tanışma mesajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nice iyi günlere nehir canim umarim gelecekte daha mutlu günler görürsünüz.
Sevgiler ve saygilar,ayrica da Fadime tastan a da aynisini diliyorum. javascript:void(0);
Öpücük

teşekkür ederim hünkar, aynı dileklerin fazlası bende sana diliyorum.Herşey gönlünce olsun
AEO

Güzel  olan gelecekler sizleri beklemekte dir nehir canim onu kacirmayin diye bilirim .Tatli günler diliyorum sana,javascript:void(0);
Öpücük

Orda öyle ama bur da yagisli bir gündür gecip gidiyoruz yagisli havada javascript:void(0);
Öpücük.Sevgili fristmoontr,ve de
Selcuu ya da selamlar.javascript:void(0);
Gülümseme

arkadaşlar bende rotasız olarak internette dolaşırken 4 saat sonunda kendimi burda buldum.bi şeyleri degişmesi isteğiyle HAYROLA

slm arkadaşlar böyle bir site hazırladığı için başta kuruculara daha sonra diğer arkadaşlara teşekkürlerimi sunar sitemizdeki  başarıların devamı dilerim herkese slm :D

Herkese merhaba.Yeni katılan arkadaşlarımızın hepsi hoşgeldi.FloshRoyal arkadaşımız sende hoşgeldin,bende bu siteye ilk girişim senin gibi idi tesadüf üzeri aslında tesadüf diye bir şey yok,bunda bir hikmet vardır  ;) bir arayış içerisinde klavyedeki tuşlar yazar ve tıklarsın karşına kendinigeliştir.com çıkar bir göz atayım dedikten sonra  :o  şaşırır kalırsın burası benim saatlerce aradığım yermi diye tesadüfe bak dersin içinden oysaki tesadüf değildir  ;)  aradığı bulmuşsundur  ;) ....Benim için böyle olmuştu Site yöneticilerine,kurucularına bir kez daha teşekkür ederim.düzeyli bir sitede bulunmaktan memnunum ve mutluyum arkadaşlarımın hepsi ama hepsi saygılı,anlayışlı Sitedeki arkadaşlar! iyiki burdasız Saygı ve Sevgilerimle. 
Seni seviyorum kendinigeliştir.com ;) 

Floshroyal Mrhb Yeni gelen arkadaslar sizlerin memnun olacaginizi dilerim.
Tüm arkadaslarin dilekleri  kabul olsun.

SvS sunarim,

Tüm arkadaslar  sizler iyi varsiniz  nice sevgiler yasamaniz dilerim.

SvS Sunarim.

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum kişisel gelişime ve düşünce gücüne tutkuyla bağlıyım bu siteyi bulduğum için çok mutluyum

Geri