THE SECRET (SIR)

• Konbuyu başlatan nesrin nur
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde nesrin nur tarafından oluşturulan THE SECRET (SIR) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 56,215 kez görüntülenmiş, 238 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı THE SECRET (SIR)
Konbuyu başlatan nesrin nur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ukalaman
M

morag

Kullanıcı
28 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
malatya
nesrin nur' Alıntı:
   arkadaşlar hepinize sevgiler,yıllardan beri değişim isteğiyle yanıp tutuştum bu alanda onlarca kitap okudum hatta evimde mini kütüphanem oluştu.bir insan kişisel gelişim,düşünce gücü,motivasyon gibi konulara merak sarmaya görsün ,işte ozaman okuma açlığı durduramıyor birtürlü.hem okuyor hemde yaşamı sorguluyor,kendini sorguluyor.işte THE SECRET(SIR) kitabıyla tanışınca bu sorgulamalara son noktayı koymuş oldum.kafamda oluşan soru işaretleri birer birer cevapları buldu.SIR kısaca şunu anlatıyor;
        En çok neye odaklanıyorsan,hayatında bulursun.
        Düşünceler duyguları,duygular davranışları ve davranışların hayatı yaratır
        En çok düşündüğün hayatına en çok çektiğindir.
        Ayrıca bu kitabın film tadında belgeseli de var,ben türkçe alt yazılı olarak internetten buldum ve hergün izliyorum.İnsanda inanılmaz etkiler bırakıyor ve etkisi gelip geçici değil sürekli devam ediyor.evet bir kitap okudum ve hayatım değişti diyenlerdenim.
        Değişim arıyan arkadaşlarım bu kitabı okuyun ve belgeselini de bulmaya çalışın,inanın pişman olmayacaksız.
        Sevgiyle ve dostlukla kalın
Filmin internet adresini verirseniz sevinir ve karar veririz.
Yazdıklarınız için teşekkürler.

L

lamana

Kullanıcı
26 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
başkent
açıkcası bu kitap pekte hoşuma gitmedi kuantum fiziğinin insanlar üzerindeki etkilerini çok uç noktalarda ele almış bikaç noktada katılablirm ama insanların hiç bir çaba göstermeden sadece pozitif düşünce sistemiyle [ki biz buna pskolojide pollyannacılık(tatlı limon) diyoruz] maddi manevi istediği her doyuma ulaşmayı hedeflemek , amacı uğruna efor sarfeden bir kişiye göre tabii çokda adaletli olmasa gerek..

S

senolgk

Kullanıcı
2 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
izmir
uzun zamandır erteliyordum bu kitabı okumayı daha fazla dayanamayım dün aldım :D

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
bende okudum ama içinde çok fazla tekrar var sadece konuya göre isteme adını değiştirmişler gibi geldi bana siz ne düşünüyorsunuz ?

E

ECİTAH

Kullanıcı
5 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
bolu
Kitabın yarısına dahi gelmedim. Bu kitapla da zamanımı harcamak istemiyorum. Oldukça sıkıcı bir kitap. Akıcı bir dille anlatacağı konuyu dallandırıp budaklandırmış. Bunun yerine  "Erdal Demirkıran'ı, Ziya Baran'ı Okumanızı tavsiye ederim. Bizim yazarlarımız bu işi daha iyi biliyor :cool:

Y

yağmureal

Kullanıcı
19 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
kitabı okudum ama bende katılıyorum benzer kitaplar bizim ülkemizdede yayınlanmıştı güzel bi kitap ama

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin

selam arkadaşlar,uzun zamandır katılamadım aranıza,hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim  ;) :) yorumlarınızı tek tek okudum ve bir şeyler eklemek isterim  ;)

öncelikle "the secret" kitabına yönelen eleştiriler;"sadece hiçbir çaba harcamadan hayal kurmak" üzerine yoğunlaşıyor  ::) ama ben böyle düşünmüyorum en azından ben secret kitabından bunu anlamadım  ::)
   yani şunu söylemeliyim ki;
   çekim yasası odaklandığını kendine çekersin der ve hayal kurma,zihinde arzu edilen olayı canlardırmak ve o duyguyu,heyecanı hissetmek;odaklanmanın en mükemmel yoludur...işte buradan sonrası yanlış anlaşılıyor bence  ??? çünkü sürekli odaklandığınız olay karşısında,öyle bir an gelecekki harekete geçmek zorunda kalacaksınız  ;)
   bu zamanlamayı hissedeceksiniz zaten,aniden mükemmel bir fikir gelecek aklınıza ya da ısrarla o telefon görüşmesini yapma arzusu ya da bir yere gitme isteği,araştırma gereği ve bazen bir bilene danışma fikir alışverişinde bulunma gereği .... bunların hepsi çaba göstermektir,amaca ulaşmak için mücadele etmektir diye düşünüyorum  ;)
  burada bahsedilen çaba sarfetmeden yapılan hayal kurma çılgınlığı değil,burada hayal kurularak yapılan zihin aktivitesinin sonucunda uygun kişi,durum,olay ve koşullar,size çekilecektir ve işte siz bu nokta da harekete geçmek zorundasınız ve bu da sonuçtur zaten  ;)  ;)

