E
esranur
Kullanıcı
- 19 Mar 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Tu Navy senin de Edebiyatta bölümün oldugunu bilmiyordum sizi şair yürekliler, yazmaya devam bakalım
sizin paylaşımlarınızıda bekliyoruz...esranur' Alıntı:Tu Navy senin de Edebiyatta bölümün oldugunu bilmiyordum sizi şair yürekliler, yazmaya devam bakalım
esranur' Alıntı:Tu Navy senin de Edebiyatta bölümün oldugunu bilmiyordum sizi şair yürekliler, yazmaya devam bakalım
Zynep' Alıntı:He he hadi ben açayım Şiir Dünyası'nın kapısını bu akşam
Tu Navy' Alıntı:sizin paylaşımlarınızıda bekliyoruz...esranur' Alıntı:Tu Navy senin de Edebiyatta bölümün oldugunu bilmiyordum sizi şair yürekliler, yazmaya devam bakalım
becerikli olmana gerek yokki içinden gelenleri yaz yeter...esranur' Alıntı:yok almiim,ben sizin gibi becerikli değilimdir...
Tu Navy' Alıntı:becerikli olmana gerek yokki içinden gelenleri yaz yeter...esranur' Alıntı:yok almiim,ben sizin gibi becerikli değilimdir...
katılıyorum mesut bencede esranurcum belkide seninde bilmediğin bi yönün çıkar ortaya sonuçta şiir yazmak bi duygu işi değilmiTu Navy' Alıntı:becerikli olmana gerek yokki içinden gelenleri yaz yeter...esranur' Alıntı:yok almiim,ben sizin gibi becerikli değilimdir...
Kardelen' Alıntı:katılıyorum mesut bencede esranurcum belkide seninde bilmediğin bi yönün çıkar ortaya sonuçta şiir yazmak bi duygu işi değilmiTu Navy' Alıntı:becerikli olmana gerek yokki içinden gelenleri yaz yeter...esranur' Alıntı:yok almiim,ben sizin gibi becerikli değilimdir...
pek duygusalımdır, üstüme yoktur.. ama bilmemkii.. eğer olurda kağıda birşeyler karalarsam, paylasırıım belki :
esranur' Alıntı:yok devamını getiremem ki..
karamsarlığa kapılırsan getiremezsin bende senin gibiydim... onun için karamsarlığa kapılma ve kır şeytanın bacağını...esranur' Alıntı:yok devamını getiremem ki..
Tu Navy' Alıntı:ben seviyorum seni
sakın yüreğimden gitme....
Aç bana yüreğini bitanem
Acılar bitti artık mutluluklar bizim
Yüzünden tebessüm hiç eksilmesin
Yüreğinde sevgi bitip tükenmesin...