Herkes herşeyi önce kendi için sever.bu durumu kimileri ifade edebilir, kimileri ise ifade etmeyebilir veye edemez. Ama annenin babanın yeri ayrı, eşin yeri ayrı, çocukların yeri ayrı arkadaşları ve dostların yeri ayrı. hayatta başarılı olanlar bu dengeleri iyi kurabilenlerdir. başarı dileklerimle.
Mehmet Bey ii güzel söylüyrsunuzda bence bu katogoriye arkadaşları sokmayalım hı ne dersiniz ??? Onlar dış kapın dış mandalları misali olduğ için ama ha sakın yalnış anlamızı sitemm
Özlem Abla nerdersin Mehmet Bey konuya iyi el atmış mı ???
nehirciğim bence erkekler bu konuda dürüst değiller eşleri çocukların annesi ama başka kadınlar sevgili adayları acaba bu yüzden mi evlilikleri kurtarma amaçlı çocuk yapılıyor amaaaaan bilmiyorum tek bildiğim eşlerimizi biz bayanlar bir başka seviyoruz onlar annemiz babamız hayat arkadaşımız sevgilimiz ve çocuklarımızın babası hiç hiç kimsede onların yerini tutamıyor ama erkekler bilmiyorum komşunun karısı nedense hep aklında oluyor işte yanılıyorsam baylar konuşun da yanlış biliyormuşuz diyelim
kesinlikle özlem katılıyorum sana erkek milletinin beyni ilginç.ama biz zeki kadınlar için önemli konular degil cunku bızım önce kendımıze guvenımız var.ama sana kesınlıkle katılıyorum anneler daha uzun sevilir..ilginç..........
bir erkeğin annesini en çok sevmesi kadar doğal birşey olamaz ne demişler ana gibi yar olmaz, bu bizler içinde geçerli bir eş her zaman bulursunuz ama bir anne bulamazsız herşeyi paylaşmak gerekir.
Evet ana gibi yar olmaz. Tabiki en uzun anne sevilir çünki doğduğun günden beri yanında. Herşeyinde yanında hastalığında,mezuniyetinde vb. En çok sevgilisini sever o onun özeli değilmi herşeyini paylaştığı kalbinin çarpmasına neden olduğu için. Hepsinin yeri ayrı. Bir erkek değilim fakat asla eşimin beni annesinde çok sevmesi gibi bir kaygım yok. Ben farklı olmalıyım o farklı olmalı eşim o dengeyi kurmalı
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.