Filmin internet adresini verirseniz sevinir ve karar veririz.nesrin nur' Alıntı:arkadaşlar hepinize sevgiler,yıllardan beri değişim isteğiyle yanıp tutuştum bu alanda onlarca kitap okudum hatta evimde mini kütüphanem oluştu.bir insan kişisel gelişim,düşünce gücü,motivasyon gibi konulara merak sarmaya görsün ,işte ozaman okuma açlığı durduramıyor birtürlü.hem okuyor hemde yaşamı sorguluyor,kendini sorguluyor.işte THE SECRET(SIR) kitabıyla tanışınca bu sorgulamalara son noktayı koymuş oldum.kafamda oluşan soru işaretleri birer birer cevapları buldu.SIR kısaca şunu anlatıyor;
En çok neye odaklanıyorsan,hayatında bulursun.
Düşünceler duyguları,duygular davranışları ve davranışların hayatı yaratır
En çok düşündüğün hayatına en çok çektiğindir.
Ayrıca bu kitabın film tadında belgeseli de var,ben türkçe alt yazılı olarak internetten buldum ve hergün izliyorum.İnsanda inanılmaz etkiler bırakıyor ve etkisi gelip geçici değil sürekli devam ediyor.evet bir kitap okudum ve hayatım değişti diyenlerdenim.
Değişim arıyan arkadaşlarım bu kitabı okuyun ve belgeselini de bulmaya çalışın,inanın pişman olmayacaksız.
Sevgiyle ve dostlukla kalın
GulsahToptas' Alıntı:nesrin nur haklısın ama okuduğumda tekrarlar fazla olunca bir yerden sonra aynı yerde dönüyormuşum gibi hissettim bu kitabın yerini tutan o kadar kitap var ki mesela nil gün hanıfendinin kitapları veya kuantum fiziği üzerine yazılan ve heö isteyip hem harekete geçmek lazım yani ataletimizi yenmemeiz lazım dimi ama ;D
deepquant' Alıntı:ÇOK SAOL .BU DA EN POPÜLER KİTAP HERALDEBENDE OKUDUM.SİZDE OKUYUN.
nesrin nur bende evde olduğum iş aramaktan bunaldığım hatta bir dönem dışarı bile çıkmak istemediğim zamanda internetten tanıdım mümin sekmanı ve sitesini sonradan kitap raflarından hemen kitabından bir tanesini edindim sonra diğerini ve bende bir eyleme geçme yaşamaı daha bir dolu dolu yaşama isteği bıraktı anladım ki aslında yaşamı güzel yapan bizmişiz illah keyifli ve kaliteli bir zaman için karşımızdakin beklememek gerektiğini böylece öğrendim öğrendim daha bir çok şey gibinesrin nur' Alıntı:GulsahToptas' Alıntı:nesrin nur haklısın ama okuduğumda tekrarlar fazla olunca bir yerden sonra aynı yerde dönüyormuşum gibi hissettim bu kitabın yerini tutan o kadar kitap var ki mesela nil gün hanıfendinin kitapları veya kuantum fiziği üzerine yazılan ve heö isteyip hem harekete geçmek lazım yani ataletimizi yenmemeiz lazım dimi ama ;D
gülşahcım zamanı geldiğinde kesinlikle hareket etmek şart buna katılıyorum
nil gün adlı yazarın çekim yasası adlı kitabını okudum ve nil gün'ün tüm cd lerini temin ettim,motivasyon ve zihinsel proglama adına,nil gün'de çekim yasasını türkiye'de uygulayan kişisel gelişim uzmanı
kuantum fiziği,kuantum düşünce tekniği ile ilgili de çok kitap okudum,hepsinin faydasını gördüm,farkındalığı ve kişisel gelişimi arttıran kitaplar bunlar...özellikle R.ŞANAL'ın kuantum düşünce tekniği ile ilgili tüm kitaplarını tavsiye ederim,hepsi çok yararlı
atalet zaten insan hayatında,başarıyı etkileyen bir tembellik hali,önce ruhsal sonrasında da bedensel tembellik yaratıyor : bende bu tembellik halinin esiri olduğum bir dönemde "mümin sekman" ın "kişisel ataleti yenmek" adlı kitabını okumuştum ve harika bir zamanlamaydı benim için,hayatıma güzel şeyler kattı
ama benim hayatımda,okuduğum onlarca kitap arasında "the secret" kitabının yeri her zaman farklı oldu ve öyle olmaya devam edecek,çünkü kendi yaşam tecrübelerim var ve çekim yasasının işlediğine kendi gözlerimle kendi yaşamımda şahit oldum :
sevgiyle kal canım
deepquant' Alıntı:ÇOK SAOL .BU DA EN POPÜLER KİTAP HERALDEBENDE OKUDUM.SİZDE OKUYUN.
rica ederim deepquant,okuduğuna sevindim evet kitap çok popüler,filmini de izlemeni tavsiye ederim
söylediklerinde çok haklısın,insanın en büyük düşmanı yine kendisi,hayatı zehir etmek veya hayattan zevk almak,tadını çıkarmak bizim elimizde ama bazen insanı içinde bulunduğu durumdan kurtaracak,harekete geçmeye vesile olacak bir şeylere ihtiyaç duyuyoruz : işte bu anlamda kitaplar her zaman benim en iyi kurtarıcım olmuştur,işin ilginç yanı hep o anki ruh halime uygun kitabı bulmasını becerebilmişimdiranladım ki aslında yaşamı güzel yapan bizmişiz illah keyifli ve kaliteli bir zaman için karşımızdakin beklememek gerektiğini böylece öğrendim öğrendim daha bir çok şey gibi