B
bıldırcın
Hah bende tam bunu anlamıştım
Açıklama için saol Bülent
bıldırcın' Alıntı:Hah bende tam bunu anlamıştım
E o zaman sorun yok Anlayanlar anlamayanlara anlatsınlar ;DBülent' Alıntı:bıldırcın' Alıntı:Hah bende tam bunu anlamıştım
Ben de zaten bunu anlatmıştım.
Sen de sağol.
Tek kelime ile "dengesiz" mi demek istediniz?Sade ama çok karışık
Zayıf gibi ama çok güçlü
Akıl karıştıran ama hayranlık uyandıran
;D ;D ;DBülent' Alıntı:Tek kelime ile "dengesiz" mi demek istediniz?Sade ama çok karışık
Zayıf gibi ama çok güçlü
;D ;D ;Dbıldırcın' Alıntı:;D ;D ;DBülent' Alıntı:Tek kelime ile "dengesiz" mi demek istediniz?Sade ama çok karışık
Zayıf gibi ama çok güçlü
Yok efendim ne haddime,Biraz karışık sadece
O sizin kendi süperliğiniz efendim.DileklerPerisi' Alıntı:Arkadaşlar maddelerden çıkardığınız sonuçlar daha hoş
Süpersiniz yani.
Sende saol...Güldüğün için ;DZynep' Alıntı:
Sesli güldüm vallahi
Saolun hepiniz
Şöyle olabilir 2-3 sene sonra daha taze yani "çıtır" diye tabir edilenler piyasaya çıkacağı için elinizdeki eski model oluyorSUNFLOVERS' Alıntı:Arkadaşlar hepsini anladımda ,7.ci maddeyi anlamadım açarmısınız?
7) Ne kadar iyisini alırsanız alın 2-3 sene sonra daha iyisi çıkacağı için değiştirmek istersiniz.
;Dbıldırcın' Alıntı:Şöyle olabilir 2-3 sene sonra daha taze yani "çıtır" diye tabir edilenler piyasaya çıkacağı için elinizdeki eski model oluyorSUNFLOVERS' Alıntı:Arkadaşlar hepsini anladımda ,7.ci maddeyi anlamadım açarmısınız?
7) Ne kadar iyisini alırsanız alın 2-3 sene sonra daha iyisi çıkacağı için değiştirmek istersiniz.
(bunu ben söylemiyorum anladıklarımı yazdım sadece)
Bıldırcın yapma! bir bayan olarak bunu sen yazmamalıydın!bıldırcın' Alıntı:Şöyle olabilir 2-3 sene sonra daha taze yani "çıtır" diye tabir edilenler piyasaya çıkacağı için elinizdeki eski model oluyorSUNFLOVERS' Alıntı:Arkadaşlar hepsini anladımda ,7.ci maddeyi anlamadım açarmısınız?
Tabi illa değiştirmek şart değil.bıldırcın' Alıntı:Şöyle olabilir 2-3 sene sonra daha taze yani "çıtır" diye tabir edilenler piyasaya çıkacağı için elinizdeki eski model oluyorSUNFLOVERS' Alıntı:Arkadaşlar hepsini anladımda ,7.ci maddeyi anlamadım açarmısınız?
:ahah :ahahBülent' Alıntı:Tabi illa değiştirmek şart değil.bıldırcın' Alıntı:Şöyle olabilir 2-3 sene sonra daha taze yani "çıtır" diye tabir edilenler piyasaya çıkacağı için elinizdeki eski model oluyorSUNFLOVERS' Alıntı:Arkadaşlar hepsini anladımda ,7.ci maddeyi anlamadım açarmısınız?
Benimki 5 yıllık.
Hala değiştirmeyi düşünmüyorum.
Bıldırcın n'apsın doğruları yazmış. Yazdıranlar utansın! ;DSUNFLOVERS' Alıntı:Bıldırcın yapma! bir bayan olarak bunu sen yazmamalıydın!bıldırcın' Alıntı:Şöyle olabilir 2-3 sene sonra daha taze yani "çıtır" diye tabir edilenler piyasaya çıkacağı için elinizdeki eski model oluyorSUNFLOVERS' Alıntı:Arkadaşlar hepsini anladımda ,7.ci maddeyi anlamadım açarmısınız?