bir erkek en çok sevgilisini en iyi ailesini en uzun annesini severmiş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozlem71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tezcan_18' Alıntı:
Ya kusura bakma gerçekten ben konuya bişey demedim harika bir konu ama ben ismi lazım olmayan arkadaşların düşünceleri hakkında saçmalamayın dedim  :-X :-X :-X

asıl sen k.bakma yannış annamışıs

KONULARDAN BAĞIMSIZ ALAKASIZ MESAJ SİLMEKTEN YORULDUM. BU BİR UYARIDIR. KONULARA ALAKASIZ MESAJLAR YAZANLAR CEZALANDIRILACAKTIR.

her erkek bence en çok annesini sever.annenin duygusu hiç eksilmez ama sevgilinn değişkendir birgün biter..

bence önce can sonra canan ama ananın yeri başka seni beşikten saonra ömür boyu seven  daha sonra eşin ;)

ne alaka demeyin ama bi olay anlatmalıyım..evlilik kararı almış bi çift vardı..oğlan annesine aldığı kararı paylaşmadan önce msn sine seni çok seviyorum ...... diee kızın adını yazmıştı..ikinci günü yani olayı annesiyle paylaşmasının ardından o yazıyı silip yerine hayatımda ki ilk ve son kadın annem yazdı..bi müddet daha yürüyen ilişki bitti ve yollarını ayırdılar.. hadi bakalım arkadaşlar buna ne demeli sizce...

sevgisu' Alıntı:
ne alaka demeyin ama bi olay anlatmalıyım..evlilik kararı almış bi çift vardı..oğlan annesine aldığı kararı paylaşmadan önce msn sine seni çok seviyorum ...... diee kızın adını yazmıştı..ikinci günü yani olayı annesiyle paylaşmasının ardından o yazıyı silip yerine hayatımda ki ilk ve son kadın annem yazdı..bi müddet daha yürüyen ilişki bitti ve yollarını ayırdılar.. hadi bakalım arkadaşlar buna ne demeli sizce...
bi erkeğin hayatında üç kadın vardır
Anne
Kız kardeş
Eş (sevgili)

bunların yerleri ayrıdır kıyaslanmaz.!

bence..

sevgisu' Alıntı:

yok artık bukadrda olmaz canımm.bir ilişki anne yüzündende bitmemeli yani dimi?o çocuk çokda sevmiyormuş demekki ;)

Valla bayanlar anne konusunda haklısınız "Annem" diyince içim titriyo onun yerini kimse alamaz...Komşunun karısı meselesi ise bence tamamen göreceli.Yani bir gün "bulduğum insan gerçekten aradığım insan sıfatını alırsa" veya "aradığım insanı bulursam" asla komşunun karısı veya kızı veya herhangi biri söz konusu olamaz.(ki toplumda böyle bir çok insanın varlığından eminim)...

VALLA BİR ERKEK OLARAK BENCE AİLEM
AİLEM BİR YANA DÜNYA BİR YANA ARKADAŞLAR
KENDİME GÖRE BİR KIZ BULABİLRİM BURDA ORDA ŞURADA
AMA GERÇEK BİR ANNE
BULMAK O KADAR KOLAY DEĞİL

annem apayrıdır benim için hayatımda.
ailemin yeri bambaşkadır.
sevgilimin de ayrı bir yere sahip kalbimde.

ama anneme,aileme,sevgilime duyduğum sevgi boyutunu  kendi arasında şu güne kadar hiç kıyaslamadım bile.çünkü  hepsinin yeri kalbimde farklı ama hepsine duyduğum sevgi aynı.

Geri