çok doğru aynen katılıyorum şimdilerde herkeste bir ben odaklanması var buda karşındakinin duygularını hiçe saymak oluyo işte mutsuzluklarda o zaman ortaya çıkıyo. önce bir düşünün siz annenizi ne kadar sevemezsiniz eeeee o zaman erkeklerinkide doğal anne sevgisi neden hep bunu gelin adayları sorun eder hiç anlamam.FADİME TASTAN' Alıntı:bir erkeğin annesini en çok sevmesi kadar doğal birşey olamaz
ne demişler ana gibi yar olmaz, bu bizler içinde geçerli bir eş her zaman bulursunuz ama bir anne bulamazsız
herşeyi paylaşmak gerekir.
bu yorumada sonuna kadar katılıyorum çünkü (Her başarılı erkeğin arkasında bir bayan vardır). bu söz çok eskilerden söylenmiş.kadınlar daha olgun olmalı, Her kadın bir anne adayıdır. Sonuçta fatih sultanı yetiştirende bir bayandı işte anne adaylarıpassiflora' Alıntı:Mutlu evliliklerde bu dengeyi iyi ayarlayan hanımlardır. Annesine duyduğu sevgiyi isteyecek kadar egoist olursak elimizdekini de yitiririz.
kesinlikle katiliyorum ama bu durumu abartan erkekleri de unutmamak lazim...passiflora' Alıntı:Mutlu evliliklerde bu dengeyi iyi ayarlayan hanımlardır. Annesine duyduğu sevgiyi isteyecek kadar egoist olursak elimizdekini de yitiririz.
o eskidendi dostum eskidencrt' Alıntı:bir erkek en çok sevgilisini en iyi ailesini en uzun annesini severmiş
Bu söz sadece söyleyeni bağlar .Bence genelleme yapmak anlamsız
Bence de...Korsan' Alıntı:Eh doğrulup payı var gibi. :d
Biliyormusun Aslı (dostum) ben de bir anneyim : )ASLI..HAN' Alıntı:o eskidendi dostum eskidencrt' Alıntı:bir erkek en çok sevgilisini en iyi ailesini en uzun annesini severmiş
eğer en uzun annelerini sevselerdi kapı dışarı etmezlerdi evlendiklerinde
elbette emek ister.crt' Alıntı:Biliyormusun Aslı (dostum) ben de bir anneyim : )ASLI..HAN' Alıntı:o eskidendi dostum eskidencrt' Alıntı:bir erkek en çok sevgilisini en iyi ailesini en uzun annesini severmiş
eğer en uzun annelerini sevselerdi kapı dışarı etmezlerdi evlendiklerinde
Çocuğuma saygısızlığın S'sini öğretmedim .Hoş bu sadecen benim için değil bu her anne için geçerlidir .
Sevgi emek ister .
Önemli sevmesini bilmek ve sevilmeyi haketmektir . Ve bu mücadeleyi vemişsen anne olmuş ,yar olmuş ne farkeder?
Aslı : )ASLIHAN' Alıntı:
elbette emek ister.
Hayatta en çok emek ve fedakarlık isteyen şey budur herhalde