Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Bir sonrakine soru sor? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 254,684 kez görüntülenmiş, 1,575 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Bir sonrakine soru sor?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
deli' Alıntı:
Dua nedir ? Bana dua eder misin?

DUa nedir?
Şöyle izah edeyim.Kendin ve sevdiklerin adına olumlu dileklerde bulunmaktır. Manevi huzurdur.İyi ve güzel olan herşey için duacıyım .
Benim için sınırı yok evrensel diyelim:)

Yaşasın halkların kardeşliği desem beni destekler misin ?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Desteklerim yaşasın halkların kardeşliği. Biz insanlar çok kötüyüz
Aynada kendine kendine konuştuğun olmuştur peki ya hiç kendi kendinle bakıştın mı ? ;)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kendi kendine konuşna bilirim "deli" denir .Konuşuyorum evet ne dedikleri  umrumda değil . çünkü beni yine en iyi ben anlıyorum.

Ben kimim desem?( Lütfen içinizden geldiği dibi tasvir edin lütfen)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
avatarında ki gibisin gizemlisin biraz bazen gencecik bir çocuk bazen büyümüşte büyümüş.
Ne söylediğini bilen neyin arkasında durması gerektiğini bilen. Her ne kadar bizi sevsende aslında hayatında ki tek sevdiğin Anıl diye bir oğlun olması... Gibi ama diyorum gizemlisin seni fazla çözemiyorum onun için akışına bırakıyorum :)
Ama sorumu cevaplamadın ? Kendi kendinle bakıştınmı diye sordum ? ;)

Yeni soru ; en çok güldüğün an hangi an ?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Görkem:) İçinden geldiği gibi güzel  yorumlamışsın beni .
Evet kendi kendime çok baktım  .Acıya direnirken tükendiğimi gördüm ve çok defa kırdım aynayı .
Ellerim kan içinde kaldı kendimden bile  gizledim gözyaşlarımı yine de ağlamadım. .o anki halime sadece  güldüm.!

Şu an soru sormasam . Sizler  devam edin lütfen .

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
ama crt Gökçe :) Gökçe :)
Annem Deniz görmüş adımı rüyasında ama koyamamışlar o zaman siyasi kabul etmişler nüfüsta ki memur kabul etmemiş. :) Neyse şimdi o adama dicektim de demiyeyim :)
Sorma Milyarlarca insan milyarlarca düşünce demekken neden bazı insanlar hala başkasının yerinde olmaya çabalarlar :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Tabiatta herşeyin taklitini yapmaya çalışsan insanoğludur. Yaptığımız herşeyde tabiata özenir kopya çekeriz. Hiç bir aslanın insan gibi yürümeye çalıştığını görmedim. Sanırım kendine çok güveniyor.Bu yüzden başkası gibi olmaya çabalamıyor bunu gören insanoğuda onun gibi olmaya çalışıyor. (biraz karışık oldu )

Çoğunluğun uygun gördüğü gibi yaşamıyormuyuz? Farklı olduğunu hissetikleri an susturmaya ya da yok etmeye çalışıyorlar.  Bu yolda da sadece cesaretli olanlar ayakta kalabilir :)

Üşümek mi yoksa terlemek mi hangisi diğerine göre daha dayanılabilir?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Üşümeye dayanırsın ama terlemeye sıcağa dayanılmazdır bazen öyle olur ki şu derimide yüzsemde çıkartsam da serinlesem der :)
Hiç kopya çekmek zorunda kaldın mı :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Evet ama hiç profesyonelce olmadı. :)

Hayattında en çok kime değer verirsin, kimin adını duymak bile herşeyi bırakıp hazır ol konuma geçmeni sağlar?

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
cantuuu' Alıntı:
Evet ama hiç profesyonelce olmadı. :)

Hayattında en çok kime değer verirsin, kimin adını duymak bile herşeyi bırakıp hazır ol konuma geçmeni sağlar?

Şöyle cevap vereyim ,henüz daha eşim ve çocuğum yok ..Yani cevap kimsenin.

İlklermi ? yoksa sonmu ?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
İlkler mi ? Son mu ? Aslında ikiside değil ama ikisinin arasında ilki seçerim. :)
Gözler gerçekten yalan söylemez mi ?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Gözler yalan söylemez. Ne yaparsan yap ne kadar gizlemeye çalışırsan çalış, gözler seni ele verir. :)

Senin için hangisi daha önemli ? Beden gücü mü, beyin gücü mü?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Beyin gücü ? Fiziksel o kadar ne kadar güçlü olsan da beynin yoksa sıfırsın :) Gücü kullanmasını bilmek önemli olan.

Dünyada bir monotonluk varmı sence tarihin tekerrür etmesi yerine monoton bir yaşam olduğunu düşündüğün oldumu hiç.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Dünya şimdilik sakin kendi halinde dönüyor.Burası Türkiye her güne ayrı bir enterasan olayla başlıyoruz.
Bana gelince memnunum halimden.Köşemde sakin sakin dualar ediyor hamdolsun diyor şükrediyorum halime :)
Seviyorum monoton yaşamı sanırım asosyalim?:)

(Olmayan) demokrasinin ,(sansürlenmiş) özgürlüklerin bekçiyiz desem yanıtın ne olurdu ?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
zaten olsa olsa o kadar olurdu bizden derim :) aslında düşünce yapımızın değişmesi gerekiyor bizim ortamız yok hep uçlarda kalıyoruz :)
açılacak edebiyat başlığının adı ne olsun :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
ortak karara bırakıyorum:)
Cuma'ları sever misiniz ?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Her cuma ölümün olacağına ve hayatın bitebileceğini düşündüğüm için, cumalar benim için önemlidir.

Ölümden korkuyormusun?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Korkmuyorum bir şekilde diriliş olarak gördüğüm için.
Cehennemi düşününce ürperiyorum azıcık ama o kadar.
Kemence-Keman ve Kadın insanı kanser eder derler katılıyor musun ?
(Bana kızmayın  :( )

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
asukaki' Alıntı:
Korkmuyorum bir şekilde diriliş olarak gördüğüm için.
Cehennemi düşününce ürperiyorum azıcık ama o kadar.
Kemence-Keman ve Kadın insanı kanser eder derler katılıyor musun ?
(Bana kızmayın  :( )

Asukaki :)
İnsanlarımı erkeklerimi? Bu bir araştırma mı ? :)