C
CaspeR
Kullanıcı
- 27 Ara 2006
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
asıl sen k.bakma yannış annamışıstezcan_18' Alıntı:Ya kusura bakma gerçekten ben konuya bişey demedim harika bir konu ama ben ismi lazım olmayan arkadaşların düşünceleri hakkında saçmalamayın dedim :-X :-X :-X
bi erkeğin hayatında üç kadın vardırsevgisu' Alıntı:ne alaka demeyin ama bi olay anlatmalıyım..evlilik kararı almış bi çift vardı..oğlan annesine aldığı kararı paylaşmadan önce msn sine seni çok seviyorum ...... diee kızın adını yazmıştı..ikinci günü yani olayı annesiyle paylaşmasının ardından o yazıyı silip yerine hayatımda ki ilk ve son kadın annem yazdı..bi müddet daha yürüyen ilişki bitti ve yollarını ayırdılar.. hadi bakalım arkadaşlar buna ne demeli sizce...
yok artık bukadrda olmaz canımm.bir ilişki anne yüzündende bitmemeli yani dimi?o çocuk çokda sevmiyormuş demekkisevgisu' Alıntı:ne alaka demeyin ama bi olay anlatmalıyım..evlilik kararı almış bi çift vardı..oğlan annesine aldığı kararı paylaşmadan önce msn sine seni çok seviyorum ...... diee kızın adını yazmıştı..ikinci günü yani olayı annesiyle paylaşmasının ardından o yazıyı silip yerine hayatımda ki ilk ve son kadın annem yazdı..bi müddet daha yürüyen ilişki bitti ve yollarını ayırdılar.. hadi bakalım arkadaşlar buna ne demeli sizce...