S
su perisi
Kullanıcı
- 4 Ocak 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
:-\
Mause kontrolden çıktıysa o sesleri duyman gayet normal, windows ses efektinin tıklama sesidir o duyduğun.Özlem' Alıntı:Sayfalar açılırken çıkan sesle mausun imlecinin titremesi aynı anda oluyor ve yaklaşık bir dakika sonrada normale dönüyor
mausun titremesi ise ben mausu oynatmadığım halde oku normalde sabit dururken kontrolsüz bi şekilde hareket ediyor diyeyim çünkü o anda mausu kontrol edemiyorum.
Bilgisayarla ilgili terimleri fazla bilmediğimden sorunu dile getirirken biraz zor anlatmış olabilirim
artık kusuruma bakma teşekkürler.
http://www.kendinigelistir.com/forum/index.php/topic,1262.msg7680.html#msg7680Özlem' Alıntı:Bilgisayarıma geçen hafta format atıldı daha hızlı olması gerekirken eskisindende yavaş oldu ?
Eskisinden daha yavaş oldu diyorsan formattan sonra ekran kartı driver'in yüklenmemiş, yada yanlış yüklenmiş olabilir. Format atılan eski bir bilgisayar dahi olsa bir süre seri çalışır..Özlem' Alıntı:Bilgisayarıma geçen hafta format atıldı daha hızlı olması gerekirken eskisindende yavaş oldu ?
Böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum, normal olmadığı kesin.. Bunun sebebi bir trojan yada virüs olabilir.. Virüs programın herhangi birşey bulamıyorsa format atmak en temizi olur..AYSBERGE' Alıntı:SORUN: SAG TUS İLE YENİ > OFFİCE WORD ACTIGIM ZAMAN İSİM DEGİSİKLİGİ YAPAMIYORUM FAKAT BASLAT'an ACTILDIGI VAKİT SORUN OLMUYOR... :-\
Sorun çözülmüştür umarım ÖzlemÖzlem' Alıntı:Thunder dediğini yaptım fakat resmi bir türlü kaydedemedim yada kaydettim ama birtürlü bulamadım
senin dediğin gibi
(Microsoft Corp..) yazısı çıktı ama sarı ünlem işaretinide göremedim
İki ihtimal var. Trial version kullanıyorsanız sürekli key istiyordur. Yani lisans. İkinci ihtimalle hassas ayarlarını yapmadığınız / yapamadığınız için bulduğu her tehlike içeren dosyayı uyarı olarak ekrana yansıtıyordur. Options sekmesinden ayarlama yaparsanız düzelecektir.nazarelif' Alıntı:mrb benim bir sorum olacaktı ben kaskpersky virus programını yüklemeye çalıştım ama bir türlü düzene oturmadı sürekli ekrana bişeyler geliyor.ingilizce olduğu için anlayamadım bana bu konuda yardım edrseniz sevinirm