Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Bir sonrakine soru sor? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 254,612 kez görüntülenmiş, 1,575 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Bir sonrakine soru sor?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Herkesin unuttuğu bir kelime deyince aklıma : 'mutluyum' diye birşey geldi :) Bunu demeyi bir çoğumuz unutmuş,mutlu olsada değilim diyor..

Raftaki kelimelerden de aklıma ilk gelen tebdil-ya da tedbil -yanlış olmasın,bu kelime geldi.
Rahmetli dedemin 1948 tarihli askeri hava değişimi belgesi vardı orada (tedbil-i hava ya da tedbil hava) gibisinden bişeyler yzıyordu.
Yani anlamına gelince,tebdil veya tebdil,değişmek,mekan,mekan değiştirmek, yada sadece değiştirmek anlamlarında kullanılıyor sanırım ..
Benden bu kadar..:)
Değişme zamanı ;)

Ya senden ne kadar_?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Değişim ve yeniliklere açığım... İmzamdan da belli olmuyor mu:)

Sevgiden hoşgörüden uzak,insanlıktan bi'haber kendini dev aynasında gören oysa küçüldüklerinin farkında olmayan megoloman tipler için gerçekten üzülüyorum  ya siz?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ben üzülmüyorum bile, her geçen zaman kıymetli boşa harcamamak gerek  8)

Her zaman büyük sözü dinlemek doğru mudur?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Büyük sözü dinlemek doğrudur. Hatta herkes dinlenmelidir. Ama yaşamamız ve büyümemiz için gereken hata payını kendimizde bırakmalıyız. Öğrenmek için.

Sence bir kalıp sabunla kaç kişi banyo yapabilir eşit köpürtünce? -nerden aklıma geldiği konusunda bir fikrim yok-

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hiç aklıma böyle bir soru gelmemişti bak şimdi bende merak ettim. Ama herkesin sabunu kullanma miktarı fazla hani çok mantıklı bir cevap bulamayız sanki  :-\

Sokak hayvanlarının olması sence ne kadar gerekli ? Yani doğal yaşam için gerekli mi?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Tubacım bu konu teknik bilgi gerektiriyor belki ama ..
şahsi düşüncem sokak çocuklarının arttığı ve perişan olduğu bir ortamda sokak hayvanları ile ilgilenmek zor bi' durum..

Peki bu konuda sen ne düşünüyorsun canım ?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Hayvanların bizim gibi evleri yoktur,yani gerekte yoktur. Onların evi doğadır,dışarıdır. Yani nasıl ki bir hayvanın illlaki bir eve bir evcilliğe ihtiyacı yoksa ,sokak hayvanlarına da bizim ihtiyacımız o derece vardır :)
Çelişki yok yani :)
Köpek kediyi kovalar, kedi fareleri temizler,fareler böcekleri ..Düz mantıkta bile gerçek ortada :)
Doğa betonlaşma sebebiyle kısıtlanınca onlarda beton hayatına alıştı ve insanlarla aynı yerde yaşamaya başladılar eskisinden daha sıkça. Çok eskidende tam tersiydi. İnsan doğadaydı,dinazorların içinde.Şimdi sıra hayvanlarda :)
Sokak hayvanları gereklidir.Sokaktaki hayvanlara, belli tedbirler alındıktan sonra müdahale edilmesin bence. Sokakta kalsınlar. Doğaya salsan bütün hayvanları,taşıyacak doğa kalmadı şu an zaten. O eskidendi. Yani düşünün ki ayılar bile şehre iniyor. Yada biz onların doğasına ev yaptık. Ama hepimizi çoğalırken onların azalması,her yüz insandan bilmem kaçının bir kaç hayvanın ölmesine sebep oluşudur..Kedi köpek düşmanları v.s. Çocuk düşmanları kada kötüdür.
Ben konuyu yeterince, neyse bu yazıdan pay alınacak yararlı bir cümle kurmuşumdur umarım
.Doğa, sokak tüm canlılarındır. .

Oruç tuttuğun süreyle kıyaslarsak ,hiç o kadar aç kaldın mı hayatında.. İştahsızlık hastalık bunlar açlık hissi sayılmaz.
Aç kaldın mı hiç.?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Mesut..
Konuyu dikkate alarak verdiğin içerikli yanıt için teşekkür ediyorum...
Uzun süre açlığa pek dayanamam gibime geliyor...
Yüce Tanrım hiç birimizi açlıkla tebiye etmesin.Yokluk-yoksulluk çektirmesin diyeyim.

Unutamadığın en üzücü olay neydi ?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Prenses:) (hayranıyım)Onur Akın şarkılarında senle aynı noktada buluşabilmek gerçekten sevindiriciydi...
Bizim çocukluğumuzda atari ,bilgisayar olmadığından kendi kendimize icat ettiğimiz oyunlarımız vardı:)Bebeklerle oynamayı falan hiç sevmezdim .
Bilirmisiniz bilmemçember çevirmeyi çok severdim. yarışırdık arkadaşlarla.

Hangi bölmde okuyorsun yada okumak isterdin ?

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Bi aksilik olmazsa daha sonra söliyeceğim :)

Yükseklik korkun var mıdır??

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Azrailin Secde Ettiği Aadam.. Okumaktayım hala..

En son izlediğin film?? :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hiç bakkal yok sadece bir market var onun dışında hepsi süper market.

Peki ya sence bakkalların bu kadar azalmasında bizim suçumuz var mı? Bakkalların olması gerekli mi?