Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Bir sonrakine soru sor? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 254,683 kez görüntülenmiş, 1,575 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Bir sonrakine soru sor?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Kemençe ve Keman insanlar da dinlediği için öyle söyledim bir anlatım bozukluğu olmuş :)
Bir teori varsayım hipotez diyelim :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Kemençe canlı olarak hiç dinlemedim. Keman ise gerçekten dinlemekten keyif almadığım bir enstrüman. Keman sesi beni rahatsız edeceği için olabilir.

Kadın mevzusuna gelince :)  Kadınlar çok konuşur (örnek: cantuuu) ancak burada önemli olan kişinin hayatındaki yeri. Bir insanı seversen konuşması yemek yemesi hatta boş konuşması bile hoşuna gider dolayısıyla seviyorsan kadın ya da erkeği seni kanser etmez tam tersi hayatına mutluluk katar.

Yeniden dünya ya gelsem......................ülkesinde............................yaşında.....................işi olan bir birey olarak gelmek isterdim. Çünkü......................

Boşlukları dolduralılm lütfen :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Türkiye'de 30 yaşında labarant olarak isterdim. Çünkü Japonya'ya tatile çıkmak için :)
Kadınların çok konuşması değil mesele ki :) bazen benden az konuştuklarıda olmuştur :)
Hiç aklınızdan çıkmayan bir kitap cümlesi

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
asukaki' Alıntı:
Türkiye'de 30 yaşında labarant olarak isterdim. Çünkü Japonya'ya tatile çıkmak için :)
Kadınların çok konuşması değil mesele ki :) bazen benden az konuştuklarıda olmuştur :)
Hiç aklınızdan çıkmayan bir kitap cümlesi

"Ne istediğinize dikkat edin,çünkü olacaktır" 

Sevgili asukaki :)

Söz eğer şampiyon olursak,madem bukadar seviyorsun Japonya'yı ozaman benden sana japon balığı  ;D Artık bakar bakar Japonya'yı düşünürsün  :D Buarada çok uzaktan bir akrabam japondur,istanbulda yaşıyorlar ve gayette başarılı bir evlilikleri var  ;) İnşallah eğer oralara gidersen boş dönmezsin hane bir Geyşa ile filan   8)

İnsanlar doğuştan şanslımıdır ? Yoksa herkes kendi şansını kendimi yaratır ?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bazıları artılarla gelir bazıları ise eksilerle...
Nedir bunlar; zeka, ailen , maddi durumun, yaşadığın şehir, çevrendeki insanların kalitesi, imkanlar vs.
Artılarla gelen        Eksilerle gelen
    %50                               %20
Artılar avantajlıdır. Doğru kullanmayı bilirlerse kendilerini çok iyi yere taşır. %80
Eksiler dezavantajlıdır. Eğer çabalarsa kendini iyi yere taşır ve taşıdığı yerde daha sağlam durur. %90
Ancak kimse hayat boyu %100 olamaz mutlaka eksik taraflarımız olacaktır.
Yani bir kısmı doğuştan şanslıdır ARTILARLA DOĞAN
Bir kısmıda kendi şansını kendi yaratı EKSİLERLE DOĞAN
Dipnot:
burada ki veriler tamamen hayal ürünü araştırma yapılmadan örneklendirme amaçlı verdiğim istatiki bilgilerdir.

Geçmişte yaptığım en büyük hata...................idi.
Ancak bu hatadan ...........................dersi çıkardım.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
bazı insanların hayatlarına girmem oldu galiba.
çıkardığım sonuç ise anı yaşıyosan anı yaşayanların hayatına girmen gerekiyor
garip bir şey oldu bu :)
Tam her şey bitti derken kaç kez yukarı doğru tırmandın ?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Saymadım ama oldukça azdır.

