H
hanedeyim
gitt gitt komutanınada benden selam söyle
ben askere gidince bilgisayarcı olduğumu söylememiştim ;D
bende söylemedim.Ama belgemi vermişler.Yapacak birşey yokhanedeyim' Alıntı:gitt gitt komutanınada benden selam söyle
o zaman sende geri gönüşüme gitmden silmişsindir ;D ;DSu Perisi' Alıntı:Bilgisayarım+c de ki silinecek gereksiz dosyaları dün sildim,genel bir temizlik yaptım yani,bir ara çöpe baktım bir tanesi bile yok :-\
Sildiklerim nereye gitti?Yoksa silinmemiş mi desem silindi eminim yok sayfalar boş ama silinen gereksiz dosyalar çöpe gitmiyorda nereye gidiyor..
Bilgisi olan paylaşsın..
yaaaahanedeyim' Alıntı:benden hızlı davrandın yine kadir
Pop-up blockerlar var.Onları kullanabilirsin.Sildiklerimiizin hepsi geri dönüşüme gitmiyorda nereye gidiyor? Pcde kalıyorsa birikip pc kasar sonra :S
Bir sorunum daha var...Bir araştırma için googlede her hangi bir siteye girdigimde bilgi edinip geri çıkmak sitediğimde siteden dışarı çıkamıyorum ne kadar geri tuşuna basmış olsamda,x basmadan siteden çıkamıyorum..
Neden böyle oluyor,girdigim her hangi bir forum sitesi dahi olsa bunu arada bir yapıyor beni sinir ediyorlar... Angry
Siteye girdiginde istenemden açılan pencereleride demiyorum bile Angry
yahu bu server sunucularında düştü anlamına gelmiyo mu"request timeout"diye bir yanıt alıyorum..
sanırım irc serverlardaki "ping timeout" ile karıştırdınhayalhane' Alıntı:yahu bu server sunucularında düştü anlamına gelmiyo mu"request timeout"diye bir yanıt alıyorum..
ben öyle bi,liyrum
kullanıcı düşünce arkasında timeout yazar ;D ;D ;D
çaktırma evet obarisya' Alıntı:sanırım irc serverlardaki "ping timeout" ile karıştırdınhayalhane' Alıntı:yahu bu server sunucularında düştü anlamına gelmiyo mu"request timeout"diye bir yanıt alıyorum..
ben öyle bi,liyrum
kullanıcı düşünce arkasında timeout yazar ;D ;D ;D
Hayır yok..hanedeyim' Alıntı:işyerinde serverli bir sistemmi var perim
Komut zaman aşımına uğradı."request timeout"