ssevinç'in Kaleminden

• Konbuyu başlatan ssevinc
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Özgün Kalemler kategorisinde ssevinc tarafından oluşturulan ssevinç'in Kaleminden başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22,728 kez görüntülenmiş, 111 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Özgün Kalemler
Konu Başlığı ssevinç'in Kaleminden
Konbuyu başlatan ssevinc
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zynep
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

ayben

kesinlikle giden gidiyor arkasında koca bir dünyayı bırakıyor gelemsiye aslında bizide mahkum ediyor kendine ama gidişi? ilk önce anlamıyoruz koca bir hayat gene bize hoşgeldin diyor kaldığınız yerden devam edin bırakın giden gitisin ben sizinönünüze daha çoook neler çıkarıcam. belki ağlatçam belki güldürücem ama elinizde güzel anılar ve tecrübeler olucak işte bu yüzden gerisi size kalıyor diyor.. gibi değil mi?

S

ssevinc

Kullanıcı
26 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
Üzgünüm,sana yüreğimi,yüreğimin taa içini açtığım için. Ve üzgünüm sevdiğim, yüreğinin taaa içine girdiğim,girmyi istediğim için. Konuştum ben ilk defa hiç hesapsız. Tutarsızdım belki de çoğu zaman, ama konuştum,ben ilk defa hayatımda. Kaç yıl sustum, sustukça unutulacak sandım acılarım.
Sustum; saatlerce, günlerce, haftalarca.
Bekledim; aylarca,yılarca.
Sonunda susarak beklmeyi öğrendim.Belki de susmayı. Sonra sen çıkageldin birkaç satır arasında.Tam da ben artık susmuşken ben tamamen mühürlemişken dudaklarımı, sen çıka geldin, bir dost selamında. Ben tamda yüreğimi nadasa bırakmışken.Duyunca sesini, kapandı gözlerim hazırdım sana. Konuştum ilk defa belki de hayatımda hiç korkmadan, ama...

Bir yerde yanlış yaptım yine be gülüm. Takıldı yine ayaklarım bir yelere.Sandım ki, sustukça mutsuz oldum.Sandım ki, şimdi konuşursam mutlu olucam. Olmadı be gülüm olmadı, yine olmadı. Öylesine alışmışım ki susmaya, konuşmayı beceremedim. Birşeyler söyledi dilim, ama ben bile anlamadım. Birilirim zehirdir sözcükler,öldüür sevdiğini. Ah be gülüm, o sözcükler şimdi benim içime akar,zehirler beni.

Sevdiğim, yüreğinin kıymetini bilemediğim için suçlama beni.Ben sana bir yürek verdim,yüreğine karşılık. Susuyorum artık, bir daha hiç kouşmamacasına.İçimde hüznün, içimde sevgin, içimde özlmin, içimde sen. Susuyorum içimin gülen yüzü, HOŞÇAKAL.
Ellerine merhaba diye uzattığım ellerim artık yok. Ben beceremedim işte, beceremedim. Daha sıkı sarılmak isterken sana,ellerimden kaydın gittin.
Üzgünüm;içimin gülen yüzü,içimde gülen yüzün hiç ağlamayacak.Hayat hep gülsün gül yüzüne. Ve sen hayat, şimdi git işine. Bırak beni bana

S

ssevinc

Kullanıcı
26 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
İstersen hiç başlamasın bu hikaye, eksik kalsın
Onca yaraların ardından, yeni bir aşk yaratamazsın.
Öselenmiş bir çocukluk, benim bütün hikayem.
Kaç sevda geçse de yüreğimden,
Bunca yıkıntıları onaramazsın.
İstersen hiç başlamasın.
Geç kalmışız birbirmize,
Dönemeyiz artık eskiye.
İstersen hiç başlamasın,söz verelim kendimize.

