ssevinç'in Kaleminden

• Konbuyu başlatan ssevinc
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Özgün Kalemler kategorisinde ssevinc tarafından oluşturulan ssevinç'in Kaleminden başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22,724 kez görüntülenmiş, 111 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Özgün Kalemler
Konu Başlığı ssevinç'in Kaleminden
Konbuyu başlatan ssevinc
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zynep
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

ssevinc

Kullanıcı
26 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
Ben seni severken
Sen yanımda yoktun ki!
Ben seni özlerken
Sen bilmiyordun ki!
Ben seni sensiz sevdim...
Sen yokken bakışların vardı
Beynime kazınmış
Nereye baksam oradaydılar,
Ben seni sensiz sevdim..
Göremesem de, rüyamdaydın,
Sevmesen de, kalbimin derinliklerindeydin
Ve kimse seni oradan çıkaramayacak.
Sen bile!
Sen olmasan da, hayalin vardı,
Sen olmasan da, şarkılar vardı;
Seni hatırlatan...
Sen olmasan da, her dakika aklımdaydın.
Sen olmasan da,yıldızlar vardı,
Sen olmasan da,bulutlar vardı,
Sen olmasan da,günbatımları vardı,
Sen olmasan da,denizler vardı...
Aslında sen hep vardın,
Aynı şehirde,aynı sokakta,
"Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum"ama;
Ne olurdu sende beni sevseydin?
Ne olurdu bu kadar gözyaşı dökmeseydim?
Ama inanıyorum ki sen uyandıracaksın beni,
Hani kıyamet koptuğunda...
Neden sevdim bilmiyorum ama çok sevdim!!!

A

ayben

sevinççim yaa yüreğine sağlık çok güzel olmuş şiirin  :'(
ama inan ağlamaklı oldum yaa neden hep ayrılıklar var ki değil mi ???
insan çok severken bile yalnız kalıp acı çekercesine sever mi ???
aslında cevaplarını bilsemde bunların gene sormak lazım kendimize her daim aşkı anlamak aşkın hakkını vermek için...

S

ssevinc

Kullanıcı
26 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
Sever ayben'im
sözde değil özde sevmişsen ona geleceğine bana gelsin demişsen,
ve her geleni ondan kabul etmişsen
o senden gitse de sevmeye devam edersin...

S

ssevinc

Kullanıcı
26 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
aşk adına işlediğim bütün günahlarımı kutsal sayarak,yağmalanmış gecelerimin hüznünü,
bir bohça gibi sırtıma vurarak,tutkumu ve öfkemi,tutuklandığım gözlerinin rengineboyayarak gelirim.
hiç saklamadım duygularımı.ama bir çocuk var ki içim de,asırlardır uykuda.asıl ben oyum.
konuşmaya hasret o çocuk artık uyusun istemiyorum.onu uyandıracaksan ve büyüteceksen gelirim..

hep seni,sana ve bütün ağırlığına rağmen taşıyacağıma,hep seni,sen kadar uzaklarda bile yaşayacağıma inan..
hiç bir zaman senin,gözlerindeki güzelliği unutmayacağıma inan.
bakışlarımla okşayarak yüzünü,gece yarısı hasretlerinin yoldaşı olurum,bölünmüş düşlerinde ve yalnız gecelerinde,
bak bana,hep konuk olurum sana..

şiirlerinde hep yeni umutları,yeni sevdaları anlatan bir ozan gibi sana dair dizeler yazarım.
seni anlatmayacak her sözcüğü kullanılmaz kılarım.salıveririm yüreğimi bir ezginin notalarına.söyle şarkımı ben gelirim...
rotasını kaybetmiş bir gemi gibi fırtınadan fırtınaya sürüklenirken kara göründü diye bağıran bir tayfanın sesindeki mutluluğu taşırım ben..
limanım sensin.bir tek sana sığınırım,korku dolu dev dalgaların şiddetinden.aç kapılarını gelirim...

utangaçlığımı,güçsüzlüğümü,üzerini  yalanlarla örttüğüm hatalarımı bırakarak,acı ve gözyaşını unutarak,
umutlarımın da ellerinden tutarak gelirim.
silinmiş kimliklerden süzüp getirdiğim sevdamı alıp büyütesin,kalbine yerleştiresin diye gelirim..