Ötenaziye Evet mi, Hayır mı?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Hollanda'da yapılıyor zaten orada herşey serbest.
Kendi düşüncem Allah'ın verdiği canı yine Allah alır diyorum. İnsan en doğal temek hakkı yaşamaktır. Diyorum ne kadar acı çeksede.Ne kadar umutsuz olsada Allah'tan umut kesilmez diyorum.

Megalitler hakkında ne düşünüyorsun ? Nasıl yapılmış taşınmış...

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bir yapı ya da anıt oluşturmak için kullanılan bu taşlar birbirine geçmeli olarak dururlar.Banada ilginç gelen bir konudur.
Kendi düşümcem şu ki bütün bunları yapabilmek için matematik, coğrafya ve inşaat ile ilgili teknik konularında iyi bilgi sahibi olduklarını gösterir.

''Buzulların erimesinin asıl nedeni rüzgarmış''  Katılıyor musun?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Rüzgarı oluşturan sebepler sıcaklık farkına bağlı olarak basınç farkının oluşmasıdır. Buzullarının erimesinin nedeni aslında dünya iklimlerinin değişmesine bağlı olarak kaynaklanıyor. İklimin değişme nedeni ise yine insanoğludur ki kıymet bilmeyen insanoğlu aslında baş sorumlu bizleriz desem :)

Kayıp şehir atlantis gerçekten var olmuş mudur ?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Gözümle görmediğim herşeye inanmam :)

Tırtıl olarak doğmak mı? Yoksa kelebek olarak ölmek mi isterdin.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Tırtıl olarak doğmak isterdim. Sonra yaşam formlarım değişip kelebek olmak isterdim :)
Dünyanın eski tarihinde şuan ki teknolojiden ileri bir seviye teknolojide olduklarını düşünür müsün ?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Bu fikir ep kafama yatmıştır.. Dünya harikalaından piramitlerin yapımı çözüldümü bilmiyorum ama bağdaştırmak zor değil..
Şöylede düşünürüm.. Teknoloji olarak değilde zeka kullanabilme olarak kat kat ileri seviyelerde olduklarını düşündüm. bu öyle bi zeka ki,hiç bir iş için teknolojiye gerek duyulmuyor,akıl bin basıyor.. Yoksa geçmişten ileri teknolojilerin kanıtı bulunmuş olurdu çoktan.

Deli deyince aklına kim geliyor ilk ?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Mesut sen demek isterdim ama ben 4 yıl bir deliyle yaşadım :) kendine antepli bir arkadaş hala daha görüşürüz o gelir aklıma ona herkes deli derdi oda bana deli derdi :)
hiç unutamadığın an ?_

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Bu sabahı unutamayacağım belli.. Onu gördüm .O muydu? Evet oydu. Ama istanbulda ,burda nasıl olurdu..? Her insanın ikizi varmış;ikisi de bana denk geldi ....

En çok kimi özledin?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Şu an mutluluğun nirvanasındayım ve Mesut' un sorusuna yanıt vermek istiyorum.Anıl'ı çok özlemiştim iki günlüğünede olsa özlem bitti.

Haklı olduğun halde suskun kalıp acı çektiğin oldu mu hiç ?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Bazı durumlarda haklı olsamda karşımda ki insanı üzmemek için susmuşluğum çok olmuştur.  Pek fazla sustuğumuda söylemek yanlış olur.
Nerede olmak isterdin.

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Hawaii'de,ülkemden , arkadaşlarımdan,ailemden bi haber doğayla ilginenen ve yaz etkinlikleri hazırlıkları yapan ,iyi bir mevkide eski dinamikliğinde olan bir Türk  olmak isterdim :)

Yaz için en büyük planın nedir ? Yoksa plan yap hemen ve cevapla !

C

c.akel

Kullanıcı
30 Nis 2011
En iyi cevaplar
0
0
Manisa
Karadeniz turu planım var da hayırlısı :)

Bi balondasın diyelim balon patladı aşağı düşmemek için birini atman lazım, kimi atarsın ilk ??