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
nesrin nur haklısın ama okuduğumda tekrarlar fazla olunca bir yerden sonra aynı yerde dönüyormuşum gibi hissettim bu kitabın yerini tutan o kadar kitap var ki mesela nil gün hanıfendinin kitapları veya kuantum fiziği üzerine yazılan ve heö isteyip hem harekete geçmek lazım yani ataletimizi yenmemeiz lazım dimi ama ;D :D

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
bu arada arkadaşlar beğendim ve bende derin izler ve hayranlık duygusu bırakan bir kitap adı vermek istiyorum "cenk koray / kuran-ı kerim atatürk ve 19 mucizesi"

D

deepquant

Kullanıcı
24 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
ÇOK SAOL .BU DA EN POPÜLER KİTAP HERALDE:)BENDE OKUDUM.SİZDE OKUYUN.

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
GulsahToptas' Alıntı:
nesrin nur haklısın ama okuduğumda tekrarlar fazla olunca bir yerden sonra aynı yerde dönüyormuşum gibi hissettim bu kitabın yerini tutan o kadar kitap var ki mesela nil gün hanıfendinin kitapları veya kuantum fiziği üzerine yazılan ve heö isteyip hem harekete geçmek lazım yani ataletimizi yenmemeiz lazım dimi ama ;D :D

gülşahcım zamanı geldiğinde kesinlikle hareket etmek şart ;) buna katılıyorum

nil gün adlı yazarın çekim yasası adlı kitabını okudum ve nil gün'ün tüm cd lerini temin ettim,motivasyon ve zihinsel proglama adına,nil gün'de çekim yasasını türkiye'de uygulayan kişisel gelişim uzmanı  ;)

kuantum fiziği,kuantum düşünce tekniği ile ilgili de çok kitap okudum,hepsinin faydasını gördüm,farkındalığı ve kişisel gelişimi arttıran kitaplar bunlar...özellikle R.ŞANAL'ın kuantum düşünce tekniği ile ilgili tüm kitaplarını tavsiye ederim,hepsi çok yararlı  :)

atalet zaten insan hayatında,başarıyı etkileyen bir tembellik hali,önce ruhsal sonrasında da bedensel tembellik yaratıyor  ::) bende bu tembellik halinin esiri olduğum bir dönemde "mümin sekman" ın "kişisel ataleti yenmek" adlı kitabını okumuştum ve harika bir zamanlamaydı benim için,hayatıma güzel şeyler kattı  ;)

ama benim hayatımda,okuduğum onlarca kitap arasında "the secret" kitabının yeri her zaman farklı oldu ve öyle olmaya devam edecek,çünkü kendi yaşam tecrübelerim var ve çekim yasasının işlediğine kendi gözlerimle kendi yaşamımda şahit oldum  ::)

sevgiyle kal canım :)

deepquant' Alıntı:

rica ederim deepquant,okuduğuna sevindim evet kitap çok popüler,filmini de izlemeni tavsiye ederim  ;) 

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
nesrin nur' Alıntı:
GulsahToptas' Alıntı:

gülşahcım zamanı geldiğinde kesinlikle hareket etmek şart ;) buna katılıyorum

nil gün adlı yazarın çekim yasası adlı kitabını okudum ve nil gün'ün tüm cd lerini temin ettim,motivasyon ve zihinsel proglama adına,nil gün'de çekim yasasını türkiye'de uygulayan kişisel gelişim uzmanı  ;)

kuantum fiziği,kuantum düşünce tekniği ile ilgili de çok kitap okudum,hepsinin faydasını gördüm,farkındalığı ve kişisel gelişimi arttıran kitaplar bunlar...özellikle R.ŞANAL'ın kuantum düşünce tekniği ile ilgili tüm kitaplarını tavsiye ederim,hepsi çok yararlı  :)

