senin bilgisayarında da bayağı bi eksikler falan varmış ha ??? ama neyseki halletmişsinnazarelif' Alıntı:arkadaşlar hepinize teşekkür ederim dün akşam açılmayan face bugün açıldı. dün yine açılmayan pdf uzantılı dosyalarım bugün açıldı. arada bir aklı gidip geliyor sanırım
Hayalhane: )hayalhane' Alıntı:ben senin yerinde olsam verdiğim parayı geri alırım
bide pc çocuğunu döverim
ben de yeni format attırdım hemde fıstık gibi çalışıyo pc ;D ;D ;D
Helal! Harikasıncrt' Alıntı:Hayalhane: )hayalhane' Alıntı:ben senin yerinde olsam verdiğim parayı geri alırım
bide pc çocuğunu döverim
Ne oluyor bakim?
Şiddet yok bak akşam akşam bizede kötü örnek oluyorsun : ((
Ne demiş mevlada
"Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi
ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.."
tmm tmm hz. Pir güzel sölemiş zaten en sevdiğim 7 öğüdü :'( :'( :'(crt' Alıntı:Hayalhane: )hayalhane' Alıntı:ben senin yerinde olsam verdiğim parayı geri alırım
bide pc çocuğunu döverim
Ne oluyor bakim?
Şiddet yok bak akşam akşam bizede kötü örnek oluyorsun : ((
Ne demiş mevlada
"Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi
ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.."
haddimize değil haddimenazarelif' Alıntı:dövmek mi ne haddimize
Emre: )Emre Y' Alıntı:Helal! Harikasın
Hayalhane : )hayalhane' Alıntı:tmm tmm hz. Pir güzel sölemiş zaten en sevdiğim 7 öğüdü :'( :'( :'(
pes crt pes ;D ;D
arkadaşlar lisansınız yoksa bilgisayarcı kurduğunda tabiki kaçak xp kuracakhayalhane' Alıntı:ben senin yerinde olsam verdiğim parayı geri alırım
bide pc çocuğunu döverim
Bilgisayarcı yüklediyse Legal yapmıştır.Büyük bir ihtimal.Bence denemekte yarar var..hanedeyim' Alıntı:arkadaşlar lisansınız yoksa bilgisayarcı kurduğunda tabiki kaçak xp kuracakhayalhane' Alıntı:ben senin yerinde olsam verdiğim parayı geri alırım
bide pc çocuğunu döverim
burda bilgisayarcının sucu tüm programları yüklememesidir.
askerden komtanım çağırıyor. 'asker gittiğinden beri bilgisayarın zevki kalmadı' diye? sence gitmelimiyim ?hanedeyim' Alıntı:tüm bilgisayarcılar yapmaz onu ben bilgisayar kurduğum zaman hertür programı yüklüyorum
hatta öyleki ben bir bilgisayarı kurduğumda sonrasında sorun çıkınca tekrar beni arıyolar hemen
hatta ve hatta bir müşterim sırf ben kurayım diye askerden gelmemi beklemiş eee kaliteli hizmet
(ne oldu benim mütevaziliğime yahu ;D)
hanedeyim' Alıntı:tüm bilgisayarcılar yapmaz onu ben bilgisayar kurduğum zaman hertür programı yüklüyorum
hatta öyleki ben bir bilgisayarı kurduğumda sonrasında sorun çıkınca tekrar beni arıyolar hemen
hatta ve hatta bir müşterim sırf ben kurayım diye askerden gelmemi beklemiş eee kaliteli hizmet
(ne oldu benim mütevaziliğime yahu ;D)
epeydir sesin çıkmıyordu