özür dilenecek birşey yok, sorunlar elbette olacaktır bizde burada elele verip bir şekilde çözmeye çalışıyoruz, sizlerde biraz daha sabırlı olun yeternazarelif' Alıntı:ya barış bu kez de resim büyük geldi olmuyor. senden ben nasıl özür dileyeceğimi bilmiyorum ya kafanı çok şişirdim yardım etmek zorunda değilsin.
Aman aman ;DMETALLORD' Alıntı:;D teknik destek isteyen olursa....
Foruma uygun boyutta çıkması için image sitesindeki "resize image" butonunu "640x480" getirmelisinbarisya' Alıntı:özür dilenecek birşey yok, sorunlar elbette olacaktır bizde burada elele verip bir şekilde çözmeye çalışıyoruz, sizlerde biraz daha sabırlı olun yeternazarelif' Alıntı:ya barış bu kez de resim büyük geldi olmuyor. senden ben nasıl özür dileyeceğimi bilmiyorum ya kafanı çok şişirdim yardım etmek zorunda değilsin.
Su Perisi' Alıntı:Aman aman ;DMETALLORD' Alıntı:;D teknik destek isteyen olursa....
Teknik destek verenleride gördük,bir süre sonra ortadan pırrrrrrr ;D
sanırım paintte kaydederken bmp olarak kaydetti o yüzden büyük göründü nazarelif burayı okursan paintte kaydederken Kayıt türü kısmından JPEG olanı seçersen dosya boyutu daha da küçülecektir.Su Perisi' Alıntı:Foruma uygun boyutta çıkması için image sitesindeki "resize image" butonunu "640x480" getirmelisinbarisya' Alıntı:özür dilenecek birşey yok, sorunlar elbette olacaktır bizde burada elele verip bir şekilde çözmeye çalışıyoruz, sizlerde biraz daha sabırlı olun yeternazarelif' Alıntı:ya barış bu kez de resim büyük geldi olmuyor. senden ben nasıl özür dileyeceğimi bilmiyorum ya kafanı çok şişirdim yardım etmek zorunda değilsin.
Yoksa tüm resimler büyük çıkar..
Kaydeterken "JPEG" olması etki eder mi bilmiyorum,o yüklemede yavaşlatır diye biliyorum..(ilk denemelerimde bu hataya çok düşüp,bir resim için ne kadar bekledigimi düşününce :)barisya' Alıntı:sanırım paintte kaydederken bmp olarak kaydetti o yüzden büyük göründü nazarelif burayı okursan paintte kaydederken Kayıt türü kısmından JPEG olanı seçersen dosya boyutu daha da küçülecektir.Su Perisi' Alıntı:Foruma uygun boyutta çıkması için image sitesindeki "resize image" butonunu "640x480" getirmelisinbarisya' Alıntı:özür dilenecek birşey yok, sorunlar elbette olacaktır bizde burada elele verip bir şekilde çözmeye çalışıyoruz, sizlerde biraz daha sabırlı olun yeternazarelif' Alıntı:ya barış bu kez de resim büyük geldi olmuyor. senden ben nasıl özür dileyeceğimi bilmiyorum ya kafanı çok şişirdim yardım etmek zorunda değilsin.
