S
SUNFLOWERS
Ne demek şimdi bu Feveran?Feveran Estomp' Alıntı:Sürekli problem yaşıyan bilgisayarımdan dolayı size hak veriyorum..d_kabadayi' Alıntı:yaşasın pc yaşasın kadınlar; ERKEKLER İŞİNİZ ÇOK ZORRR.....
Ne demek şimdi bu Feveran?Feveran Estomp' Alıntı:Sürekli problem yaşıyan bilgisayarımdan dolayı size hak veriyorum..d_kabadayi' Alıntı:yaşasın pc yaşasın kadınlar; ERKEKLER İŞİNİZ ÇOK ZORRR.....
Ben çok üzülmüştüm açıkçası :sinirliFeveran Estomp' Alıntı:Ben sadece bilgisayarımdan kaynaklanan problemlerden ötürü işimizin çok zor olduğunu belirttim , kızmayın lütfen.. :
En çok burayı beğendim.14. Ve en önemlisi ikisinin de hafızası çok güçlüdür hiçbir şeyi unutmaz. O yüzden dikkat etmek gerekir.
longcoming' Alıntı:En çok burayı beğendim.14. Ve en önemlisi ikisinin de hafızası çok güçlüdür hiçbir şeyi unutmaz. O yüzden dikkat etmek gerekir.
Not etmekte fayda var diye düşündüm:Hard Disk'e kaydedilen veriler asla kaybolmaz çünkü hard diskin plaklı katmanlı bir yapısı vardır.
Buna format da dahil.Format bile atsanız;eğer yeterince bilginiz varsa bilgileri geri getirebilirsiniz
Güzeldibıldırcın' Alıntı:12. İkisi de bozulduğunda hiçbir dediğinizi yapmaz
14. Ve en önemlisi ikisinin de hafızası çok güçlüdür hiçbir şeyi unutmaz. O yüzden dikkat etmek gerekir.