Dediğim gibi bizim pclerde forti.net diye bir program yüklü ve hemen hemen birçok siteye giremiyoruz,hatta zaman zmaan bu siteye girmemi bile engelliyor,normal messenger bile kullanmayı unutmuş durumdayız bende web tabanlıdan giriyordum,artık onuda engellemişler,o yüzden bildiğiniz farklı başka web tabnlı messenger adresleri varmıdır acaba?su perisi' Alıntı:Üsteki sorudan hiç bir şey anlamadım ama,sorunun yanıtını bende merakla bekliyorum ???
Merhaba;Mrs.Jadem' Alıntı:Bir soruda ben sorayım bari
Bizim bilg. forti.net bir program var ve hemen hemen hiçbir siteye erişim yok..Acaba msn nasıl girebilirim.bu arada web tabanlı msnlerden d efayda yok,daha farklı birşey varmı acaba elinizde ;D
evet bilg. yüklenmiş bir program..Safari' Alıntı:Merhaba;Mrs.Jadem' Alıntı:Bir soruda ben sorayım bari
Bizim bilg. forti.net bir program var ve hemen hemen hiçbir siteye erişim yok..Acaba msn nasıl girebilirim.bu arada web tabanlı msnlerden d efayda yok,daha farklı birşey varmı acaba elinizde ;D
Arkadaşım bahsettiğin forti.net bilgisayar değil bir yazılımdır. Bu yazılım şirketlerde kullanılır genelde, belirlenen yada içerik olarak sınırlandırmış sitelere giriş izni verir. Ve yaptığın herşey bir başka bilgisayara loglanmış şekilde iletilir. Sistemi yenilemen gerekebilir. Bunu bilgisayarı görmeden birşey diyemicem.
Bunu da ancak uzaktan bağlantı ile bilgisayarına bağlanabilirim müsait bi zamanda
Ama öneri olarak yakınında bilgisayardan anlayan birine format attırabilirsin.
Merhaba;sessiz_lik25' Alıntı:arkadaşlar!
sd kart okuyucuyla ilgili bir sorunum var. sd kartını takdığım zaman kartı görüyor fakat açmıyor. biçimlendirme istiyor. biçimlendir diyorum onu da yapmıyor.
'driver' ını kaldırıp yeniden kurmayı düşündüm onu da yapamadım.
yadım edebilir misiniz?
Büyük ihtimal Windows Xp yada Vista kullanıyorsun bir çok marka driver olmadan çalışır bu sistemdesessiz_lik25' Alıntı:driver ını kaldırıp tekrar kursam sorun çözülür mü acaba? çünkü kartları görüyor. eğer okuyucuda bir arıza olsa kartları da görmezdi diye düşünüyorum.
eğer kart okuyucuda arıza varsa teknik servise mi götürmeliyim? başka yapabileceğim bir şey var mı?
1)Bilgisayarın açılırken F8 tuşuna basarak ağ desteğiyle güvenli kipe geç.tolgaist' Alıntı:arkadaşlar merhaba,
Dün bilgisayarıma virüs girdi. İnternete bağlıyken devamlı virüs programlarını indirip sağ taraftaki ikonların yanına ekliyor. Üstelik devamlı hata veriyor virüs var diye=(
ad aware ve clamwin ile tarattım. bulup temizliyor. Bilgisayar baştan başlayınca yine geliyor.
Sonunda internetin fişini çekmek zorunda kaldım. O değil de bu siteye giremiyorum ona yanarım, o yüzden acil yardımmmm=)
Bu sayfanın açılış amacı bu zaten.su perisi' Alıntı:Aklıma takılan soruları sorsam varya,bıkarsınız benden ve sorunlaımdan yanıt vermessiniz..
Bir sitede sorunlarımı sormakdan dolayı artık yanıt bile vermez oldular ;D sizi korkutmayım,sorabilir miyim