Kemençe canlı olarak hiç dinlemedim. Keman ise gerçekten dinlemekten keyif almadığım bir enstrüman. Keman sesi beni rahatsız edeceği için olabilir.
Kadın mevzusuna gelince Kadınlar çok konuşur (örnek: cantuuu) ancak burada önemli olan kişinin hayatındaki yeri. Bir insanı seversen konuşması yemek yemesi hatta boş konuşması bile hoşuna gider dolayısıyla seviyorsan kadın ya da erkeği seni kanser etmez tam tersi hayatına mutluluk katar.
Yeniden dünya ya gelsem......................ülkesinde............................yaşında.....................işi olan bir birey olarak gelmek isterdim. Çünkü......................
Türkiye'de 30 yaşında labarant olarak isterdim. Çünkü Japonya'ya tatile çıkmak için Kadınların çok konuşması değil mesele ki bazen benden az konuştuklarıda olmuştur Hiç aklınızdan çıkmayan bir kitap cümlesi
Türkiye'de 30 yaşında labarant olarak isterdim. Çünkü Japonya'ya tatile çıkmak için Kadınların çok konuşması değil mesele ki bazen benden az konuştuklarıda olmuştur Hiç aklınızdan çıkmayan bir kitap cümlesi
Söz eğer şampiyon olursak,madem bukadar seviyorsun Japonya'yı ozaman benden sana japon balığı ;D Artık bakar bakar Japonya'yı düşünürsün Buarada çok uzaktan bir akrabam japondur,istanbulda yaşıyorlar ve gayette başarılı bir evlilikleri var İnşallah eğer oralara gidersen boş dönmezsin hane bir Geyşa ile filan 8)
İnsanlar doğuştan şanslımıdır ? Yoksa herkes kendi şansını kendimi yaratır ?
Bazıları artılarla gelir bazıları ise eksilerle... Nedir bunlar; zeka, ailen , maddi durumun, yaşadığın şehir, çevrendeki insanların kalitesi, imkanlar vs. Artılarla gelenEksilerle gelen %50 %20 Artılar avantajlıdır. Doğru kullanmayı bilirlerse kendilerini çok iyi yere taşır. %80 Eksiler dezavantajlıdır. Eğer çabalarsa kendini iyi yere taşır ve taşıdığı yerde daha sağlam durur. %90 Ancak kimse hayat boyu %100 olamaz mutlaka eksik taraflarımız olacaktır. Yani bir kısmı doğuştan şanslıdır ARTILARLA DOĞAN Bir kısmıda kendi şansını kendi yaratı EKSİLERLE DOĞAN Dipnot: burada ki veriler tamamen hayal ürünü araştırma yapılmadan örneklendirme amaçlı verdiğim istatiki bilgilerdir.
Geçmişte yaptığım en büyük hata...................idi. Ancak bu hatadan ...........................dersi çıkardım.
bazı insanların hayatlarına girmem oldu galiba. çıkardığım sonuç ise anı yaşıyosan anı yaşayanların hayatına girmen gerekiyor garip bir şey oldu bu Tam her şey bitti derken kaç kez yukarı doğru tırmandın ?
Hollanda'da yapılıyor zaten orada herşey serbest. Kendi düşüncem Allah'ın verdiği canı yine Allah alır diyorum. İnsan en doğal temek hakkı yaşamaktır. Diyorum ne kadar acı çeksede.Ne kadar umutsuz olsada Allah'tan umut kesilmez diyorum.
Megalitler hakkında ne düşünüyorsun ? Nasıl yapılmış taşınmış...
Bir yapı ya da anıt oluşturmak için kullanılan bu taşlar birbirine geçmeli olarak dururlar.Banada ilginç gelen bir konudur. Kendi düşümcem şu ki bütün bunları yapabilmek için matematik, coğrafya ve inşaat ile ilgili teknik konularında iyi bilgi sahibi olduklarını gösterir.
''Buzulların erimesinin asıl nedeni rüzgarmış'' Katılıyor musun?
Rüzgarı oluşturan sebepler sıcaklık farkına bağlı olarak basınç farkının oluşmasıdır. Buzullarının erimesinin nedeni aslında dünya iklimlerinin değişmesine bağlı olarak kaynaklanıyor. İklimin değişme nedeni ise yine insanoğludur ki kıymet bilmeyen insanoğlu aslında baş sorumlu bizleriz desem
Tırtıl olarak doğmak isterdim. Sonra yaşam formlarım değişip kelebek olmak isterdim Dünyanın eski tarihinde şuan ki teknolojiden ileri bir seviye teknolojide olduklarını düşünür müsün ?
Bu fikir ep kafama yatmıştır.. Dünya harikalaından piramitlerin yapımı çözüldümü bilmiyorum ama bağdaştırmak zor değil.. Şöylede düşünürüm.. Teknoloji olarak değilde zeka kullanabilme olarak kat kat ileri seviyelerde olduklarını düşündüm. bu öyle bi zeka ki,hiç bir iş için teknolojiye gerek duyulmuyor,akıl bin basıyor.. Yoksa geçmişten ileri teknolojilerin kanıtı bulunmuş olurdu çoktan.
Mesut sen demek isterdim ama ben 4 yıl bir deliyle yaşadım kendine antepli bir arkadaş hala daha görüşürüz o gelir aklıma ona herkes deli derdi oda bana deli derdi hiç unutamadığın an ?_
Bu sabahı unutamayacağım belli.. Onu gördüm .O muydu? Evet oydu. Ama istanbulda ,burda nasıl olurdu..? Her insanın ikizi varmış;ikisi de bana denk geldi ....
Bazı durumlarda haklı olsamda karşımda ki insanı üzmemek için susmuşluğum çok olmuştur. Pek fazla sustuğumuda söylemek yanlış olur. Nerede olmak isterdin.
Hawaii'de,ülkemden , arkadaşlarımdan,ailemden bi haber doğayla ilginenen ve yaz etkinlikleri hazırlıkları yapan ,iyi bir mevkide eski dinamikliğinde olan bir Türk olmak isterdim
Yaz için en büyük planın nedir ? Yoksa plan yap hemen ve cevapla !
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.