bir erkek en çok sevgilisini en iyi ailesini en uzun annesini severmiş

• Konbuyu başlatan ozlem71
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde ozlem71 tarafından oluşturulan bir erkek en çok sevgilisini en iyi ailesini en uzun annesini severmiş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,769 kez görüntülenmiş, 78 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı bir erkek en çok sevgilisini en iyi ailesini en uzun annesini severmiş
Konbuyu başlatan ozlem71
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
cemdeniz

cemdeniz

Kullanıcı
16 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
M.Ö 2000 Bir Sümer Tableti; Savaşa giden bir askere karısı tarafından yazılmış.
---Bıktım bu annenden ne yapsam bir bahane buluyor artık dayanacak gücüm kalmadı...dönmeni bekliyorum.
M.S 2007.... Ne değişti?  ;)

D

diloş

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
bencede bir erkek annesini sever en çok, ne derse desin annenin yeri farklıdır öylede olmalıdır zaten annenin yeri dolmaz derim ben eşin yeride daha farklı....

S

serhatt

Kullanıcı
2 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Erkek olsun Kadın olsun.. Önce insan kendini sevmeli..Kendi ile barışık olmalıdır.

P

passiflora

Kullanıcı
17 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Mutlu evliliklerde bu dengeyi iyi ayarlayan hanımlardır. Annesine duyduğu sevgiyi isteyecek kadar egoist olursak elimizdekini de yitiririz.

H

hacer

Kullanıcı
18 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
FADİME TASTAN' Alıntı:
bir erkeğin annesini en çok sevmesi kadar doğal birşey olamaz
ne demişler ana gibi yar olmaz, bu bizler içinde geçerli bir eş her zaman bulursunuz ama bir anne bulamazsız
herşeyi paylaşmak gerekir.
çok doğru aynen katılıyorum şimdilerde herkeste bir ben odaklanması var buda karşındakinin duygularını hiçe saymak oluyo işte mutsuzluklarda o zaman ortaya çıkıyo. önce bir düşünün siz annenizi ne kadar sevemezsiniz  :( eeeee o zaman erkeklerinkide doğal anne sevgisi neden hep bunu gelin adayları sorun eder hiç anlamam.

H

hacer

Kullanıcı
18 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
passiflora' Alıntı:
Mutlu evliliklerde bu dengeyi iyi ayarlayan hanımlardır. Annesine duyduğu sevgiyi isteyecek kadar egoist olursak elimizdekini de yitiririz.
bu yorumada sonuna kadar katılıyorum çünkü (Her başarılı erkeğin arkasında bir bayan vardır). bu söz çok eskilerden söylenmiş.kadınlar daha olgun olmalı, Her kadın bir anne adayıdır. Sonuçta fatih sultanı yetiştirende bir bayandı işte anne adayları
daha bilgili, daha öz verili, daha içten, daha sabırlı olmalı bu dahalar arttırılablir...
Şimdilerde ben sevilmeliyim benimle evlendi ailesi benim,doğduğu evi büyüdüğü ortamı küçümsemek ve kopmasını beklemek nankörlük ve cahilli,k değilde ne sizce...
Bu mantıkta erkekler yüzde yirmi ise bayanlarda yüzde seksen dir çünkü kadınlarda kıskançlık daha fazla sanırım.  :(  :(

H

hacer

Kullanıcı
18 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
tabiki bayanların kıskançlığı ve ben odaklı olmaları. tabii hepsi aynı değildir ama eşler arasında anne veya başka büyüklerlede olabilir ev içinde dengeyi bayanlar sağlamalı bence. her an dışarıda ekmek peşinde olan erkekleri bide duygusal baskıda tutan kadınlara çok kızıyorum.anneler sürekli evde yada çocukla daha çok paylaşım içinde ise çocuğunu iyi veya kötü yönde etkileye biliyo. o yüzden bir bayanın eşinin annesine karşı negatif olma gibi bi lüksü yok. mesela öyle iki arada kalmış oğlunun evde huzuru kaçmasın diye aman oğlum sen eşini hoş tut diyen annelerde var....

T

tugba 44

Kullanıcı
26 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
16
passiflora' Alıntı:
kesinlikle katiliyorum ama bu durumu abartan erkekleri de unutmamak lazim... :(

Y

YEŞİLAY

Kullanıcı
6 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
kişiye göre değişen bir kavram hepsinin yeri ayrı bence

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Öyle çok ilişki falan filan yaşamadım ama, yaşadığım her ilişkide "annesini" çok sevdim, önyargısız, koşulsuz. Çünkü beraber olduğum kişiyi dünyaya getiren kişi sonuçta.:)
Ve sevilen anneler, bunun karşılığını mutlaka veriyorlar, onlarda sizi seviyorlar. Hatta, eşimin annesi, bir keresinde "sanki seni ben doğurmuşum, oğlumu başkası!" gibi bir söz bile etmiştide, ikisi epey bir münakaşa etmişlerdi, bende "kayınvalidesi tarafından en çok sevilen, kollanan gelin" oluvermiştim. :)
Yanlış anlaşılmasın, kesinlikle yapmacık ve göstermelik olarak sevmedim anneleri, aileleri.
Sevilecek yanlarını hep buldum. Ortak noktalarımızı keşfettim, bunları paylaştım, hatır sordum hiç beklemedikleri anlarda bir telefon açıp.
Ve artık bende bir anneyim.
İnanın kızlarımın arkadaşlarının ufacık bir sevgi sözüyle o kadar mutlu oluyorum ki... :)
Aile çok önemli.

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Tabi ki herkesin sevgisi ve yeri farklı olacak,bu cümleyi cinsiyet olarak ayırmamak gerekir... diye düşünüyorum.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

Bu söz sadece söyleyeni bağlar .Bence genelleme yapmak anlamsız 

A

ASLIHAN1

Kullanıcı
29 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:

o eskidendi dostum eskiden
eğer en uzun annelerini sevselerdi kapı dışarı etmezlerdi evlendiklerinde  :D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
ASLI..HAN' Alıntı:
crt' Alıntı:

Biliyormusun Aslı (dostum) ben de bir anneyim : )
Çocuğuma saygısızlığın  S'sini öğretmedim .Hoş bu sadecen benim için değil  bu her anne için geçerlidir .
Sevgi emek ister .
Önemli sevmesini bilmek ve sevilmeyi haketmektir . Ve bu mücadeleyi vemişsen  anne olmuş ,yar olmuş  ne farkeder?

A

ASLIHAN1

Kullanıcı
29 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
ASLI..HAN' Alıntı:
crt' Alıntı:

Biliyormusun Aslı (dostum) ben de bir anneyim : )
Çocuğuma saygısızlığın  S'sini öğretmedim .Hoş bu sadecen benim için değil  bu her anne için geçerlidir .
Sevgi emek ister .
Önemli sevmesini bilmek ve sevilmeyi haketmektir . Ve bu mücadeleyi vemişsen  anne olmuş ,yar olmuş  ne farkeder?
elbette emek ister.
Hayatta en çok emek ve fedakarlık isteyen şey budur herhalde

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
ASLIHAN' Alıntı:

elbette emek ister.
Hayatta en çok emek ve fedakarlık isteyen şey budur herhalde
Aslı : )
Düşüncelerimi destekleyen bu güzel yorumun için teşekkür ederim .