THE SECRET (SIR)

• Konbuyu başlatan nesrin nur
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde nesrin nur tarafından oluşturulan THE SECRET (SIR) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 56,223 kez görüntülenmiş, 238 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı THE SECRET (SIR)
Konbuyu başlatan nesrin nur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ukalaman
S

sevgisu

Kullanıcı
26 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
evet bende okuyorum ve kitap bitmeden etkilerini görmeye başladım...artık evrenin küçük işaretlerine daha dikkatle odaklanıyorum ve olumsuz bi durumun ardından usulca onu düşüncelerimle kendi lehime çeviriyorum... ;)
teşekkürler...

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
slm sevgisu;

kitabın sana faydalı olmasına sevindim  :)  :)

umarım tüm hayallerin gerçek ve olumsuzluklar senden çok çok uzak olur  ;)  ;)

sevgiyle kal :)

S

sevgisu

Kullanıcı
26 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
sevgi enerjisi yolladığın zaman bu hem gönderdiğin kişiye hem sana hem de evrene olumlu olarak geri dönüyor...
bu iyi dileklerin için çok teşekkür ederim :)
umarım alıp yansıtabilirim bu güzellikleri...

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
sevgisu' Alıntı:
sevgi enerjisi yolladığın zaman bu hem gönderdiğin kişiye hem sana hem de evrene olumlu olarak geri dönüyor...
bu iyi dileklerin için çok teşekkür ederim :)
umarım alıp yansıtabilirim bu güzellikleri...

kesinlikle sen sırra hakim olmuşsun zaten canımcım;

ne güzel ben çok sevindim,değerli yorumların için teşekkürler,

sevgi sarmalasın dört bir yanını  :-*  :-*  :-*

P

papatya782007

Kullanıcı
12 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
bu kitabıda okumuştum.ilk okuduğumda kitapta yazılanları uygulamaya geçtim, başarılı olamadım. :-\

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
bir daha deneyin bence , aynı kitapta yazanları uygulayın.
eminim başaracaksınız ..

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
papatya782007' Alıntı:
bu kitabıda okumuştum.ilk okuduğumda kitapta yazılanları uygulamaya geçtim, başarılı olamadım. :-\

okyanusya'ya katılıyorum,bakış açımızı değiştirmek kolay bir şey değil,

emek ve istikrar gerektiriyor,bence de tekrar dene canım,mutlaka başarılı olacaksın ::) ::) ;)

P

papatya782007

Kullanıcı
12 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
bende çekim yasası diye bişey yok, olmayacak dediğim şeyler oluyor olacak dediklerim olmuyor, o yüzden bişeyin olmasını istiyorsam kendi kendime defalarca olmayacak diye tekrar tekrar düşünüyorum ozaman oluyor istediğim şey. anormal  biriyim ben yahuuu.

S

S_AYDİN

Kullanıcı
16 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
İSTANBUL
nesrin hanım kitabın belgeselini türkçe alt yazılı oarak internetten buldum demiş.nerden nasıl bulabilirim belgeseli bende izlemek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinicem  :-[

P

Paradoks

BEN E-KİTAP OLARAK İNTERNETTEN TEMİN ETTİM EN YAKIN ZAMANDA OKUMAYI DÜSÜNÜYORUM..

S

s_safiye

Kullanıcı
20 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
nesrin hanımın tavsiyesiyle ben de araştırdım kitabı.meğer ne çok satılıyomuş..bende aldım ve bikaç sayfa okudum..önyargılardan nefret ederim o yüzden bişey yazmıyorum.bitirince artık

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
papatya782007' Alıntı:
bende çekim yasası diye bişey yok, olmayacak dediğim şeyler oluyor olacak dediklerim olmuyor, o yüzden bişeyin olmasını istiyorsam kendi kendime defalarca olmayacak diye tekrar tekrar düşünüyorum ozaman oluyor istediğim şey. anormal  biriyim ben yahuuu.

çekim yasasında küçük bir detay varki,bunu çoğumuz gözden kaçırıyoruz  :eek:
  örnek verecek olursam;
  "bir daha parasız olmayacağım veya kalmayacağım" dediğimizde;
   odaklandığımız olay parasızlık olduğu için çekim yasası bize daha fazla parasız kalacağımız durumlar getirir.yani bir durumu istememek,o durumu bizden uzaklaştırmaz daha da yaklaştırır ;)  ;)
   düşüncelerimizle en çok neye odaklandığımıza dikkat etmemiz gerekiyor çünkü yoğun olarak odaklandığımız düşünceleri hayatımıza çekiyoruz  ;)  :)

istediğin bir şeye olmayacak diye odaklandığında,yine istediğine odaklanmış oluyorsun ve o yüzden gerçekleşiyor  ;) :)

umarım kafanı daha fazla karıştırmamışımdır  ::)  ::)  ::)

H

hacer

Kullanıcı
18 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
ben bu kitabı henüz okumadım ama e kitabına bi göz attım süper. benim kendi teorilerimi destekliyo. en kısa zamanda alıp evimde bulunduracağım. tabii önce ben okuyacağım kitabı tanımama vesile olduğunuz için teşekkürler... evini sevmeyen hep şikayet eden kişilere de okutacağım inşaallah.  söylemek istemiyorum ama (çekim yasasından korkuyorum) bu çekim yasası bu ara beni mahvetti hastayım keyifsizim falan daha kötüye gidiyodum. neden böyle diye kendime kızıyodum ama bu günden sonra daha iyi olacağım inşaallah.  ;D ;D

C

CaspeR

Kullanıcı
27 Ara 2006
En iyi cevaplar
0
0
Kitap-ı aldım okuyorum.. :) tavsiye ederim.  ;)

P

papatya782007

Kullanıcı
12 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
nesrin nur' Alıntı:
papatya782007' Alıntı:

sağolun

çekim yasasında küçük bir detay varki,bunu çoğumuz gözden kaçırıyoruz  :eek:
  örnek verecek olursam;
  "bir daha parasız olmayacağım veya kalmayacağım" dediğimizde;
   odaklandığımız olay parasızlık olduğu için çekim yasası bize daha fazla parasız kalacağımız durumlar getirir.yani bir durumu istememek,o durumu bizden uzaklaştırmaz daha da yaklaştırır ;)  ;)
   düşüncelerimizle en çok neye odaklandığımıza dikkat etmemiz gerekiyor çünkü yoğun olarak odaklandığımız düşünceleri hayatımıza çekiyoruz  ;)  :)

istediğin bir şeye olmayacak diye odaklandığında,yine istediğine odaklanmış oluyorsun ve o yüzden gerçekleşiyor  ;) :)

umarım kafanı daha fazla karıştırmamışımdır  ::)  ::)  ::)

B

Basaracagim

Kullanıcı
20 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Konya
Sirda sanki cennet degil mi diyor cekim yasasi icin sonra evet oyle diyor.. :mad: :mad: :mad: :mad:Acaba yazar Islami biliyormu?-Bu arada ben kitap islama karsidir diye birsey demiyorum.Ama ustteki cumlede sacmalamis.Anlattiklarinin gercek olup olmadigini iyice denedigimde sonucu bildiririm.Su an 2 de 2 gidiyor..Hayirlisi :)