bir erkek en çok sevgilisini en iyi ailesini en uzun annesini severmiş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozlem71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar,erkeksiz bir dünya tuzsuz yemeğe benzese gerek dimi.? demisşiniz payro. Kadın erkeksiz ,erkek de kadınsız olmaz. Dünyanın dengesi bu. İkisi birbirni tamamlıyor. Erkeğin özellikleri farklı bayanın ki farklı. Kendinizi çok önemesemiyiniz.

ya ben bu kızları anlamadım, bugünün kızları yarın anneleri değilmi ki, siz erkeklerin annelerini daha uzun sevmesine söyleniyorsunuz. yarında senin erkek çocuğun kız arkadaşına yada eşine seni tercih etsin istermisin  ;) hiç sanmıyorum. saırım olaya biraz kaynana tarzında bakıyorsunuz oyüzden de zorunuza gidiyor  :P

mehmet e katılıyorum en cok sevgılısıne gelınce herkeze gore bu sevgılı degısır benımkısı bu erkek arkadas degıldır onculer bambaskadır sonra aılem akrabalrım kendım ve arkadaslarm gelır kımse kendı bı ınsana adamamalıdır bu en buyuk yanlıs olur cunku oartık o ınsandan baskası dısunmez ve dıger sevdıklerı unutur

hayırrrrr bir erkek sadece içindeki sevgiyi dinler ve kimi sevmek isterse onu sever ömür boyunca bunu sadece erkek olanlar bilir. sadece sevmek istediğini sever

Tartısmaya gerek yokk.. Hepsinin bu kalpte yeri ve mevkisi farklı.. :D

" ::)
valla ablacım nerden buluonus bu konuları süpersiniz nese şuanda sözde yazdığı gibi ymn ederim ençok sevgilimi seviyorum ancak bunun bitmesinden korkuyorum anneme gelince onu ölene kadar sevicem tabiki beni 9 ay taşıyor büyütene kadar neler çekiyor annenmi sevdiğinmi dersen .....hepsi derim :)

of tezcan ya..bi kerede konulara karşılık cıkarmadan yaklaşın demmkıı öleymiş araştırılmış bişidir bu ön yargılı olmayın lutfen arkadasım ya...okadar emek verılerek yazılmış..tşk etmen gerekırken....

Ya kusura bakma gerçekten ben konuya bişey demedim harika bir konu ama ben ismi lazım olmayan arkadaşların düşünceleri hakkında saçmalamayın dedim  :-X :-X :-X

Geri