bir erkek en çok sevgilisini en iyi ailesini en uzun annesini severmiş

• Konbuyu başlatan ozlem71
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde ozlem71 tarafından oluşturulan bir erkek en çok sevgilisini en iyi ailesini en uzun annesini severmiş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,769 kez görüntülenmiş, 78 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı bir erkek en çok sevgilisini en iyi ailesini en uzun annesini severmiş
Konbuyu başlatan ozlem71
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
P

payro

Kullanıcı
23 Eyl 2006
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
www.ismailpeker.ozelsayfam.com
Evet ,sayın Nehir hn. çok güclü hislerim var.Nedendir ki karsı cınslerimiz olan BAYAN’ların,özellikle nehir senin erkeklere,düsmanlıgın olduğu izlenimi veriyorsun.Yanılıyormuyum.!!?

F

firstmoontr

Kullanıcı
25 Şub 2007
En iyi cevaplar
0
0
sakarya
Arkadaşlar,erkeksiz bir dünya tuzsuz yemeğe benzese gerek dimi.? demisşiniz payro. Kadın erkeksiz ,erkek de kadınsız olmaz. Dünyanın dengesi bu. İkisi birbirni tamamlıyor. Erkeğin özellikleri farklı bayanın ki farklı. Kendinizi çok önemesemiyiniz.

C

comprog

Kullanıcı
2 May 2007
En iyi cevaplar
0
0
ya ben bu kızları anlamadım, bugünün kızları yarın anneleri değilmi ki, siz erkeklerin annelerini daha uzun sevmesine söyleniyorsunuz. yarında senin erkek çocuğun kız arkadaşına yada eşine seni tercih etsin istermisin  ;) hiç sanmıyorum. saırım olaya biraz kaynana tarzında bakıyorsunuz oyüzden de zorunuza gidiyor  :p

N

nehir

Kullanıcı
18 Şub 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
payro' Alıntı:
UNUTMAYIN..!!!
Arkadaşlar,erkeksiz bir dünya tuzsuz yemeğe benzese gerek dimi.?
;D

sizde çok bilmiş ve ukalasız sn. payro,
neyse size cvp verip konuyu daha fazla uzatmak istemiyrm.

E

ebru_61

Kullanıcı
29 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
trabzon
mehmet e katılıyorum en cok sevgılısıne gelınce herkeze gore bu sevgılı degısır benımkısı bu erkek arkadas degıldır onculer bambaskadır sonra aılem akrabalrım kendım ve arkadaslarm gelır kımse kendı bı ınsana adamamalıdır bu en buyuk yanlıs olur cunku oartık o ınsandan baskası dısunmez ve dıger sevdıklerı unutur

C

caylak_caylak

Kullanıcı
15 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
hayırrrrr bir erkek sadece içindeki sevgiyi dinler ve kimi sevmek isterse onu sever ömür boyunca bunu sadece erkek olanlar bilir. sadece sevmek istediğini sever

P

Paradoks

Tartısmaya gerek yokk.. Hepsinin bu kalpte yeri ve mevkisi farklı.. :D

Ç

çiçek

Kullanıcı
4 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
kesınlıkle alişim katılıorum sana :D

L

lck

Kullanıcı
6 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul-beykoz
kısının karakterıne aılesıne ve yetıstıgı yere gore degısır bu sorunun cevabı

T

tezcan_18

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
Balıkesir
" ::)
valla ablacım nerden buluonus bu konuları süpersiniz nese şuanda sözde yazdığı gibi ymn ederim ençok sevgilimi seviyorum ancak bunun bitmesinden korkuyorum anneme gelince onu ölene kadar sevicem tabiki beni 9 ay taşıyor büyütene kadar neler çekiyor annenmi sevdiğinmi dersen .....hepsi derim :)

Ç

çiçek

Kullanıcı
4 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
of tezcan ya..bi kerede konulara karşılık cıkarmadan yaklaşın demmkıı öleymiş araştırılmış bişidir bu ön yargılı olmayın lutfen arkadasım ya...okadar emek verılerek yazılmış..tşk etmen gerekırken....

T

tezcan_18

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
Balıkesir
Ya kusura bakma gerçekten ben konuya bişey demedim harika bir konu ama ben ismi lazım olmayan arkadaşların düşünceleri hakkında saçmalamayın dedim  :-X :-X :-X