Kesinlikle haklısınız. Arkadaşlığı yalnızca hemcinsinle paylaşabileceğini düşünmek çok yanlış ve saçmadır.onurlu' Alıntı:insanlar kadın erkek ayrımcalığı yapmadan herkesle arkadaş ola bilmeli şevinçlerini hüzünlerini paylaşabilmeliki arkadaşlığın nekadar önemli olduğunu anlayabilmeli
Didem sana öyle geliyor.adı üzeri arkadaş bunu ayrı ayrı belirtmeye gerek varmı.dideM' Alıntı:Yalnız dikkatimi bir şey çekti; arkadaşlığı kıız-erkek farketmez olarak gören, bu şekilde yorum yapan yalnızca bayanlar burada. Neden?
Bence yok. Arkadaş dendiğinde kız erkek ayrımı yapılmaz. Ama erkeklerin çoğu bayanlara, kız ile erkekten arkadaş olmaz diye bir mantıkla konuştuklarından mıdır bilmem burada da sadece bayanlar söylemiş bir fark olmadığını.ölüdeniz' Alıntı:Didem sana öyle geliyor.adı üzeri arkadaş bunu ayrı ayrı belirtmeye gerek varmı.dideM' Alıntı:Yalnız dikkatimi bir şey çekti; arkadaşlığı kıız-erkek farketmez olarak gören, bu şekilde yorum yapan yalnızca bayanlar burada. Neden?
ölüdeniz' Alıntı:Sana bu konuda katılıyorum genellikle bizim güney ve doğu anadoluda böyle bir anlayış var.bir erkeğin kız arkadaşı olamaz ve bide zıttı olamaz
zaten insanın tam olarak tüm ömrü boyunca yanında olabileceği en fazla 2 tane dostu olurmuş.karşı cins konusuna gelince ayrım yapılmamalı.mesela bizim sınıfta benim kız olarak 2 tane erkek olarak 8 tane arkadaşım vardı.ben bi kız olarak erkeklere daha çok güveniyorum.ve dostlrım da erkek. ne bilim daha çok anlaşabiliyoruz.ebruliyn' Alıntı:Gözlerin arasındaki ilişkiyi biliyor musunuz? Onlar birlikte göz kırparlar, birlikte ağlarlar, her şeyi birlikte görürler ve birlikte uyurlar. Buna rağmen asla birbirlerini görmezler. Arkadaşlık bunun gibi olmalı. Arkadaşsız hayat cehennem gibidir.
Benimde etrafımda konuştuğum arkadaş çok ama içimdeki zehirimi akıttığım,sırlarımı paylaştığım dost bir tane...
Ne güzel demişim.Korsan' Alıntı:sizce arkadaşlık nedir.Ne değildir
Bazen çok şeydir,sıralarsın tesbih gibi bitmez arkası daim gelir.
Bazende hiç birşeydir. Varlığı gereksizdir.