Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Bir sonrakine soru sor? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 254,682 kez görüntülenmiş, 1,575 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Bir sonrakine soru sor?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Yazıyı okumak biraz zor oldu ama okuduk :)
Düşündümde kimseyi atmam herhalde kendim atlarım o panikle :)
İnsan mutlu kalabilir mi ?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
İnsan 'mutsuz kalamaz.'

Gök gürültüsü korkutur muydu seni? Şimdi o korkuyla eşdeğer hangi duyguyu yaşıyorsun ?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Gök gürültüsü beni korkutmaz. Küçükkende yağmur yağarken oyun oynardım; bir eksi bulut ile bir artı bulut çarpıştırarak aynı anda denk gelirse kazanıyor olurdum. Çoçukluk aklı işte.....
Mutsuzken neler yapıp keyfini yerine getirisin?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Mutsuzken keyif almaya uğaşmam genelde,zaten aklıma da gelmez,işime de o an... Üstüne üstüne giderim tükensin diye..Çökerim iyice,bunalıma kadar gittiği olur gerçekten.
Zaten bir yere kadar,onunda sonu var. Dedim ya insan mutsuz kalamaz.
Ama biraz rahat etmek için duş alıp,düşünmeye öyle devam ettiğim oluyor hani..Bu arada su insanı rahatlatır,içince de,içinde de

Herkesin yanlış bildiğini düşündüğün bir konu ve delice bir savunman var mı?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Genelde insanlara laf anlatmaya çalışmam hele ki tartışma konusunda haklıda haksızda olsam. Bu devirde adam gibi tartışan yok. Ondan uzun zamandır yok. Ama okulda münazara yarışmasında sabah kahvaltısında fındık çaydan daha yararlı diye savunmuş kazanmıştım. :) İlk okulda ama :)
İnsan sadece insan öldürüncemi katil olur ? Hayvan,böcek-hatta ağaçları öldürenler niye cani değil.

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Ölümden korkan herkes katildir aslında.. Neyse bu uzun mesele şimdi...
Böcek çiçek konusuna gelince.. Harika yaratılışların özünü bilmeden ,gözünü karartanlar var ki;onlar körlerdir,cani denmez bu yüzden. Yoksa bir insan 30 sene kendi elleriyle suladığı büyüttüğü meyvesini yediği ya da gölgesinde oturduğu hadi hiç olmadı çocukluğunda saklanbaç oynarken arkasında saklandığı,anılarının olduğu bir ağacı,3 saniye düşünerek devirir mi? Hemde neden ? . Bir ağaca çiçeğe böceğe bakınca,ağaç,çiçek,böcek değil,canlı görebilmek önemli..
insan insana kıyıyorsa buna adalet deniyorsa,onlar zor iş mi canım ..değil mi..

Kendini hatırladığın en eski sahne ?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
4 yaşında evin bahçesinde çeşme yanında  mavi ve kırmızı  peluştan ayı oyuncağımın kulağını yakıp hangisini daha çabuk sürede söndürebilirim denemesi yaparken  8)  [Ablamın kırmızı peluştan ayıcığı daha çok yanmıştı, nedense önce kendi ayıcığımı söndürme çabasına girmişim, sonunda da güzel, temiz bir ceza almıştım  8) , ]

İnekler için yeni beslenme şekli sera gazı emisyonlarını azaltmaya yönelik dünya çapında çalışmalar konusunda ne düşünüyorsun. Sera gazının azaltılması konusunda çözüm olabilir mi?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Bu soruya verilecek yanıt biraz uzmanlık gerektiriyor gibime geldi:)

Şansını zorladığın senin için en önemli olay ?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Okuldan atılacağımı bile bile m.yardımcısını oda da sıkıştırdım :) napim arkadaş ameliyat olacak ben dersten kaytarmış gibi gösteriyor zaten kavgalıydık :) Ey gibi deli gençlik :pp

Üzüntü sence ne demek ?

