C
cnslmst
gizemli88' Alıntı:aşk değince yüreğinin en dipsiz kıyısına hiçbirşey görmüyor insan...paylaşımın için teşekkürler arkadaşım.güzeldi.hep aşkla kalalım bence
gizemli88' Alıntı:aşk değince yüreğinin en dipsiz kıyısına hiçbirşey görmüyor insan...paylaşımın için teşekkürler arkadaşım.güzeldi.hep aşkla kalalım bence
Kardelen' Alıntı:sesimi kimselerin duymadığı
sessizce içimden fısıldadığım
feryadımsın sen
gecelere çığlık olan sessizliğimle
içimde yaşattığım en büyük aşksın sen....
büyük aşkların acısıda büyük olur
derler ya bırak desinler, ...
senin olmanın bedeli büyük bir acı çekmekse eğer,
seninle olacağım bir ana bile değer...
ne demek yarence sayfamıza renk katıyorsun... teşekkür ederim...yarence' Alıntı:mesut ben böyle yazıyorum ama siz sadece kardelenle yazıyordunuz sanırım....ben böyle bi yanlışlık yapmıyorumdur umarım...öyle birşey yapıyorsam uyarmanızı rica ederim
teşekkür ederim yavuz... senin kadar olmasada güzel bir şeyler yapmaya uğraşıyoruz...hayal_12' Alıntı:"İnleyen ruhumu kandırdım yine."
Yüreğine sağlık kardeşim.. Güzel olmuş
hayal_12' Alıntı:Canını feda etme 'yarence' :
yarence' Alıntı:teşekkürler mesut
Şİmdi ayıp ettin işte.. Ne demek benim kadar olmasa da, öyle değil dost öyle değil.. Sen çok güzel yazıyorsun inan bana.. Yolun açık olsun diyorum sana...Tu Navy' Alıntı:ne demek yarence sayfamıza renk katıyorsun... teşekkür ederim...yarence' Alıntı:mesut ben böyle yazıyorum ama siz sadece kardelenle yazıyordunuz sanırım....ben böyle bi yanlışlık yapmıyorumdur umarım...öyle birşey yapıyorsam uyarmanızı rica ederim
teşekkür ederim yavuz... senin kadar olmasada güzel bir şeyler yapmaya uğraşıyoruz...hayal_12' Alıntı:"İnleyen ruhumu kandırdım yine."
Yüreğine sağlık kardeşim.. Güzel olmuş
balım renk kattığın için tşkler iyiki güzel yüreğinin mısralarını paylaştın ....yarence' Alıntı:mesut ben böyle yazıyorum ama siz sadece kardelenle yazıyordunuz sanırım....ben böyle bi yanlışlık yapmıyorumdur umarım...öyle birşey yapıyorsam uyarmanızı rica ederim
teşekkür ederim balım..sen iste yeter ki...ya biran aklıma geldi de o yüzden bi sormak istedim...Kardelen' Alıntı:balım renk kattığın için tşkler iyiki güzel yüreğinin mısralarını paylaştın ....yarence' Alıntı:mesut ben böyle yazıyorum ama siz sadece kardelenle yazıyordunuz sanırım....ben böyle bi yanlışlık yapmıyorumdur umarım...öyle birşey yapıyorsam uyarmanızı rica ederim
yarence' Alıntı:teşekkür ederim balım..sen iste yeter ki...ya biran aklıma geldi de o yüzden bi sormak istedim...Kardelen' Alıntı:balım renk kattığın için tşkler iyiki güzel yüreğinin mısralarını paylaştın ....yarence' Alıntı:mesut ben böyle yazıyorum ama siz sadece kardelenle yazıyordunuz sanırım....ben böyle bi yanlışlık yapmıyorumdur umarım...öyle birşey yapıyorsam uyarmanızı rica ederim