C
cnslmst
CaspeR' Alıntı:Ahh bu şiir'ler ah.. :-[
Teşekkürler
CaspeR' Alıntı:Ahh bu şiir'ler ah.. :-[
Teşekkürler
fıstık' Alıntı:Yüreklerinize sağlık... Tebrikler...
teşekkür ederim... asıl tebrik edilmesi gereken kardelen... benim yazdıklarım onun yazdıklarının yanında çok amatörce oldu...fıstık' Alıntı:Yüreklerinize sağlık... Tebrikler...
Tu Navy' Alıntı:teşekkür ederim... asıl tebrik edilmesi gereken kardelen... benim yazdıklarım onun yazdıklarının yanında çok amatörce oldu...fıstık' Alıntı:Yüreklerinize sağlık... Tebrikler...
tebrik ederim kardelen...
teşekkür ederim...Zynep' Alıntı:Dün akşam bu şiirleri okuma fırsatım olmamıştı
Çok hoş yazışmışsınız çocuklar
Yüreğini şiirle açan kişilere hep hayran olmuşumdur.
Tebrikler...
yüzünüzde küçük bir gülümsemeye yol açabildiysem ne mutlu bana...crnkcclr' Alıntı:eline, yüreğine sağlık...
teşekkürler...
böyle cümleleri okumak gülümsetiyor beni...
elinden dilinden yüreğinden eksilmesin güzellikler...
evet giden gider ve geriye sadece anılar kalır... Ne demiş şair;diloş' Alıntı:yüreğine sağlık... Sevmekten vazgeçme aşkın kendisi güzel bir duygudur giden gider, kalan sadece güzel anılardır..
Paylaşımlarını bekliyoruz kardeş...UğurOnur' Alıntı:12 sayfa hepsini okuyamadım ama şöyle bir göz gezdirdim...
Hepsi harika arkadaşlar.
Kıskandım bende yazacağımm ilham gelsin hele
Tu Navy' Alıntı:evet giden gider ve geriye sadece anılar kalır... Ne demiş şair;
"Seviyorsan özgür bırak gitsin. Seni seviyorsa dönecektir, dönmüyorsa zaten hiçbir zaman sevmemiştir"
Özgür bıraktım ve gitti... Seviyor olsaydı dönerdi ama dönmedi...
Beni sevmeyen birinin ardından daha fazla üzülüpte bu güzel duygudan mahrum kalamam...
evet düşüncelerimi değiştirdim ama hayata geçirmek için daha zaman var...UğurOnur' Alıntı:aferin yola gelmeye başlamışsın..
Taktir ettim bu düşünceni...
Aşk biraz da şans işi arkadaşlar.Çünkü kimi seveceğimize
karar vermek gibi bir lüksümüz yok..Kalp seviyor biz de esiri
oluyoruz...Keşke hep ilk sevişte doğru insanı bulabilsek.
Hep söylemişimdir yine söylüyorum...Dünya da sevdiği ile bir ömür
bitirme olanağına sahip olan insanlar kadar şanslı kimse yoktur...
Çünkü hayat sevmekle başlıyor...
Zynep' Alıntı:Dün akşam bu şiirleri okuma fırsatım olmamıştı
Tebrikler...
ne kızması yaa sayfama renk kattığın için teşekkür ederim...Kardelen' Alıntı:Zynep' Alıntı:Dün akşam bu şiirleri okuma fırsatım olmamıştı
Tebrikler...
canım zeynebim benim tşk ederim
yorum yapan arkadaşlarda saolsunlar gerçi bu sayfa mesutun ama bende tşk ediyim mesut kızma ha ;D
Tu Navy' Alıntı:ne kızması yaa sayfama renk kattığın için teşekkür ederim...Kardelen' Alıntı:Zynep' Alıntı:Dün akşam bu şiirleri okuma fırsatım olmamıştı
Tebrikler...
canım zeynebim benim tşk ederim
yorum yapan arkadaşlarda saolsunlar gerçi bu sayfa mesutun ama bende tşk ediyim mesut kızma ha ;D