Bir Erkeğin Dilinden...Kadınlar neden PC ye benzer:))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bıldırcın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben sadece bilgisayarımdan kaynaklanan problemlerden ötürü işimizin çok zor olduğunu belirttim , kızmayın lütfen..  ::)

Feveran Estomp' Alıntı:
Ben sadece bilgisayarımdan kaynaklanan problemlerden ötürü işimizin çok zor olduğunu belirttim , kızmayın lütfen..  ::)

Ben çok üzülmüştüm açıkçası :sinirli

14. Ve en önemlisi ikisinin de hafızası çok güçlüdür hiçbir şeyi unutmaz. O yüzden dikkat etmek gerekir.

kesinlikle öleyis biss  :laylaylom

14. Ve en önemlisi ikisinin de hafızası çok güçlüdür hiçbir şeyi unutmaz. O yüzden dikkat etmek gerekir.

En çok burayı beğendim.
Not etmekte fayda var diye düşündüm:Hard Disk'e kaydedilen veriler asla kaybolmaz çünkü hard diskin plaklı katmanlı bir yapısı vardır.
Buna format da dahil.Format bile atsanız;eğer yeterince bilginiz varsa bilgileri geri getirebilirsiniz :)

Formata işe yaramıyosa yapılcak sey belli atıcan yenisi alcan.
Measal ortaboylu iyi huylu bir bilgisayar hiç fena olmaz. :ohaa

longcoming' Alıntı:

En çok burayı beğendim.
Not etmekte fayda var diye düşündüm:Hard Disk'e kaydedilen veriler asla kaybolmaz çünkü hard diskin plaklı katmanlı bir yapısı vardır.
Buna format da dahil.Format bile atsanız;eğer yeterince bilginiz varsa bilgileri geri getirebilirsiniz :)

Mıknatıs yaklaştırsak ? :)
Parçalasak :)

bıldırcın' Alıntı:
12. İkisi de bozulduğunda hiçbir dediğinizi yapmaz

Güzeldi (:

Geri