THE SECRET (SIR)

• Konbuyu başlatan nesrin nur
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde nesrin nur tarafından oluşturulan THE SECRET (SIR) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 56,215 kez görüntülenmiş, 238 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı THE SECRET (SIR)
Konbuyu başlatan nesrin nur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ukalaman
C

catzilla

hasandemir' Alıntı:
SECRET (SIR) ÖZETİ  

İSTE

İNAN

AL

BUNDAN İBARET

NE İSTERSEN CANI GÖNÜLDEN İSTE  

OLUMLU (POZİTİF) DÜŞÜN OLUMSUZLUKLARI UNUT  MUTLULUĞA BAK MUTLULUĞU DÜŞÜN

MUTLU BAŞARILI OL

BAŞARILI OL OL  OL OL
NE İSTERSEN İNAN İSTE OL OL OL
kitabı okurkende, inanarak okumak gerekiyor.

kimileri saçma buluyorlar yazılanları ama ben öyle düşünmüyorum.

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kitabı daha önce okumuştum ancak ''herşeyin en kötüsünü düşün,sonra istediğin bişey gerçekleşmezse hayal kırıklığına uğramazsın'' felsefesiyle büyüdüğüm için kitapta yazılanları uygulamak,beyin gücünü kullanabilmek kendi adıma zor.. :-\

S

seca

Kullanıcı
1 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
ebruliyn' Alıntı:
Kitabı daha önce okumuştum ancak ''herşeyin en kötüsünü düşün,sonra istediğin bişey gerçekleşmezse hayal kırıklığına uğramazsın'' felsefesiyle büyüdüğüm için kitapta yazılanları uygulamak,beyin gücünü kullanabilmek kendi adıma zor.. :-\
evet her zaman bu yöntem söylendi bize büyüklerimiz tarafından...artık yaşam tarzı haline geldi diyebiliriz bu duruma...ama şu boyutundan bakınca...en kötüsünü düşünüpte mutlu olmayı nasıl başarıyorduk...

yani düşüncede olumsuzluk varsa beraberinde mutsuzluk getiri...fakat biz bu en kötüsünü düşün derken aslında aklımızda genede iyi olacak düşüncesi yatıyor...

yani bir sınava giriyorsun...içinden diyorsun ki iyi geçti 70 alırım galiba ama ben genede 50 diye umutlanayım ki düşük geldiğinde üzülmeyeyim...buna kendimizi inandırıyoruz bu sefer...60 aldığımızda nedense bir sevinç kaplıyor içimizi...halbuki biz 70 bekliyorduk önce...ama düşünce değişti...

:) kusura bakma ben genellikle notlardan örnekler veriyorum...öğrenci olunca uzmanlık alanı oluyor insanın...

ama gene söylemek istiyorum arkadaşlar...iyi olmadığım bir dersin sınavında önceleri eski metotla giriyordum derse...kendimi düşük nota adapte ediyordum ve hep düşük alıyordum...fakat artık bir sınava girmeden nasıl gececeğini değil sınavdan kaç alacağımı söylüyorum...bu sınavdan notum 90...

ve inanın birçok dersimden bu pozitif yaklaşım sayesinde yüksek not aldım...90 olmasada 80 aldığım oluyordu...bu notu istiyordum çünkü...beni mutlu eden not buydu...

bir zamandan sonra ders çalışma yöntemim bile değişti...şu an üniversitede onur belgesiyle mevzun oluyorum :) :)

sevgiyle kalın...

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
    öncelikle yorum yapan tüm arkadaşlarıma teşekkürler ve secacım mavişcim başarından dolayı seninle gurur duyuyorum tebrikler darısı tüm öğrenci arkadaşlarımın başına  ;)  :)  :)

özellikle kişisel ve ruhsal gelişim yolculuğunda her okunan kitabın gelişime katkısının olduğunu düşünüyorum...

fiziksel evrende yaşarken ruhumuzu ve zihnimizi rahatlatacak,bazen özgürleştirecek bazen de düşündürecek rehberlere ihtiyaç duyuyoruz ister istemez...her zaman söylediğim gibi insanın en büyük düşmanı yine kendisi  ;)

egomuzla yani sahte benliğimizle ,tanrıdan gelen özümüzün çatışmalarının yaşandığı zihnimizin; egonun tutsaklığından kurtulup özgürleşmeye ihtiyacı var  :)  :) bilinçaltımızın negatif inançlardan kurtulmaya ihtiyacı var,işte bu noktada kitaplar en güzel rehber bence  ;)  :)

sevgiyle kal arkadaşlar

I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
paylasım için tşkkrler :D

O

okan22

Kullanıcı
25 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
arkadaşlar bende "the secret" video vardı ve upload etmiştim. buyrun...

part1   part2   part3   part4   part5   part6   part7   part8   altyazı

sağlıcakal ve ışıkla...   

M

merto53

Kullanıcı
27 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ben bu kitabı sonuna kadar okumadım çünkü kitabtan hayata dair bi kaç şey öğrendim ve bana görede bu öğrendiklerim çok doğru fakat kitap hem aynı şeylerin etrafında dönüyo iyi düşünürsen mutlu olursun hep mutlu şeyler düşünürsün kötü düşünürsende birden moralin bozulabilir evt bencede bu doğru ama sanki her sayfada bu konunun etrafnda dönüyomuş gibi ..