atalet zaten insan hayatında,başarıyı etkileyen bir tembellik hali,önce ruhsal sonrasında da bedensel tembellik yaratıyor  ::) bende bu tembellik halinin esiri olduğum bir dönemde "mümin sekman" ın "kişisel ataleti yenmek" adlı kitabını okumuştum ve harika bir zamanlamaydı benim için,hayatıma güzel şeyler kattı  ;)

ama benim hayatımda,okuduğum onlarca kitap arasında "the secret" kitabının yeri her zaman farklı oldu ve öyle olmaya devam edecek,çünkü kendi yaşam tecrübelerim var ve çekim yasasının işlediğine kendi gözlerimle kendi yaşamımda şahit oldum  ::)

sevgiyle kal canım :)

deepquant' Alıntı:

rica ederim deepquant,okuduğuna sevindim evet kitap çok popüler,filmini de izlemeni tavsiye ederim  ;) 
nesrin nur bende evde olduğum iş aramaktan bunaldığım hatta bir dönem dışarı bile çıkmak istemediğim zamanda internetten tanıdım mümin sekmanı ve sitesini sonradan kitap raflarından hemen kitabından bir tanesini edindim sonra diğerini ve bende bir eyleme geçme yaşamaı daha bir dolu dolu yaşama isteği bıraktı anladım ki aslında yaşamı güzel yapan bizmişiz illah keyifli ve kaliteli bir zaman için karşımızdakin beklememek gerektiğini böylece öğrendim öğrendim daha bir çok şey gibi   :cool:

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
  gülşahcım gerçekten de insanın karşısına doğru zamanda doğru bir rehber çıkıyor  ;) :)

anladım ki aslında yaşamı güzel yapan bizmişiz illah keyifli ve kaliteli bir zaman için karşımızdakin beklememek gerektiğini böylece öğrendim öğrendim daha bir çok şey gibi  :cool:
    söylediklerinde çok haklısın,insanın en büyük düşmanı yine kendisi,hayatı zehir etmek veya hayattan zevk almak,tadını çıkarmak bizim elimizde  ;) ama bazen insanı içinde bulunduğu durumdan kurtaracak,harekete geçmeye vesile olacak bir şeylere ihtiyaç duyuyoruz  ::) işte bu anlamda kitaplar her zaman benim en iyi kurtarıcım olmuştur,işin ilginç yanı hep o anki ruh halime uygun kitabı bulmasını becerebilmişimdir  :)  :)

sevgiyle kal gülşahcım her şey gönlünce olsun  :-*

D

dreams_prencess

Kullanıcı
10 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
02-08-1991
Paylasımdan merak edip kitabı aldım Cokkkk güzel  tawsiye edermm...

S

seca

Kullanıcı
1 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
bende yazılan yorumları okudum arkadaşlar...

fakat çekim yasasının yatarak birşeyleri elde etme...uğraşmadan sahip olma diye anlaşılması çok yanlış bence...

çekim yasası insandaki olumsuz duyguları yok ederek tüm pozitifliğimizle istediğimiz şeylere tam olarak odaklanmamızı istiyor...

biz bunu yapamayınca olmuyor işte olmuyor yanlış bu kitap deyip bir kenara atıyoruz...

birçoğumuzun başından geçmiştir aslında...çok pozitif olduğunuz bir gün işlerimiz hep yolunda gider hiç düşündünüz mü...yataktan kalkınca o huzuru gülücüğü yüzümüzde hissetmek bize tüm güzel duyguları çekecektir...

bende bazen yapamıyorum bunu ama hatayı kendimde buluyorum ben bugün bunu başaramadım diyorum...yoksa kitabı 2 defa okudum diye her daim tüm mutluluğu, tüm güzellikleri üzerime çekecek değilim...

bu bir rehber arkadaşlar...tabiki daha öncedende vardı çekim yasası yeni bir durum değil...ama farkında değildik çoğumuz...

ve benim farkına varmamı bu kitap sağladı...

bu yüzden ablacım nesrinnur un tüm söylediklerine katılıyorum ben...

bende bu kitaba onun tavsiyesi üzerine başlamıştım ve baya bir kitap okuduk ardından...

sevgiyle kalın hepiniz... :)

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
bende bu kitabı okudum ve merak ettim ama umdugumu pek bulamadım anlatımı sürükleyici degil bilindik konular altılmıs tabi bu benim fikrim yinede okunacak kitaplardan ;)

E

ercan

Kullanıcı
8 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
bu kitabın ismini şu aralar çok duymaya basladım. marketlerde falanda gözüme çarpıyo.
teşekkürler paylaşımın için.