tanışma mesajı

• Konbuyu başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde mehmetd tarafından oluşturulan tanışma mesajı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 38,558 kez görüntülenmiş, 210 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı tanışma mesajı
Konbuyu başlatan mehmetd
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan GulsahToptas
H

Hünkar1

hos geldiniz  bu sayfaya herkese selam arkadaslar.javascript:void(0);
Ağlayan

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
teşekkürler PESİMANİA,ilgi alanların ortak olduğu bir sitede sizlerle buluşmak gerçekten çok güzel.Bu arada yeni üyelerimizin hepsine hoşgeldiniz diyorum kesinlikle doğru yerdesiniz

C

carpediem

Kullanıcı
7 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
merhaba herkese bu form çok dikkatimi çekti ve gerçekten güzel bir içeriğe sahip burda olan herkese saygılar..

A

alpogen

Kullanıcı
9 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
Kocaeli
Merhaba arkdaşlar ben ünv de okuyorum... artık msn den sıkıldım kişisel gelişim olarak burayı buldum bakalım gelişcekmiyiz:))) :)

W

woody_89

Kullanıcı
11 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
slm arkadaşlar ben de teni üye oldum bu siteyi çok beğendim  burda çok şey öğreneceğime inanıyorum ki :)

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
Arkadaşlar Hoşgeldiniz.
Aradığızı bulmanız merakızı gidermeniz dileklerimle..

B

beyssa

Kullanıcı
1 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
merhaba arkadaşlar bende ilk mesajımı atayım amacıma yönelik bir site bende diş hekimliği öğrencisiyim kendimi geliştirmek benim için çok önemli olduğu için buradayım ;)

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
beyssa' Alıntı:
merhaba arkadaşlar bende ilk mesajımı atayım amacıma yönelik bir site bende diş hekimliği öğrencisiyim kendimi geliştirmek benim için çok önemli olduğu için buradayım ;)
Aramıza hoşgeldin. Herhalde yenilenen sitemizin, ilk "merhaba!" diyeni sen oldun...

B

beyssa

Kullanıcı
1 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
sanırım öyle oldu ilk olmak güseldir genelde sıcak merhabanız içşn teşekkür ederim :)

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
Hoşgeldiniz beyssa hanım. idealinizi başarıyla gerçekleştirmeniz dileklerimle..

I

iyivakit

Kullanıcı
13 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
BEN ASLINDA ÇOK ÖNCE GİRMİŞTİM AMA YAZAMIYODUM YOĞUNLUKTAN YİNEDE HERKESE MRB. :-*

K

kırılgan

Kullanıcı
6 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
ankara
Arkadaşlar ben bu siteye henüz üye oldum.merhaba diyelim bu yeni arkadaşlıklarda.gününüz.dakikalarınız ve saniyeleriniz umutla mutlulukla geçsin

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
kırılgan' Alıntı:
Arkadaşlar ben bu siteye henüz üye oldum.merhaba diyelim bu yeni arkadaşlıklarda.gününüz.dakikalarınız ve saniyeleriniz umutla mutlulukla geçsin
teşekkür ederiz hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim sizede  ;)