H
hayalhane
bekliyorum :-\ :-\
oradaki tik zaten kaldırılmış,daha doğrusu ben kaldırdım,yani o yolda fıss :-\ :-\ağlamak istiyorum yaavv :'( :'( :'(Su Perisi' Alıntı:İki kulagını açıp beni dinle şimdi,sorununu tez elden halledeceğiz evel Allah ;D
Msn- biriyle konuştuğun pencerenin üst sağ köşesinde "menüyü göster-araçlar-şeçenekler-iletiler" kısmının alt kısmında (iyi bak uğraştırma beni daah fazla stres oluyorum pc işlerinden) "ileti geçmişi- yazan yerdeki ilk kutucuk işaretli sanırım..."görüşmelrimin geçmişini otomatik olarak sakla" yazan yerdeki tiki kaldır..Uygula-tamam de..
Şimdi tekrar dene...
HADİ BAKALIM KOLAY GELSİN SONUCU BEKLİYORUM
Bana hiç bakma benim başımda şu an belada... Benim sorunumda başlat-belgelerim-paylaşım klasöründe msn kayıtlarını yapıyor....Bir yere kadar geliyorum ama ondan sonra bir şeçenek olması gerek o yok tıkandım daahayalhane' Alıntı:başka yol söyleyecek yok mu Allah rızası için yavvv,illet oldum bu pc yüzünden öfffffff
MSN plus programını kaldırhayalhane' Alıntı:ya benim bilgisayarım msn de konuştuklarımın hepsini belgelerime kaydediyo bunu nasıl iptal edebilirlim bilen varmı,çok acele :-\ :-\ :-\ :-\
yardım edebilecek misin safariSafari' Alıntı:Konu ile alakasız mesajlar tarafımdan silinmiştir.
safari sen şimdi plus ı kaldır dedinde bundan önceki plus değildi zaten,bide bunu deniyorum,uygun olmaz mı diyorsun,ona göre yapayım_??Safari' Alıntı:ßen plus u kaldır diyorum sen indir diyorsun..
Bence sen bilgisayar kursuna felan gitmelisin..
Söylediklerim anlaşılabilecek şekildedir.
yalnız safari şimdi yükledim konuşuyorum vede kaydetmiyo,düzeldi galibaSafari' Alıntı:ßen plus u kaldır diyorum sen indir diyorsun..
Bence sen bilgisayar kursuna felan gitmelisin..
Söylediklerim anlaşılabilecek şekildedir.
vallahi abi haklısın sana hak veriyorum ama ben şimdilik idare ediyorum,anlamadığım için,ileride bir anlayana gösteriyim o halletsin böle olmayacak çünkü,senin tavsiyeni göz ardı etmeyeceğim teşekkürler,demek trojan çekiyo ha,bunu bilmiyodum,Allah razı ollsunSafari' Alıntı:MSN Plus, önermediğim bir programdır. Trojan çeker bilgisayarına.
Dolayısıyla buna gerek yok.
Yazdıklarımı okusaydın
MSN üzerindeyken
Araçlar menüsüne girip, Seçeneklere tıklayıp, sonra dosya yönetimi yada benzeri bir sekme çıkacak oraya gelip kaldırsaydın bu kadar uzamayacaktı
Ne kurdun ki merak ettim şimdihayalhane' Alıntı:ben plus ı da kaldırdım başka kurdum şimdi kayıtta yapmıyo,Allah sizden razı olsun iyi oldu böyle ;D ;D ;D