S

seca

Kullanıcı
1 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
evet aynı konu aynı düşünceden bahsediyor fakat kitabında verdiği farklı örnekler kitabın lezzetini oluşturuyor :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Secret kitabının resimliside çıkmış:) İlgilenenler için söylemek isterim.. :)

E

Emine düzgün

Kullanıcı
17 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bende kişisel gelişim kitaplarına meraklı biri olarak elimden geldiğince kitap okumaya çalışıyorum.Kitap okumayaı da çok seven biriyim elime geçen ilk fırsatta kitabı alıp okuyacam...PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER YİNE BEKLERZ 8)

G

gundy

Kullanıcı
23 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bulgaristan
internetten izlemek için:
http://www.izlesene.com/video/secret-the-secret/261326

R

R@ZİYE

Kullanıcı
14 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Denizli
secret kitabini geçen yıl okudum ve faydasını da gördüm.teşekkürler :) :) :)

T

TrigonometRi

Kullanıcı
15 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
merto53' Alıntı:
ben bu kitabı sonuna kadar okumadım çünkü kitabtan hayata dair bi kaç şey öğrendim ve bana görede bu öğrendiklerim çok doğru fakat kitap hem aynı şeylerin etrafında dönüyo iyi düşünürsen mutlu olursun hep mutlu şeyler düşünürsün kötü düşünürsende birden moralin bozulabilir evt bencede bu doğru ama sanki her sayfada bu konunun etrafnda dönüyomuş gibi ..
Evet bence de. Sanki kafamıza kazıyorlar  :alsana the Secret' in belgeseli de vardı. Onu da izledim. Belgeseli kitaptan daha çok hoşuma gitti.

B

berksurucu

Kullanıcı
2 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Bu kitabı okumak yerine... direk belgeselini izleyin... tekrar tekrar izlemek isteyeceksiniz...

H

harariye

Kullanıcı
22 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
güzel kitaptı geçen yıl okudum..
bu ara antony robbins okuyorum.. oda fena değil

M

mechul kız

Kullanıcı
15 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Slm arkadaşlar ben sürekli arabesk müzik dinleyen biriyim hayata hep karamsar bakıyorum ve halen de öyle.Kendime bir türlü çeki düzen veremiyorum geliştiremiyorum.Kitap okuma alışkanlığımda yok.sizin tavsiye ettiğiniz kitap varmı lütfen yardımcı olun.

Not: Site genelinde Msn adresi vermek yasaktır.
Mesaj tarafımdan düzenlenmiştir.
Zynep

T

telepati

Kullanıcı
8 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
bu kitap gerçekten de çok güzel,ben onu okudum, okuduğum dönemde de çok değişik ve sıkıntılı bir ruh hali içerisindeydim ama onu okuduktan sonra gerçektende hayatımda çok şey değişti,,, paylaşımın için yürekten teşekkürler...:)

M

Mustang

Kullanıcı
28 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
mustang-serpil.blogspot.com
Bende sırla tanışalı 1,5 sene oldu.Ben daha önce kalıpları olan ve yıllarca bu kalıplarla sıkı sıkı sarmalanan bir insandım .Ben şu an 45 yaşındayım ve çok fazla olumsuz olumlama biriktirmiş biri idim sırdan sonra oturup hayatımdaki bu olumsuz olumlamalardan kurtuldum.Canım kızım bana bilgisyar kullanmayı öğretti.Bizdeki değişim süper oldu .Bizler yılarca ayıp günah yasak üçlemesi ile büyütüldük.Bizlere açıklayamayacakları herşeyde bu üçlüye sığınıldıve kalıplarımız oluştu.Benim gibi yaş ilerledikçede kemikleşti yıkmak epey zamanımı aldı.Ben kişisel gelişim kitabı okumaktan pek hoşlanmıyorum acak sır gerçekten güzeldi.Benim hayatıma çok şey kazandırdı .Sadece kitabı okumak yeterli olmuyor kendinizle ilgili çalışmalarda yapmanız gerekiyor.Kendi öz benliğinizin farkına varmanız lazım.Ben öncelikle muhteşem üçlü ile başladım işe...Dualarımdaki olumsuz cümleleri bile yok ettim.Mesela çocuklarıma dua ederkenAllahım çocuklarımı kötülüklerden koru demiyorum çünki önce kötülük verilip sonra korunuyor.Bu yüzden artık Canım oğlum iyi gün gör inşallah diyorum iyi insalarla iyi anlar yaşa diyorum.Dinlediğim olumsuzluk içeren şarkıları uzun bir süre dinlemedim yerine neşli ve ğlenceli şeyler koydum ve geçmişte ne çok olumsuzluğu kendime çekmiş olduğumu gördüm.Yasaklarımı tekrar gözden geçirdim artık çok az yasakladığım şey var hala kendimle çalışıyorum .Ben kendimle ilgili çok güzel çalışmalar yaptım daha sonra bunlarıda sizlerle paylaşmak istiyorum .Şimdilik okuyucu olarak sitede geziniyorum en yakın zanamda deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım.Sitenizi ve kurallarınız çok beğendim.En çokta tavizsiz oluşunuz hoşuma gitti.Hepimize mutlu paylaşımlar diliyorum yolumuz aydınlık ve açık olsun.

R

rosecan

Kullanıcı
25 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
arkadaşlar bu kitap okumak istediklerim arasındaydı rica etsem yazarını ve kitabın ismini söyler misiniz.