Oyun Bir sonrakine soru sor?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Bir sonrakine soru sor? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 254,685 kez görüntülenmiş, 1,575 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Bir sonrakine soru sor?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
:) ped reklamları o zaman ilgimi çekerdi evde kimse yok merak ettim reklamı uygulamak için . Kalite kontrol yapacağım ya :)

Su dolu bardağın içine kırmızı biber attım :) nereden geldi aklıma bilemedim. Sonra iki ayrı pedi aldım eşit miktarda döktüm üzerine peçete koydum bu arada reklamda ki kız gibi de anlatıyorum duvara :)

Baktım ikiside ıslandı neden reklamda ki gibi olmadı diye düşündüm. Meğer yalan söylemişler. ;D

Ondan sonra da bütün büyüklerime bu reklamın yalan olduğunu söyledim isterseniz ispatlarım demiştim :)

Bugün sana dünyanın neresine gitmek istersin tek günlük için diye bir imkan sunulsa, gözlerini kapadığın an nerede olmak isterdin ;)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Japonya'da bir japon evinin bahçesinde hava güzel güneşli kuşlar cıvıl cıvıl... :)

cantuuu senin ufaktan belliymiş araştırma ruhu olacağın :)
en çok hangi yabancı dili konuşmak isterdin.

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
  :) :)

Ben en çok dış dünya ile bağlantısı olmayan AMAZON KABİLESİ nin dilini öğrenmek isterdim. İlk söyleyeceğim söz de beni de alın aranıza lütfeen bu dünyadan benide kurtarın derdim :) Ancak tek isteğim olurdu sizin gibi giyinmesem ( daha doğrusu Giyinsem  :p) olma mı ? derdim. 

Asukaki bu Japonya merağı nereden geliyor doğrusu pek merak ettim. :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Aslında bir çok nedeni var :)
Kendi kültürlerinden hiç bir zaman vazgeçmezler.
Aslında beni cezbeden dünyanın en sakin milletidirler.
Her şeyden önce kaliteye önem verirler satılıp satılmaması pek önemli değildir.
Bence biütün devletler çıkar ilişkisi yaşar ama nedense Japonya'nın Türkiye ile çok büyük çıkar ilişkileri olduğunu sanmıyorum. Japonya'da bulunan şehitlik,Türk köyü.
Sakin, sevecen olmaları daha sayım mi :) Filmlerinde cinsellik yoktur diyebilirsiniz. Bu bence çok güzel bir şey.Oturup ailecek izle... :)

Dışarı çıkmadan ne yapacağını düşünür müsün ?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Dışarı çıkmadan önce,dışarı çıkıp yapacaklarımın provasını yaptığım olmuştur.. Ama genelde bir konu üzerinde düşünürken,zihinde mevzuyu epey bir uzattığım için düşünmem.. Düşün düşün gün biter. Yok yok olmaz.

Kendi çapında kırılmış bir rekorun vardır elbet?

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Yanlış insana sordun vesselam. Bi rekorum yok yahu... Talihsizlik diyeyim...

Talih,şan vs  inanırmısın ?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Somut olmayan hiç bi'şeye inanmam.

Kendine hedef belirleyip ulaşabildiğin önemli başarı hangisi ?

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Kendinden emin gönlü güzel ve temiz insanları birarada tutabilecek bir ortam oluşturmak.  Çıkarsızlık olmadan, arkadan işler çevirmeden ve kıskançlık yapmayan insanların oluşturacağı bir topluluk.

Bazı insanlar neden kendinden başkasının iyi olmasına tahammül edemez?  Neden böyle davranır ne geçer ellerine?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kimbilir belki genetiksel belkide psikololjik bir sorundur.

Seni olmadık biçimde kıran bir kişiye hoşgörülü olabiliyor mu yoksa anında tepki mi veriyorsun ? 

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Çekememezlik sanırım.. Keşke herkes gıpta etse birine ve bir ders çıkarsa.. Ondan bi ders çıkarsa ve tatlı bir rekabet olsa.. Bi bahane üretmesek.. Bununla ilgili küçük bi yazı okudum onu da paylaşayım :) Kendinden çok büyük kaslı çok kuvvetli olan cılız kuzeni büyük deve şöyle demiş.. Ben senin yerinde olsaydım Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu olurdum.. O ise o zaman sen niye Dünya Tüy Siklet Boks Şampiyonu olmuyosun demiş :)

Eee neden bazı şeyleri yaptığımızda değişeceğini bildiğimiz halde yapmayıp tembellik yapıyoruz?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kerim evet bikarışıklık olmuş gibi canım :)
Evet zaman zaman tembelleşiyor boş veriyorum . Bırak dağınık kalsın durumları :)

En çok neye sinir oluyorsun ?

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Yanlış anlaşılmaya.. Sen doğru anlatırsın ama karşındaki hiç olmadık bişeyden onu başka bişeye yorar da zor durumda kalırsın ya hiç bir alakası olmadan bi de.. O çok üzer beni.. Kendi kendime kafayı yerim.. Keşke başka bi şekilde söleseydim de öle anlamasaydı diye :)

En büyük hayaliniz?? :)  ::)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Hayal kurmayı unuttum çoktan. Ama siz bana bakmayın. İnsan hayalleriyle yaşar biliyorum :)

Şuan nerede yaşıyorsun ?

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Bizim evde  ;D İlkokulda bir arkadaşım hocama öle dediydi..  ;D
Orta Karadenizde güzel bi şehirdee :) Bank Asyada lideriz :D

Karakteri size benzeyen yani aynı ben dediğiniz bir kişi daha var mı? :)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Ailem de var diyeceğim ama beş parmağın beş'i de bir değil ki.. Öyle biri çıksa evlenirdim belki de,erkek olmayacak tabi..Tarzım değil.

Son zamanlar da hayatında gizemini kaybeden bir şey olduğunu düşünüyorum?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Aynen:)
Hastalandıktan sonra hiç bilşeyin önemi yok dedim ve boşverim beni üzecek herşeye.
Ama sevdiklerim vede   vazgeçilmezlerim var elbet.

Özgürlük nedir sence ?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
İçimizde olan birşeydir. Kafese kafes diye bakarsak,dünyaya ne gözle bakacağız,dünyanın da sınırları var? Ha evren diyeceksin..Sınırsızdır ama insan beyni onu idrak edecek kadar özgür olamadı daha.İnsan evrene de sınır koydu. özgürlük içimizde tekrarlıyorum.

Yarın ilk iş ne yapacaksın.?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Kolonya da ki alkol sayılıyor mu?. Ha önceden içmişliğim yok değil. Kolonyayı değil tabi.

Dua nedir ? Bana dua eder misin?