THE SECRET (SIR)

• Konbuyu başlatan nesrin nur
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde nesrin nur tarafından oluşturulan THE SECRET (SIR) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 56,210 kez görüntülenmiş, 238 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı THE SECRET (SIR)
Konbuyu başlatan nesrin nur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ukalaman
G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
nesrin nur' Alıntı:
    ŞU AN ELİNİZDE TUTTUĞUNUZ ŞEY BÜYÜK BİR SIR....
    Çağlar boyu nesilden nesile geçerken,bir çok insan ona göz dikti,onu gizledi,kaybetti,çaldı,büyük paralar karşılığı satın alanlar oldu.Tarihdeki en önemli insanların bazıları yüzyıllar kadar eski olan SIR’ra vakıf olmuşlardı.Eflatun,Galileo,Beethoven,Edison,Carnegie,Einstein ve diğer mucitler,bilim adamları ile büyük düşünürler SIR ’rı biliyorlardı;ve şimdi SIR dünyaya açıklanıyor.
     SIR’rı öğrendiğinizde,istediğiniz herşeyi elde etmeyi,yapmayı,ya da istediğiniz herşey olmayı da öğrenmiş olacak;asıl kimliğinizi bulacak ve hayatta sizi bekliyen gerçek ihtişamın ne olduğunu göreceksiniz.
     Sizce dünya nüfusunun sadece %1 lik bir kısmını oluşturan bir kesimin tüm maddi gelirin %96 sına sahip olması bir tesadüf mü?
     Olağanüstü bir servete sahip olmak istermisiniz?
     Muhteşem bir malikanede yaşamak istermisiniz?
     Ömrünüz boyunca hiç sıkıntıya düşmeden bolluk,bereket içinde yaşamak istermisiniz?
     Ruh eşinizi bulmak ya da huzurlu,mutlu bir evlilik yaşamak istermisiniz?
     Peki kendinize sorun.Gerçekten ne,ama ne istersiniz?
     Amaçlarınıza ulaşmak için bu kitabı kullanmaya başlayabilirsiniz.Yaşamınızdaki herhangi birşey için bir cevap ,bir rehber arıyorsanız,sorunuzu sorun,cevap alacağınıza inanın ve bu kitabı rastgele açın.Açılan sayfada aradığınız cevabı ve tavsiyeyi bulacaksınız.
     SIR TÜM OLMUŞLARIN,OLANLARIN VE OLACAKLARIN CEVABIDIR.
                                    (Ralph Waldo Emerson-FİLOZOF)
      Kitabın yazarı      :RHONDA BYRNE
Kitabın adı malum :) Yazarıda alıntının sonunda yazıyor :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Valla 12 sayfa mesaj yazılmış, 1.2  sorgu göremedim.
Olurmu olur valla neden olmasınki, malum sorguya ne hacet, herşeyin iyi yada kötü dogru yada yanlış oluşuna başkaları karar veriyor.

Bazılarımızda kabullenio, buda güzel.

C

C.KAAN

Kullanıcı
21 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Sır'ın anlattığı şey bir çok doğu kökenli inançlarda zaten varolan bilgilerdir ve hatta Vatikanda arşivlerini günün birinde açarsa benzeri öğretilerin batıdada yeraldığını görebiliriz,ancak ben yinede bu kitabı okadar hafife almıyorum,günümüzde halen insan zihninin işlevleri tam olarak bilinmiyor,Beethoven işitme engelli bir bestekar ve piyanistti yani hiç işitmediği notaları besteleyip hiç işitmediği notaları çalabiliyordu aynı şekilde dünyaca ünlü doğuştan görme engelli ressamımız Eşref Armağan hiç görmediği objeleri tıpa tıp çizebiliyor ve bunlar gibi dünayada bir çok ezber bozan örnek var,kısacası sır sadece kitapta anlatılanlarla sınırlı değil sır her yerde tüm çevremizde ...

S

spiritualsigns

Olumlu düşünce gücü ve çekim yasası ile ilgili mutlak güzel ve her yerde bulamayacağınız bilgiler mevcuttur ancak çok piyasavari bir eser olarak düşünüyorum.. Keza piyasada bu anlamda çok eser var...

D

dilara0018

Kullanıcı
22 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
Herşey inanmakla başlar .

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Şöyle bir durum: “İstediğiniz her şeyi elde edebilir, her şey olabilirsiniz.” “Seçtiğiniz şey ne olursa olsun ona sahip olabilirsiniz, hedefin büyüklüğü hiç önemli değil.”