A

ayben

Ve sen hayat, şimdi git işine. Bırak beni bana

yalnızlık mıdır istediğin yoksa hayata bir serzeniş mi bu? zaten senle gitmedi mi bitmedi mi herşey hayatım da anlamını yitirmedi mi ? bırak sana son kez gülümseyen hayata isyanı. sana uzattığı elini tut ve kaçırma yakala hayatı :)

S

ssevinc

Kullanıcı
26 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
Yakalamaya çalışıyorum ayben'im :)

A

ayben

yakala kesinlikle bırakma karşına hep daha iyiliklerle ve güzelliklerle çıkar inşallah ;)

B

belalım

Kullanıcı
9 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
seviççe süper buldum yazdıklarını kırıkçı

F

fıstık

yüreğinize sağlık ssevinç duygularınızı anlatış biçiminiz güzel  :)

S

ssevinc

Kullanıcı
26 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
En acıtanı ne biliyor musun?

hani o gidişlerin var ya... sessizce... suskun ...

... kırılan sen olduğun halde... kendisiymis gibi... hani o arkasına dahi bakmadan gidişleri...
hani senin "o an" "oracıkta" "ancak" arkasından baka kaldığın... anın durması için yalvardığın, tutup ucundan geri çevirmeye çalıştığı an varya, hani yapabilsen o merdiveni, hani yapabilsen o kapıyı, hani yapabilsen o sokağı tutup ucundan geri çevirmeye canını bile verebileceğin o an...

o işte...en acıtanı o...

hani o tıpkı elinden düşen en sevdiğin, en güzel "şeyin gibi"... hani o tıpkı tutamadığı gibi... hani o tıpkı tüm gidenlerde yaşadığı gibi... hani o bir ince sızı varya içe içe akan... hah işte...tam öyle incecik... yırtarak kayan... düşen kanatan... acıtan.. tutamadığın... parçalanan... tuzla buz olan... zamana savrulan... zamanda akıp giden... hani o zamanla catistigin ama zaman içinde yok olmayan herkesin inandığı o kocaman ... "zaman her şeyin ilacıdır" yalanı ... bunun bir yalan olduğunu tekrardan hatırladığın an... ve kendini kandırmaya başladığın an ... istemeye istemeye inanmaya başladığın an...

o işte...en acıtanı o...

ama senin orda oldugunu hep bildiğin ...
ama senin hep hissettiğin...
ama bir dahası olmayan...
ama zaten hiç senin olmayan...
ama senin hep bildiğin...
ama senin hep hissettiğin...
ama bir daha sana geri gelmeyecek olan...
ama buna rağmen
gelmeyeceğini bile bile senin beklediğin...

o işte...en acıtanı o...

sonra o kocaman kocaman, akıp gitmek bilmeyen zaman...
o durduramadığın an' ın karmaşası tezatlığı...
kördüğüm oluşu...
o "acabalarla" , "keşkelerle" dolu soruların ...
içindeki kısır döngülerin...
ve o an ...
hiç bir şey yapamamanın çaresizliği...

o işte...en acıtanı o...

belki de sadece çaresizliğin...

çaresizliğim...lütfen beni artık acıtma...!

P

Paradoks

Cokk güzell dugularımı tasvir etmissiniz resmen...  :( Tesekkürler.

S

ssevinc

Kullanıcı
26 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
Sana sarılmak istiyodum.Ah bi görsem,bitirsem içimdeki özlemini bu kadar zor gelmeyecekti, senden ve sevginden cazgeçmek. Nasıl olsa alışkınım ya seni gömemeye, galiba böylede başarabilirim.
Neler yazmak istiyorum sana bir bilsen.Tek yapabildiğim yazmak olduğundan yine yazıyorum işte. Seni daha önce de yazmıştım ama bu kez bir daha yazmamak üzere,seni beynimde, içimde bitirerek yazıyorum yada bitirmek isteyerek. Ne kadar sürer bilmiyorum ama ben senden ve sevginden vazgeçmek istiyorum. Dünyaları etrafımda döndürmek isteyen bir kalbi bilerek isteyemezdim. Kendimden ve senden habersiz bitanem olmuştun sen, öyle ya sen bitaneydin.Eşin benzerin yoktu yeyüzünde, yoktu sen kadar güzel güleni.

