sevgisu' Alıntı:sevgi enerjisi yolladığın zaman bu hem gönderdiğin kişiye hem sana hem de evrene olumlu olarak geri dönüyor...
bu iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
umarım alıp yansıtabilirim bu güzellikleri...
papatya782007' Alıntı:bu kitabıda okumuştum.ilk okuduğumda kitapta yazılanları uygulamaya geçtim, başarılı olamadım. :-\
çok teşekkürler nesrin hanımaliCAnn' Alıntı:BEN E-KİTAP OLARAK İNTERNETTEN TEMİN ETTİM EN YAKIN ZAMANDA OKUMAYI DÜSÜNÜYORUM..
papatya782007' Alıntı:bende çekim yasası diye bişey yok, olmayacak dediğim şeyler oluyor olacak dediklerim olmuyor, o yüzden bişeyin olmasını istiyorsam kendi kendime defalarca olmayacak diye tekrar tekrar düşünüyorum ozaman oluyor istediğim şey. anormal biriyim ben yahuuu.
nesrin nur' Alıntı:papatya782007' Alıntı:bende çekim yasası diye bişey yok, olmayacak dediğim şeyler oluyor olacak dediklerim olmuyor, o yüzden bişeyin olmasını istiyorsam kendi kendime defalarca olmayacak diye tekrar tekrar düşünüyorum ozaman oluyor istediğim şey. anormal biriyim ben yahuuu.
sağolun
çekim yasasında küçük bir detay varki,bunu çoğumuz gözden kaçırıyoruz
örnek verecek olursam;
"bir daha parasız olmayacağım veya kalmayacağım" dediğimizde;
odaklandığımız olay parasızlık olduğu için çekim yasası bize daha fazla parasız kalacağımız durumlar getirir.yani bir durumu istememek,o durumu bizden uzaklaştırmaz daha da yaklaştırır![]()
düşüncelerimizle en çok neye odaklandığımıza dikkat etmemiz gerekiyor çünkü yoğun olarak odaklandığımız düşünceleri hayatımıza çekiyoruz![]()
istediğin bir şeye olmayacak diye odaklandığında,yine istediğine odaklanmış oluyorsun ve o yüzden gerçekleşiyor![]()
umarım kafanı daha fazla karıştırmamışımdır ::
:
![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.