Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
asukaki' Alıntı:
Bu zamana kadar neden insanlar Atatürk'ü anlayamadı ?

Halk anlamasına anladıda.saptırıorlar çoğunu iktidarların işine gelmiyor.!
Gökçe bugün maça gittin mi ?Sonuç kaç kaç bitti(:

Gittim 3-0 yendik :) ilk defa rahat rahat bir maç izleyebildik diken üstünde oturmadan. :)
Ben çıktım sen geldin sen çıktın ben geldim ne du bu işin asli :)

Gökçe:) Neden bu kadar merak edeysun hastaneye cidmuş idim celdum işte.Konuşmam bi'garip olmaya başladı hemen soruya geçeyim bari(:

Ben yanmasam, sen yanmasan, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa  sözü sana ilk neyi anımsatıyor?

Eğer ara vermek istiyorsam hemen bir fırsat bulurum :)
traş olurken bozulan makineyemi kızarsın yoksa saçın sakalın yarım kaldığına mı yanarsın :D gitti güzelim kafa bir taraf  konya bir taraf trabzon :)

Benim mi :) pek bir şey diyemem şuanda 3 kademelik şarjı varsa 2 ye düşünce takarım :) genel 3 gün yeter bataryaya bağlı :)
Korku ve endişe arasında ki bağıntı- fark _?

Umutsuzluk haramdır :)

Benden çok yorulup,benden az maaş alanları düşündükçe çok rahatsız oluyorum' desem. Bu konuda ne düşüyorsun?

Bilmiyorum ne gelir.. Daha fazla yorulmak ..
Peki bu konuya dair;sence bu adaletsizlik midir,neyden kimden kaynaklanır..?
Türkiyedeki işverenler sence ne kadar adil,gördüğün kadarıyla..?
Yorumlarken hedefi biraz ıskalamaya çalışın,patronunuzun kulağına gitmesin :) ya da gitsin..

Adil değil daha çok cebine girecek paranın daha fazla giremesini hesaplıyorlar.
Eğer iş veren olsaydın ne yapardın.

Emekçinin tüm haklarını  koruyarak emeğin karşılığını vermeye çalışır .Vergi kaçırmazdım falan (:
Böyle dürüst bir patron varmıdır şimdide söyleyin bakim ?(:

İnanıyorum ya da inanmak istiyorum :) ama şu bir gerçek devletten vergi kaçırmayan patron var mı ? Bilemiyorum.
Aldığından fazla vergi verirsen bu durum normal değil midir ?

Hayır ingilizceden nefret ederim :) Ama Trabzon'da ve okuduğum yerde Japonca ve İspanyolca kursu yoktu olsa kesin giderdim :)
Bir dil bir insan öyle mi ?

Geri