nazarelif' Alıntı:ya barış bu kez de resim büyük geldi olmuyor. senden ben nasıl özür dileyeceğimi bilmiyorum ya kafanı çok şişirdim yardım etmek zorunda değilsin.
METALLORD' Alıntı:;D teknik destek isteyen olursa....
barisya' Alıntı:nazarelif' Alıntı:ya barış bu kez de resim büyük geldi olmuyor. senden ben nasıl özür dileyeceğimi bilmiyorum ya kafanı çok şişirdim yardım etmek zorunda değilsin.
özür dilenecek birşey yok, sorunlar elbette olacaktır bizde burada elele verip bir şekilde çözmeye çalışıyoruz, sizlerde biraz daha sabırlı olun yeter![]()
Su Perisi' Alıntı:METALLORD' Alıntı:;D teknik destek isteyen olursa....
Aman aman ;D
Teknik destek verenleride gördük,bir süre sonra ortadan pırrrrrrr ;D
Su Perisi' Alıntı:barisya' Alıntı:nazarelif' Alıntı:ya barış bu kez de resim büyük geldi olmuyor. senden ben nasıl özür dileyeceğimi bilmiyorum ya kafanı çok şişirdim yardım etmek zorunda değilsin.
özür dilenecek birşey yok, sorunlar elbette olacaktır bizde burada elele verip bir şekilde çözmeye çalışıyoruz, sizlerde biraz daha sabırlı olun yeter![]()
Foruma uygun boyutta çıkması için image sitesindeki "resize image" butonunu "640x480" getirmelisin
Yoksa tüm resimler büyük çıkar..
barisya' Alıntı:Su Perisi' Alıntı:barisya' Alıntı:nazarelif' Alıntı:ya barış bu kez de resim büyük geldi olmuyor. senden ben nasıl özür dileyeceğimi bilmiyorum ya kafanı çok şişirdim yardım etmek zorunda değilsin.
Foruma uygun boyutta çıkması için image sitesindeki "resize image" butonunu "640x480" getirmelisin
sanırım paintte kaydederken bmp olarak kaydetti o yüzden büyük göründünazarelif burayı okursan paintte kaydederken Kayıt türü kısmından JPEG olanı seçersen dosya boyutu daha da küçülecektir.
Su Perisi' Alıntı:barisya' Alıntı:Su Perisi' Alıntı:barisya' Alıntı:nazarelif' Alıntı:ya barış bu kez de resim büyük geldi olmuyor. senden ben nasıl özür dileyeceğimi bilmiyorum ya kafanı çok şişirdim yardım etmek zorunda değilsin.
sanırım paintte kaydederken bmp olarak kaydetti o yüzden büyük göründünazarelif burayı okursan paintte kaydederken Kayıt türü kısmından JPEG olanı seçersen dosya boyutu daha da küçülecektir.
Kaydeterken "JPEG" olması etki eder mi bilmiyorum,o yüklemede yavaşlatır diye biliyorum..(ilk denemelerimde bu hataya çok düşüp,bir resim için ne kadar bekledigimi düşününce :)
Benim dedigim yerdeki degeri degiştirmez ise,senin dedigini yapmış olsada resim yine büyük çevrilecek...
Bundan kesinlikle eminim![]()
nazarelif' Alıntı:kpss klavuzunu açmam için adobe reader yüklü olması gerekiyor ya benimki format atınca gitmişti. bana uygun bir link atarmısınız baris
barisya' Alıntı:Su Perisi' Alıntı:barisya' Alıntı:Su Perisi' Alıntı:barisya' Alıntı:nazarelif' Alıntı:ya barış bu kez de resim büyük geldi olmuyor. senden ben nasıl özür dileyeceğimi bilmiyorum ya kafanı çok şişirdim yardım etmek zorunda değilsin.
Kaydeterken "JPEG" olması etki eder mi bilmiyorum,o yüklemede yavaşlatır diye biliyorum..(ilk denemelerimde bu hataya çok düşüp,bir resim için ne kadar bekledigimi düşününce :)
Benim dedigim yerdeki degeri degiştirmez ise,senin dedigini yapmış olsada resim yine büyük çevrilecek...
Bundan kesinlikle eminim![]()
bu kadar emin konuşmamalısınpaintte bir resmi direk kaydedersek bmp olarak kaydeder ve bu kaydedeceğimiz bmp dosyasının boyutu ekran çözünürlüğüne orantılıdır (boyutu ortalama 2 mb civarındadır). jpeg ise sıkıştırılmış resim formatıdır ve boyut olarak bmp ile karşılaştırıldığında 10/1 kadardır. aynı dosyası jpg olarak kaydedersek ortalama 100-200 kb arasında bir boyutu olur. bahsettiğin resim yükleme sitelerinde de durum aynı sayılır, forum sitelerine göre çözünürlük ve boyut otomatik ayarlanabiliyor.

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.