tnctrkcell!in Kaleminden/iki çift sözü var kalemimin...(günlük,aylık,haftalık,yı

• Konbuyu başlatan tnctrkcell
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Özgün Kalemler kategorisinde tnctrkcell tarafından oluşturulan tnctrkcell!in Kaleminden\/iki çift sözü var kalemimin...(günlük,aylık,haftalık,yı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 34,677 kez görüntülenmiş, 166 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Özgün Kalemler
Konu Başlığı tnctrkcell!in Kaleminden\/iki çift sözü var kalemimin...(günlük,aylık,haftalık,yı
Konbuyu başlatan tnctrkcell
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tubis
Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bir yazı yazmaya başlamıştım Musti, öylesine bir karalamaca:)
Aynı anda şiirin geldi.

"Olur ya bazen, beyaz renk bile siyah olur, griyi bile seçmekte zorlanırsın. Oysa akıllısındır, bilirsin...
Haklısındır, ama haklı olmak acıtır canını bazen. Hatta ölümü düşünürsün güneş doğarken ve insanlar mutlu bir güne uyanırken. Herkes herşey çok uzaktadır, seslerini duyarsın ama anlayamazsın konuşulanları. Anlamsızlık yüklersin, senin için anlamlı olan herşeye, gözlerini sıkıca yumarsın kapkaranlığa... geride bırakırsın o anı ve yeni ana açarsın gözlerini. Renkler geri gelir, insanlar..."

tam burasında...

T

tnctrkcell

"Olur ya bazen, beyaz renk bile siyah olur, griyi bile seçmekte zorlanırsın. Oysa akıllısındır, bilirsin...
Haklısındır, ama haklı olmak acıtır canını bazen. Hatta ölümü düşünürsün güneş doğarken ve insanlar mutlu bir güne uyanırken. Herkes herşey çok uzaktadır, seslerini duyarsın ama anlayamazsın konuşulanları. Anlamsızlık yüklersin, senin için anlamlı olan herşeye, gözlerini sıkıca yumarsın kapkaranlığa... geride bırakırsın o anı ve yeni ana açarsın gözlerini. Renkler geri gelir, insanlar..."
inanamıyorum ya tam ruh halimi özetliyo herkes her şey çok uzaktadır,seslerini duyarsın ama anlayamazsın konuşulanları.Anlamsızlık yüklersin, senin için anlamlı olan herşeye, gözlerini sıkıca yumarsın kapkaranlığa... geride bırakırsın o anı ve yeni ana açarsın gözlerini. Renkler geri gelir, insanlar..

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bu nedenle ilgimi daha çok çekti ya Musti.
Sustum ... dedim. :)
Gerçekten sustum.

T

tnctrkcell

bu şiiri sayısal sistemler dersimizde toplam 5 dakikada her satırını bir arkadaşıma yazdırarark oluşturdum (valla derste canım çok sıkılıyodu ondan ;D )şiiri okumadan önce hayatınız da görüp görebileceğiniz en iğrenç şiiri okuyacağınız teminat altındadır.Bazen iğrenç şeylere de çok büyük önem verilmesi gerektiği kanaatindeyim.(çok mu resmi oldu ne ;D ) her neyse ben çok duygusal ve alıngan biriyim bu şiiri okuduktan sonra ıyyy,iğrençsin mustafa,git tv izle-oyun oyna-topaç çevir ama şiir yazma yeter vs vs... ;D gibi cümleleri duymak hiç hoşuma gitmeyecektir belirtirim. ;D bu arada burdan ( görme ihtimali çok düşük bile olsa) ders hocamıza saygılarımı sunuyorum,ve onu çok sevdiğimizi  söylemek istiyorum ;D ;D

şiir:))
yabancıdır bana decoder ve multiplexer,
encoder ve dijital computer ise idare eder,
kontrol lojik ve sembolik notasyon,
nedir hocam bunlar artık yeter.

computer hard ware diyorsun,
mikro işlem tiplerini sorma gitsin,
iç register transfer mikro işlemleri ise,
gına 'yı çağırdım gelmesine kaldı salise.

tamam tamam şaka yaptım her türlü hakareti hakediyorum  ;D  ;D

R

re-Member

Kullanıcı
16 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
:D     
  tnctrkcell tarzı olsun bu şiir  :D 

:)

B

Bülent

Sanatını halk için değil, sanat için yapanlardansın galiba.  :)

Yüreğine, ruhuna, bedenine, kalem/klavye tutan ellerine sağlık. ;)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Böyle bir şiiri benim bir arkadaşımın kızı fizik hocasına yazdı sınav kağıdına:) Ve telafi sınavına alındı. Lise son sınıfta çok uyanık bir kız. :D :D

T

tnctrkcell

Odada üç kişiyiz biri "ben" diğeri "yalnızlık" öteki ise "hastalığım".En son biri vardı; arkamdan "merhumu nasıl bilirdiniz?" sorusuna dürüst cevap verin lütfen diye diye gitti kendileri.Hep şu ipe gelmez şey aldı adamcağızın aklını başından...Korkuyorum çünkü odada üç kişiyiz ve istenmediği yerde durma arsızlığını son haddinde gösteren yalnızlık çepeçevre sarmış durumda her yanımı.Çok ısrar ediyorum fakat arsızlık diz boyu ,gitmek bilmez o...Önce duvarlarla konuşmaya başlıyorum,(yalnızlık kıs kıs gülmektedir duvarlarla konuşmaya başladı ya merhumu nasıl bilirdiniz sorusuna az kaldı heralde diye hahaha).Odada üç kişiyiz kapı gıcırtılarına bu kadar gıcık olduğum bir an daha hatırlamıyorum,hastalıktanmıdır yalnızlıktanmıdır bilinmez esas oğlanın gözlerinden yaşlar süzülmesine ramak kalmıştır...hastayken bir bardak su bile getireninin olmayışı koyar önce,sonra sırtını duvara yaslarsın annen gelir aklına sırtını duvara yaslama oğlum deyişi yankılanır odada,terliksiz dolaştığımı görseydi n derdi acaba,ya terliyken kana kana su içtiğime ne demeli..."gurbet" dedikleri böyle bişey demek kendine engel bir kendinin kalması böyle bişey demek...

B

bıldırcın

Güzeldi ;)
Merak etme sen hasta olursan ben sana su veririm,çorba da yaparım  :D
Yanlız değilsin ;)

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Zynep' Alıntı:
Murathan Mungan tadında...

evet...
lezzetli bir yazı olmuş...
insan hep iki kişi değil midir zaten
yalnızlık daimi misafirimiz değil midir hayatta_?