nehir' Alıntı:bence hiç bir zaman bay ve bayan dost olmaz heleki arkadaşlık ASLA. ilk zamanlar belki arkadaş olunur ama zaman geçtikçe düşünceler iki taraflıda değişiyor
Saygılarımla
pınar2007' Alıntı:bencede arkadaşlık denen bi kavram yoktur herkes menfaat peşinde.Örnek verecek olursamda bi kız yıllardır baba dediği kişiye 15 yıl sonra babası olmadığını öğreniyo ve üvey babası kızına tecavüz ediyo abisi dediği kişde bu yuzden kimseye guven yok heleki arkadaş hiç yok arkadaş nedir sıradan bi kişidir ama dost herşeyi anlatabildiğin iyi kotu gununde yanında olandır bunlarıda karıştırmayın arkadaşlar tşkl
pınar2007' Alıntı:bencede arkadaşlık denen bi kavram yoktur herkes menfaat peşinde.Örnek verecek olursamda bi kız yıllardır baba dediği kişiye 15 yıl sonra babası olmadığını öğreniyo ve üvey babası kızına tecavüz ediyo abisi dediği kişde bu yuzden kimseye guven yok heleki arkadaş hiç yok arkadaş nedir sıradan bi kişidir ama dost herşeyi anlatabildiğin iyi kotu gununde yanında olandır bunlarıda karıştırmayın arkadaşlar tşkl
WANTED' Alıntı:Son 2 Senedir Ne Arkadas Ne Dost Tanıyorum..Hani Bi Söz Var ''Söyleme Dostuna Söyler Dostuna'' O Yüzden Bunlara Hic Gerek Yok. En iyi Dost ,Arkadas İnsanın Kendisidir.Eğer Dost Arıyorsan Arkadas Arıyorsan Kendinde Ara..Teşekkürler.
pınar2007' Alıntı:safaricim karamsar biri değilim tam tersi cıvıl cıvıl bi kişiyim en kuçuk şeyden mutlu olmasını bilirim ama arkadaşlığa inanmıyorum insanlar çift karakterli ve melek yuzlu şeytanlar 20 yaşındayım çevrem ve iş yerlerinde gorduğum için çokkk nadirde olsa dost vardır arkadaşlık yoktur
pınar2007' Alıntı:rüyacım katılmayabilirsin ben yanlış duşunuyo olabilirm belki. Arkadaşlık ,bence sırada birisidir belki çevremden ve iş yerlerinden gorduğum kadarıyla arkadaşlıklara inanmıyorum hiç olmaz demiyorum ama guven vermiyolar mutlaka bi menfaat oluyo HER ŞEYİN Bİ BEDELİ VARDIR

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.