı sıkmaya başladı ve sinirlerim devredışı kalmak üzere Seni kimsenin bulamayacağı bir yere çekip gitmeyi düşündüğün olsumu hiç?
Aslolan emekten yana ve emeğin için...Hakettiğin en güzeli insanca yaşamanın yolunu arayacak ve bunun için mücadele vereceksin desem yanıtın ne olurdu?
Hayır üstteki neden kafayı yiyeyim hayat herşeye rağmen güzel
Hadi bize bir kelime öğret. Unuttuğumuz bi kelime olsun. Tozlanmış kitap aralarında geçen bir kelime ve anlamı Hepimiz sıradanlıktan ve aynı sözleri duymaktan sıkıldık dimi.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.