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
asukaki' Alıntı:
Okuldan atılacağımı bile bile m.yardımcısını oda da sıkıştırdım :) napim arkadaş ameliyat olacak ben dersten kaytarmış gibi gösteriyor zaten kavgalıydık :) Ey gibi deli gençlik :pp

Üzüntü sence ne demek ?

Allah iyiliğini vermesin Gökçe yoksa Trabzonspor lumusun?  :eglen

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Sonuna kadar :) hemde Türker... :) Haydi gidelim maça :)
Pahalı mallar her zaman kalitemidir yoksa... :)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
asukaki' Alıntı:
Üzüntü sence ne demek ?
Üzüntü deyince akla gözyaşı gelir.. Gözyaşı deyince,mutluluğun gözyaşı da olabileceği söylenir.. Üzüntü;tencereye kapak,eve mutfaktır; Gelen malzemeleri orada pişirir,yenebilecek hale getirirsin. Türüne bereket duygular da öyledir.. Çiğ yenmez. Sevdiğin birini kaybetmenin tepkisi kahkaha olsaydı,yutamazdık. Üzüntü,çiğ dertlerin,pişirilip önümüze sunulmuş halini yeme biçimimize denir.. En sevdiğimiz yemektir. Afiyet olsun.

Vahşi hayvanlar dedim şimdi; Aklına ilk hangisi geldi?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Bilinçaltı kaosumdan somut-soyut karışımı,bilmeceleli bir cevap vereceğim bu sefer..
Her çorba tarifinde mutlaka 'su' vardır. Özgürlük denilince su'yun 'akıl' a dönüşümünü görüyorum. Tarifi çorbayla aynıdır. Özellikle mercimeğe bayılırım. 'Sevdiğiniz' çorba kadar özgürsünüz.

Hangi çorbayı sevmiyorsun?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Domates çorbası  :-\

Kötü alışkanlık diyince aklına geln ilk üç şey nedir?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kötüyü düşünmek istemediğimdem tekrar tekrar anımsatmaş istemiyorum ve söylemeyeceğimdir:)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
deli' Alıntı:
Bilinçaltı kaosumdan somut-soyut karışımı,bilmeceleli bir cevap vereceğim bu sefer..
Sorumun yatırssız kalmasına gönlüm razı gelmedi tekrarlıyorum.
Var mı yanıt vermek isteyen?
Özgürlük nedir?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ÖZGÜRLÜK vardır ama kimse sonsuza kadar elinde tutamaz. Doğuştan tutsak olarak geliriz. Çoğu düşünceler bizlere empoze edilmeye başlar çocukluktan itibaren. Onların dediği doğru diğeri yanlış olur. Sanıyorum ÖZGÜRLÜK kavramı burada devreye girer. Eğer kişi sınırlarını zorlayıp tüm zorlukları göğüsleyebilip hayatın normlarını bir kenara bırakarak kendi hür iradesi ile kendi doğrusunu yanlışı yaşayabilirse yaşayabildiği kadar özgür olur. Mümkün müdür? Sanmıyorum bütün bunları göğüsleyebilmek sağlığınızı etkileyebilir. Bu durumda kimse sonsuza kadar özgür olamaz. Pes ettiğimiz yere kadar özgürüz...

Ablacım sorum size :) Dün gece oynadınız mı yoksa kenarda oturup gözlem mi yaptınız?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Tubacım:) Önce biraz oturdum .Sonra baktım roman havalarında oynayıp duruyorlar iyice sıkıldım duruma el koyarak halayda başı çektim.:)
Biraz mutaassıp bir ortamdı artık bağlamada çalmadım:)

Bugün 1 Mayıs bu konudaki düşünceniz nedir?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
İşçilerin bayramı aslında her zaman bayram havasında geçmesi gereken bayramı bazı şebelekler yüzünden kanlı 1 mayıs olmuş hala daha işçiler üzerinden siyaset yapmaya çalıştığı işçilerinde ister istemez buna karşı koymadığı 1 mayıs.
işçinin emekçinin bayramı nasıl ki 23 nisan çocukların 19 mayıs gençlerin 1 mayısta işçi ve emekçilerin diyorum.
Bu zamana kadar neden insanlar Atatürk'ü anlayamadı ?