biz seninle ölür gibi öpüşmeli,öpüşür gibi bölüşmeliyiz hayatı,hesapsız mekanlarda ve zamansızca...
ayın karanlık yüzünü düşün,güneşi kucakladığın anı düşün.başını göğsüme yaslayıp sustuğunda,belkide ömründe ilk defa,
geçmişteki hoyrat sevdalara inat sen de yum gözlerini.sevda ile dağla yüreğini..

ben sendeyim ,kazındım bir kez yüreğine.bundan böyle kalleşliğin adının bile anılmadığı bir ülkede,hayallerini azaltmadan,
bir baharı ve sonraki bilmem kaç baharı benimle birlikte yaşamak istiyorsan ve maviyi,gerçek maviyi,aşkın mavisini,
yalancı kırmızıya inat hayatının rengi yapmak istiyorsan çağır beni...gelirim...

E

eftalya_er

Kullanıcı
19 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
sevmeyi bilen yürek nerde, derler ya okuduğun kitabı bir daha okumıycaksın.Değmez seviyorsa tutmasını bilecek laik olan ne biliyormusun sevmeyi bilen kocaman bir yürek

S

ssevinc

Kullanıcı
26 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
Söylesene mücadele etmeye değecek insanlar var mı bu dünyada? Ben masallara çabuk iinanırım. Bu yüzden ben aşklara da çabucak inanırım, aslında inanmak isterim. Bu aldanış içimdeki sıkıntıyı, kasveti dağıtır. Bilirim yoktur ama yine de inanırım. En acısı da budur aslında. İnanmadığım halde o inanmadığım o şey için herkesten daha çok uğraşır, yıpranır, hayatimi seve seve ortaya koyarım. Nasılsa hiçbir iddiam yoktur. Böyle kurmuşumdur hayatımı. Aslında hayat budur benim için. İnanmak isteyip de inanmadığım şeyler için her şeyimi ortaya koymamdır.Beni bensiz bırakanlara hayatımı vermemdir. Gülerken ağlamam budur..

S

ssevinc

Kullanıcı
26 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
Eftelya_er (julia roberts'ım benim)
mesaj sanaydı ;)

E

eftalya_er

Kullanıcı
19 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
oyyyy oyyy oyyyy sevinçcim canım nasıl anlatsam gülerken yanındakilerde güler canımmmm ama ağlarken böyle yanlız ağlarsın işte sevmek bizim için .....  gönül oyunu  tutunmak için çaba gösterme senin sevgine laik biri olursa karşına çıkıpta seviyorummmmm diyebilmeli rüya aleminden uyanırlarsa tabiii

S

ssevinc

Kullanıcı
26 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
Şu sözcükler dökülecek ağzımdan.Herkesin bir bildiği varmış bu hayatta benim ise bilmediğim hepsi bu.İnanmıyorum sevgili sana. Hiç inanmıyorum :) Sen de bu hayat gibisin. Ve bu yüzden sevinçle düşüyorum sunduğun boşluğa... Sevinçle....

E

eftalya_er

Kullanıcı
19 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
aşkın gözünü kör ettiler kör eden kim ki aşk başa gelince mantığın çalışıcak kalbin sever o kadar güzel yaratmış ki allah bizi sevmeyi biliyoruz karşılıksız kıymet bilen olmazken aç gözlerini kör etme yüreğinin götürdüğü yere git canım öptüm

S

ssevinc

Kullanıcı
26 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
Yuppiiiiiii :D
Bende seni öpüyorum juli :-*

C

cesur14

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
:'(
yüreğine sağlaık arkadşım seni bu kadar kim üzdüyse  oda üzülsün emi söyle bakem kim bu seni üzen adını verde ben gidip hesap sorayım şu cocouktan

E

eftalya_er

Kullanıcı
19 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
hesap sormak kolay olmuyor arkadaşım ilk önce bir hesabın varsa kendi kendine vericeksin başkaların hesaplarıyla kafanı yorma

S

ssevinc

Kullanıcı
26 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
Julia cım senin varlığını bilmek bile bana huzu veriyor :-*
Beni hep koruyan ol emi ;)

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
neden aşk şiirlerinin bi çoğu ayrılıkdan bahseder..  :-[

T

technometo

Kullanıcı
28 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
mardin
Sen olmasan da, hayalin vardı,
Sen olmasan da, şarkılar vardı;
Seni hatırlatan...

Çok güzeldi...Yüreğine sağlık...Gel de kendini şiirde bulma :) 

S

ssevinc

Kullanıcı
26 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
İnsanlar hatalarını mutluyken değil ancak mutsuzken anlarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...