Arkadaslik bir iste birlikte bulunmak,huyu ve düjavascript:void(0); Gülümsemesünceleri birbirine uymak.Veya bir süre beraber bulunmak.Arkadaslara sevgilerimi sunarim.
bir erkek ve kadın arkadaş olabilirler ama kısa süreli oluyr hep hiç uzun süren bir arkadaşlık görmedim.Her ne kadar çok ii arkadaşız ve ömür boyu sürecek bu dostluk dense bile bu maalesef olmuyr.bir süre sonra duygular değişiyor. İstemesenizde değişiyor.....
Ama neden öyle oldugunu anlamis degilim insan eger birini sjavascript:void(0); Öpücükever ve sayar ise onun ile de ömür boyu birlikte gecirmesi daha dogru olmazmi .Sevgilerimle Nehir .
gerçek bi arkadaş seni en kötü zamanında ortada bırakmayacak , senin mutluluğunu da üzüntünü de paylaşacak , senin kaprislerine katlanabilecek , en ufak bi sorunu büyüterek arkadaşına sırt çevirmeyecek , sana elinden geldiğince yardımcı olacak birisidir.tabi böle birisi var mıdır bilemiyorum :-\
Sevgili cözlem senin göndermis oldugun mejazi okudum dedigin gibi ben de onu bulabilecegimi pekte inanmiyacak kader javascript:void(0); Kararsız sevgilerimle javascript:void(0); Göz kırpan
Merhaba arkadaşlar,bahsettiğiniz gibi bir arkadaş yoktur;fakat dediğiniz gibi dost vardır.Böyle bir dostun varlığından haberdar olmak istiyoriseniz öyle bir dost olun ...Ben dostuk üzerine söyledim.Arkadaşlıkta bir ortak nokta üzerinedir.. Saygı ve Sevgilerimle
bence; "arkadaşlık iletişim kurabilmektir " karşı cinsle arkadaş olma konusuna gelince; bu kişisine bağlı olmakla birlikte bu yakınlık çok kimsede duygu ve düşüncelerin değişmesine neden olabiliyor(fıtrat gereği) saygılar
bu ülkede bir gerçek var oda aziz nesimin söylediği söz var bilenler bilir bu ülkenin %80 aptaldır demiş ti sonra özür dileyip %90 nı aptal dedi hep hak verdim geri kafalılar olunca olmaz dediğiniz sizin
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.