Siz şu kesinliğe bahın hele, yanı buna inanıcak olsam ne işim var benim bu coğrafyda anlamıyorumki.
İnanmakla başlayın bakalım. Uzun ömürler dilerimde, sadece inanırsınız.Birisi bu üst kısma mantık aşılarsa bu duumumu bir daha değerlendirmek istiyorum.

Hey gidi karadeniz, karadenizzzzzzz suların ne karadır kara deniz...
Bu yorumumda sır var boşuna aramayın bulamazsınız.

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Hey gidi karadeniz, karadenizzzzzzz suların ne karadır kara deniz...
Bu yorumumda sır var boşuna aramayın bulamazsınız.
;D ;D abi bulacaz sırrı boşa aramıyoruz ;D

L

Linus

Kullanıcı
6 May 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
www.gsbasket.org
Kitap hakkında çok şey konuşulmuş ama hepsini okuyamadım malesef.

Ben devamlı kötü şeyler düşünen biriydim ve bu kitapla birlikte güzel düşünmeye başladım. Bana kattığı bu oldu. İstediğim de buydu aslında. Bazen inandığınız şeyleri uygulamaya sokmak için bir itici güç gerekir bu kitap da benim itici gücüm oldu. Yoksa yeni birşeyler anlatmıyor :)

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Şu kitabı alıp, okuyamadım bir türlü  ;D
Merak da ediyorum  :)
En yakın zamanda gidip alacağım 8)

M

MAVİMSİ1

Kullanıcı
18 Kas 2009
En iyi cevaplar
0
0
İSTANBUL
bütün kişisel gelişim kitapları aynı şeyden bahsediyor. o kadarda sırlı bir durum göremedim açıkçası :-\

K

kehanet

Kullanıcı
10 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
arkadaşlar , ben bu kitabı okudum evet , gercekten müthiş bir etki bırakıyor insanın üstünde fakat benim bir derdim var. sırrı aklımda tuttugum sürece sanki herseyin kontrolü bende hersey süper gidiyor. ancak bi sabah kalkıyorum ve günün telasesi vs derken hatırlamayı hatırlayamıyorum. hersey sarpa sarmaya baslıyor bu sefer. sonra elime alıyorum sır özetlerini bastan okuyorum bunu 3 kere yaptım ezberledim artık kitabı :p :D 
bu aralar gene unuttum uygulamayı gibi simdi baslıgı görünce tekrar hatırlamamı sagladı emegi gecen herkese tesekkürler. 
sanırım bunu da kendime ben cektim cünkü hatırlamayı ve bir ömür boyu unutmamayı uygulamayı istiyorum !

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Bu kitabı okudum ama beni o kadar etkilemedi ..Hata fazla fantastik geldi... Demekki fazla duygusal bir kişilikte deilim: (
Kitabın bir bölümünde

"Geçmişte yaşadığınız sıkıntıları ,kültürel kodları ve sosyal yargılamaları unutun.Hakettiğiniz yaşamı oluşturabilecek tek kişi sizsiniz. "

Ancak bu nasıl  ancak geçmişi unutabilirmiyiz?
Diyelimki başardık ! Hakettiğimiz yaşamı sağlamamız kolay olabilecek mi?
Yada nasıl olacak?
  Zoru başarmak için tüm emeğimi ortaya koyor  hatta hayal gücümü dahi  devreye sokuyorum..
Bu sırrı hala çözemediğim gibi mutluda olamıyorum .
Sanırım tuhaflık yine bende?

A

adildoy

şuanda okuduğum 4 kitap Kayıp Gül,Abdülhamit in Kurtlarla Dansı,Limit sizsiniz ve Ya bir yol bul ya bir yol aç yada yoldan çekil  bunlardan sonra okuyacağım kitap The Secret ,ve genç beyin dergisi

K

kehanet

Kullanıcı
10 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
genç beyin dergisi cok iyi yaa bir kere otobüste kaptırdım kendimi duragı kacırıyordum  :D

U

ukalaman

Kullanıcı
1 Haz 2010
En iyi cevaplar
0
0
Zonduldak
acaba diyorum  bazen bu kişisel gelişimle uğraşanlar nerde?bu kitapları okuyanlar nerde?çok aradım ama böyle kitaplar okuyan kendimden ve birkaç kişiden başka bulamadım.yani liseye gidiyorum.görmedim hiç.hep açlık oyunları,kayıp sembol falan okuyanlar gördüm.limit sizsiniz okuyan görmedim.hangisi daha çok geliştiriyor karar da veremedim.