S
SUNFLOWERS
Hadi şimdi alay konusu olduk
Olur mu hiç!SUNFLOVERS' Alıntı:Hadi şimdi alay konusu olduk
Bıldırcına zorlamı yazdırılmış?dideM' Alıntı:Bıldırcın n'apsın doğruları yazmış. Yazdıranlar utansın! ;DSUNFLOVERS' Alıntı:Bıldırcın yapma! bir bayan olarak bunu sen yazmamalıydın!bıldırcın' Alıntı:Şöyle olabilir 2-3 sene sonra daha taze yani "çıtır" diye tabir edilenler piyasaya çıkacağı için elinizdeki eski model oluyorSUNFLOVERS' Alıntı:Arkadaşlar hepsini anladımda ,7.ci maddeyi anlamadım açarmısınız?
7) Ne kadar iyisini alırsanız alın 2-3 sene sonra daha iyisi çıkacağı için değiştirmek istersiniz.
(bunu ben söylemiyorum anladıklarımı yazdım sadece)
Dayanıklı, sabırlı davranış kalıbı gösteren mümtaz bir erkek modeli.Bülent' Alıntı:Tabi illa değiştirmek şart değil.bıldırcın' Alıntı:Şöyle olabilir 2-3 sene sonra daha taze yani "çıtır" diye tabir edilenler piyasaya çıkacağı için elinizdeki eski model oluyorSUNFLOVERS' Alıntı:Arkadaşlar hepsini anladımda ,7.ci maddeyi anlamadım açarmısınız?
7) Ne kadar iyisini alırsanız alın 2-3 sene sonra daha iyisi çıkacağı için değiştirmek istersiniz.
Benimki 5 yıllık.
Hala değiştirmeyi düşünmüyorum.
Sıra bizde.eskiyince biz değiştireceğiz :kahkaha :kahkahaBülent' Alıntı:Olur mu hiç!SUNFLOVERS' Alıntı:Hadi şimdi alay konusu olduk
Kim, niye alay etsin?
Olmaz öyle şey!
:kihkih :kihkihZynep' Alıntı:Dayanıklı, sabırlı davranış kalıbı gösteren mümtaz bir erkek modeli.Bülent' Alıntı:Tabi illa değiştirmek şart değil.bıldırcın' Alıntı:Şöyle olabilir 2-3 sene sonra daha taze yani "çıtır" diye tabir edilenler piyasaya çıkacağı için elinizdeki eski model oluyorSUNFLOVERS' Alıntı:Arkadaşlar hepsini anladımda ,7.ci maddeyi anlamadım açarmısınız?
Benimki 5 yıllık.
Tebriğe şayan, takdirlik bir davranış örneği!
5 yıl... ve hala değiştirmemiş
Aman efendim.Zynep' Alıntı:Dayanıklı, sabırlı davranış kalıbı gösteren mümtaz bir erkek modeli.Bülent' Alıntı:Tabi illa değiştirmek şart değil.
Benimki 5 yıllık.
Bülent şımarma!Bülent' Alıntı:Aman efendim.Zynep' Alıntı:Dayanıklı, sabırlı davranış kalıbı gösteren mümtaz bir erkek modeli.Bülent' Alıntı:Tabi illa değiştirmek şart değil.
Benimki 5 yıllık.
Teveccüünüz. ;D
Var ama yaşı henüz çok küçük.Zynep' Alıntı:Bilhassa hayranlığımı bir kez daha belirtirken acaba ailenizde bekar bir bey var mı diye sormak isterim Bülent Bey?
Tamamen iyiniyetle yani!
Hadi yaaa... :'(SUNFLOVERS' Alıntı:Bülent şımarma!
Dalga geçiyoruz
Sen ne zannettin?Bülent' Alıntı:Hadi yaaa... :'(SUNFLOVERS' Alıntı:Bülent şımarma!
Dalga geçiyoruz
Yaş konusunda hiç tutucu değilim ama... yani... şey?Bülent' Alıntı:Var ama yaşı henüz çok küçük.Zynep' Alıntı:Bilhassa hayranlığımı bir kez daha belirtirken acaba ailenizde bekar bir bey var mı diye sormak isterim Bülent Bey?
Tamamen iyiniyetle yani!
Dün 2 yaşına giren bir yeğenim var.
Aceleniz yoksa 18-20 yıl beklerseniz...
Gerçek zannettim.SUNFLOVERS' Alıntı:Sen ne zannettin?Bülent' Alıntı:Hadi yaaa... :'(SUNFLOVERS' Alıntı:Bülent şımarma!
Dalga geçiyoruz
;D ;D ;DZynep' Alıntı:Yaş konusunda hiç tutucu değilim ama... yani... şey?
Nasıl desem...
Ayh gıcık tuttu beni, bir öksüreyim önce
En hızlı zengin olana damat ünvanına kavuşur herhalde Bülent bu arada yeğenin.
Direk miras olayı!
Aynen senin kullandığın kelimeleri sarfediyorum.Bülent' Alıntı:Gerçek zannettim.SUNFLOVERS' Alıntı:Sen ne zannettin?Bülent' Alıntı:Hadi yaaa... :'(SUNFLOVERS' Alıntı:Bülent şımarma!
Dalga geçiyoruz
Ne kadar da safım. :-\
Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen...DileklerPerisi' Alıntı:Arkadaşlar yorum yapmaya gerek yok sizin yazdıklarınızı okumak bile krize soktu beni.
Ayyy iyiki varsınız hepiniz.