Ne kadar gerçeksen o kadar yalandın. Ve ben her seferinde en baştan başladım.Yniden sondayım ama bu kez yeniden başalayacak gücüm yok. Ben senden vazgeçmek istiyorum. Herkes gibi olmanı yada hiç kimse olmanı istiyorum. Sesini duymak için telefonlara sarılmaktan kurutulmak, ismini duyduğumda içimin titreyip, gözlerimin dolmasından kurutulmak istiyorum. Senin benim için herhangi biri olman ne kadar zor bir bilsen. Zaten kolay olan ne vardı ki benim için? Ben sevgim yüzümden cezalıydım.Hiç sonu omayan bir yolda seninle yürümk,sana saatlerce sarılı kalmak, sana sarılıp uyumak, bi sabah gözlerimi açtığımda yanımda seni bulmak isterken, sen sevgimle utanmamı sağladığın için galiba gerçekten bitaneydin.

İşte bu yüzden imkansızlığına hep inandım. Ben yalnız kalıp seni düşünmeyi deli gibi sever olduğumda, sen benim herşeyim olduğunda ben senin için hiç yoktum. Bu yüzden yalnızlıklarım, ağlamalarım, özlemlerim canını hiç acıtmadı.

Ben seni seviyorum dediğimde, gerçekten seni seviyordum.
Ben seni özlüyorum dediğimde, gerçekten seni özlüyordum.
Ben senin için ölürüm dediğimde snin özleminden zaten ölüyordum.

Ve ben şimdi senin hayatından gidiyorum.
Ben kaybettim
Sen kazandın
Artık sesimi duymayacaksın

Sana sımsıkı sarılmak istiyordum. Kokunu içime, yıllarca bana yetcek kadar çkerek, sana sımsıkı sarılmak istiyordum,GELMEDİN.

Gelsen yapabilirmiydim,bilmiyorum. Ben artık gidiyorum

S

ssevinc

Kullanıcı
26 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
Aranızda bulunduğum süre zarfında, yaşanmışlıkları satılara dökerken,yorumlarınızla beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür etmek istiyorum.

C

cnslmst

böyle güzel eserleri bizimle paylaştığın için ben teşekkür ediyorum...

S

ssevinc

Kullanıcı
26 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
BEKLEMİYORUM ARTIK SENİ

Biliyorum artık gelmeyeceksin, yine ağlayacağım, yine hıçkırıklar arasında boğulacağım. Ama sen gelmyeceksin. Ben hep burda kalacağım.Pişmaknlıklar içinde,boğazımda düğümlenmiş olan hatıranın anısıyla. Seni içimde bitirircesinee resimlerimizi yırttım tek tek. Unutmanın zor olduğunu bile bile. Yüreğimdeki, içimdeki isyanı susturmaya çalışarak. Bir masal misali siliyorum seni düşüncelerimden. Hayalin gölgem gibi peşimdeyken,ben geceleri yasakladım kendime.

Zaman, gün ışıkları ile başlayıp bitiyor benim için.Yaşamayı deniyorum sensiz.Kendimi, gözlerimde gözlerini, yanağımda buseni, saçlarımda ellerini görmeken korktuğum için.Dayanamayacağım yeni bir frtınaya kapılmamak için, o sevdiğim aynalara da bakmıyorum artık. Aklımdan her geçişinde yüreğimin burkulmasına katlanarak, ismin her anıldığında duymamazlıkta gelerek,sanki seninle hiç olmamaışım gibi yaşamayı deniyorum sensiz.

Yüreğimdeki acılarla, aldığım yaralarla,dayanmaya zamansız gidişinle aışmaya çalışıyorum bu hayata. Belki çaresiz, belki acizim ama başım dik ve ayakta...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...