İngilizcem iyi değil,türkçeyi sular seller götürüyor bu zaman da .. ,fırsatım olsa sözüm dinlense , hangi dil öğretilmeli halkımıza deseler, yine Türkçe derdim. Ben dahil.
Bak onu da bilemiyorum,belli bir kalıba sokamadım daha müzik keyfimi.. Hepsini dinlerim ,hoş geleni ezber edip mırıldanırım. Uzun zamandır da müzik dinlemiyorum hususi.. Anca rastgelirse..
Şu an ne istiyorsun? diye sorsalar aklında ilk ne geçecek? saptırmadan..
Meraklısıyımdır.. Genelde çarpışma testlerine ve performans videolarına bakarım canım sıkılıkça.. Dergilerden de yeni çıkan modelleri takip ettiğim olur. Ama kendime ait arabam yok olsaydı bu kadar merakım olmadı sanırım
Dün ağzından en son çıkan hatırladığın kelime neydi?
Dede diye hitap ettiğim yaşlı bir aile dostu. Aslında annem rüyasında deniz görmüş adımı ama o zaman nüfüstaki şahıs siyasi görüş nedeniyle kabul etmemiş aile dostuda Gökçe demiş patlamış gitmiş İsimlerin insanlar üzerinde nasıl bir etkisi vardır ?
Olmazmı..Lisede sırf bu yüzden E-5 i gören cam kenarına otururdum ..Sınıfta ve okulda adım çıkmıştır ;D En çokta japon,alman ve amerikan arabalarını sewerim çok eski olmamak şartıyla..
Ne yapmak isterdim ?
Dans etmek
aziz nesinin türk milleti için dediği lafa katılırmısın hani şu " aptaldır" dediği ?
Aptal değil aslında saf hemde çok saf bazen katılmamak elde olmuyor darwine bile katılabiliyorum insanları görünce bir dünya savaşı çıkarmı yakında ne dersin.
sana bu soruyu sordurduğuna göre asusaki... yakın zamanda ağızlarından salya akıtarak bir ülkenin başına üşüşen sırtlanları görünce benimde aklıma gelmişti geceyi mi seversin gündüzüz mü??
Feminizm deyince aklıma Amozanlar geliyor. Duymuşsunuzdur erkekler olmadanda kadınların yaşayabileceğini savunmuşlar gibi bir öykü var. Şunu diyebilirim. Azı karar çoğu zarar feminizme uyar yalnızlık mı ? birliktelik mi
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.