aman aman ben pc ye bişi indirmeyecem artık eror vermesi bi yana pc her an mefta olabilir kaç gündüre abi vasiyetimi alsan diyoda sus ağzında yel alsın diyorum senle ben daha 2 sene bereberim sonra ölün mü geberin mi naparsan yap diyom kalbimi kıryosun diyo.....vs.. vs.... pc eror veriyo ama bazende indirecei tutyo (bu sadce rapid de yapıyo)
Sinos senin dediğin sanırım şu; Gmail msn'i dediğin google'daki mail hesabı gmail. Bende ki facebook hesabı gmail ile alınmadır. Sorun yok bende. Bilmiyorum faydası oldumu.
Valla Bilgisayarcı Değilim Ama, Benim Tanıdık Var 10 TL Çekerdi. Normalde XP 20 TL, Vista 50 (Bunu Duymuştum)... Bu Civarda.Bence Hespi 20 TL Olsa Gerek. Benim Eklediğim Konuları Takip Ederseniz,Takıldığınız Yerlerin Açıklamaları Gelir Karşınıza Mutlaka. Bir Kişinin Nerde Takıldığını Düşüp Ona Göre Ekliyorum Konuları.
Rica Ederim... Hatta Bende O CD'de Öğrendim Formatı. Tek Tek Kağıda Not Aldım.O Notlarıda Yazayım Öğrenirsiniz Formatı. Benim Kendime Ait Bilgisayarım Yok,Dün Ekleyemedim Kusura Bakmayın. Ama Okuldan Gelince Bugün Eklemeye Çalışıcam...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.