bu kadar emin konuşmamalısın paintte bir resmi direk kaydedersek bmp olarak kaydeder ve bu kaydedeceğimiz bmp dosyasının boyutu ekran çözünürlüğüne orantılıdır (boyutu ortalama 2 mb civarındadır). jpeg ise sıkıştırılmış resim formatıdır ve boyut olarak bmp ile karşılaştırıldığında 10/1 kadardır. aynı dosyası jpg olarak kaydedersek ortalama 100-200 kb arasında bir boyutu olur. bahsettiğin resim yükleme sitelerinde de durum aynı sayılır, forum sitelerine göre çözünürlük ve boyut otomatik ayarlanabiliyor.Su Perisi' Alıntı:Kaydeterken "JPEG" olması etki eder mi bilmiyorum,o yüklemede yavaşlatır diye biliyorum..(ilk denemelerimde bu hataya çok düşüp,bir resim için ne kadar bekledigimi düşününce :)barisya' Alıntı:sanırım paintte kaydederken bmp olarak kaydetti o yüzden büyük göründü nazarelif burayı okursan paintte kaydederken Kayıt türü kısmından JPEG olanı seçersen dosya boyutu daha da küçülecektir.Su Perisi' Alıntı:Foruma uygun boyutta çıkması için image sitesindeki "resize image" butonunu "640x480" getirmelisinbarisya' Alıntı:özür dilenecek birşey yok, sorunlar elbette olacaktır bizde burada elele verip bir şekilde çözmeye çalışıyoruz, sizlerde biraz daha sabırlı olun yeternazarelif' Alıntı:ya barış bu kez de resim büyük geldi olmuyor. senden ben nasıl özür dileyeceğimi bilmiyorum ya kafanı çok şişirdim yardım etmek zorunda değilsin.
Benim dedigim yerdeki degeri degiştirmez ise,senin dedigini yapmış olsada resim yine büyük çevrilecek...
Bundan kesinlikle eminim
Adobe Reader 9.1 Türkçe (24.1 MB) >>>indirmek için tıkla<<<nazarelif' Alıntı:kpss klavuzunu açmam için adobe reader yüklü olması gerekiyor ya benimki format atınca gitmişti. bana uygun bir link atarmısınız baris
rica ederim :nazarelif' Alıntı:tşkler
Neden "jpeg" oldugunu ögrendim,o formata çevirsemde nedenini bilmiyordum teşekkürler açıklaman için ama benim söylemek istedigim bu formatla çevirsende image sitesinde o ayarı degiştirmedigin sürece ( kendi ayarında kalırsa eger) sitelere göre resim büyük ve kaydırma çubugunda çıkıyor...barisya' Alıntı:bu kadar emin konuşmamalısın paintte bir resmi direk kaydedersek bmp olarak kaydeder ve bu kaydedeceğimiz bmp dosyasının boyutu ekran çözünürlüğüne orantılıdır (boyutu ortalama 2 mb civarındadır). jpeg ise sıkıştırılmış resim formatıdır ve boyut olarak bmp ile karşılaştırıldığında 10/1 kadardır. aynı dosyası jpg olarak kaydedersek ortalama 100-200 kb arasında bir boyutu olur. bahsettiğin resim yükleme sitelerinde de durum aynı sayılır, forum sitelerine göre çözünürlük ve boyut otomatik ayarlanabiliyor.Su Perisi' Alıntı:Kaydeterken "JPEG" olması etki eder mi bilmiyorum,o yüklemede yavaşlatır diye biliyorum..(ilk denemelerimde bu hataya çok düşüp,bir resim için ne kadar bekledigimi düşününce :)barisya' Alıntı:sanırım paintte kaydederken bmp olarak kaydetti o yüzden büyük göründü nazarelif burayı okursan paintte kaydederken Kayıt türü kısmından JPEG olanı seçersen dosya boyutu daha da küçülecektir.Su Perisi' Alıntı:Foruma uygun boyutta çıkması için image sitesindeki "resize image" butonunu "640x480" getirmelisinbarisya' Alıntı:özür dilenecek birşey yok, sorunlar elbette olacaktır bizde burada elele verip bir şekilde çözmeye çalışıyoruz, sizlerde biraz daha sabırlı olun yeternazarelif' Alıntı:ya barış bu kez de resim büyük geldi olmuyor. senden ben nasıl özür dileyeceğimi bilmiyorum ya kafanı çok şişirdim yardım etmek zorunda değilsin.
Benim dedigim yerdeki degeri degiştirmez ise,senin dedigini yapmış olsada resim yine büyük çevrilecek...
Bundan kesinlikle eminim