SİGARAYI BIRAKMANIN KOLAY YOLU(BIRAKTIM)

• Konbuyu başlatan altınay
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde altınay tarafından oluşturulan SİGARAYI BIRAKMANIN KOLAY YOLU(BIRAKTIM) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,304 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı SİGARAYI BIRAKMANIN KOLAY YOLU(BIRAKTIM)
Konbuyu başlatan altınay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mine yirmili
H

hayal_12

Doğru söyle.. Akşam, "Bu son" diye cebinde melül melül dolaştırdığın sigara neydi bakim.. :D

A

altınay

Kullanıcı
2 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
safari okadar konustum burda ben okadar sabırsız bi insanım ki dayanamadm ancak 2 ay içmeden durabildim..okadar bozuluyorki moralim...senin bıraktığınada bi okadar sevindim umarım ben gibi aciz olmassın...sana inanıyorumki bırakırsın.NEkadar sana kızmış olsam da senin iyiliğini isterim emin ol:D

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
en güzel sigara bırakma yöntemi hiç başlamamaktır
:cool:

M

mine yirmili

Kullanıcı
15 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
Safari' Alıntı:
mine yirmili' Alıntı:
anlaştık o zaman 

Öncelikle bir konuda seni telkin etmek istiyorum...Sigara tiryakisi olupta günde 1 paketten az sigara içen varmıdır?(sen hariç)...
Sigaraya başladığımız ilk günleri düşünürsek,hiç birimiz bir günde 1 paket içerek bir günde tiryaki olmamışızdır öyle değilmi???
Yani beynimizin kıvrımlarına sigarayı yavaş yavaş yerleştirdik öyle değilmi???

O zaman ne yapacağız!?...

Yavaş yavaş artırdığımız sigarayı,tekrar yavaş yavaş azaltarak bırakacağız...(burada lütfen önyargılı olupta, "denedim olmuyor" deme olurmu)
Çünkü henüz hiç denenmemişi denemedin...  ;) Şimdi aşağıya yazdıklarımı dikaktle oku!

Öncelikle, bir günde kaç adet sigara içtiğinden emin ol...
Ve hergün içtiğin toplam sigara sayısından 1 ad.eksiltip (kırıp çöpe at lütfen)günü tamamla...
(bu işlemi bir hafta aynı şekilde yap)mesela:1 hafta 20 ad.değil,19 ad.iç "anlaşıldımı"

Bir sonraki haftada işlemi tekrarla yani bu kez 19 değil,18 ad. olarak haftayı tamamla (ama lütfen eksilttiğin sigarayı saklama) (kır çöpe at) "ziyan olan sigaran olsun" ciğerlerinden daha kıymetli değil ya sonuçta...

Buraya kadar yazdıklarımı anladıysan yarın Bismillah de işe başla...sakın erteleme (belki bir sonraki gün çok geç olmuş olabilir)
Eğer yazdıklarım karışık geldiyse, e-mail adresime yazarakta sorabilirsin (zamandan tasarruf için) (seni onayladım çünkü)

hadi safari !göreyim seni!başar bu işi sana benden "1 paket sigara armağan" olsun  :)      

bu bir espriydi aman sakın haaaaaaaaaaaaaaaaaa......................  :) ;) :D ;D :D ;) ;D :)
haydi gazan mübarek olsun  ;)
Ablacım harfi harfine uyamadım ama  SİGARAYI BIRAKTIMMMMMMMMMMMMM ::)))
[/quot

Seni tebrik ve takdir ediyorum safariii......İnan çok çok sevindim bu habere!İnsan isterse başarabileceğini göstermiş oldun...Şimdi ise bir daha başlamamak üzere kendine telkinde bulunmalısın sürekli..."şimdiye kadar içtim...ama geriye baktığımda ne kazandım" diye kendine sor.Bunu yap lütfen!bunu sürekli tekrarla,soruların değiştirerek kendine sor ve sorgula...Şimdi sigara içilen ortamlarda huzursuz oluyorsan,oralarda uzun süreli kalma...Ama şunuda unutmaki ,sigareyı sen bıraktın,onlar değil! 

M

mine yirmili

Kullanıcı
15 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
mine yirmili' Alıntı:
rica ederim... :)
sigarayı bıraktığın zaman bende sana teşekkür edeceğim... :)

SİGARAYI BIRAKTIĞIN İÇİN BEN SANA "ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM"  VE  "SENİ SEVİYORUM"

M

mine yirmili

Kullanıcı
15 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
Safari' Alıntı:
sevilmek çok güzel bişi  :-[
Oooooyy!...canımsın sen beniiiimm...kıyamam ben sanaaa!... :-* :-* :-*
Ya!ben hiç kimseye kıyamammmm....
İnan kimse üzülmesin diye kendimi üzmeyi tercih ediyorum....
Sevgimle kal yavrumm!

M

mine yirmili

Kullanıcı
15 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
  :) aramızda kalkasdı keşkee ;) tüm siteye ilan etmeye ne gerek vardıkiii :) :) :)

P

Paradoks

Allaha sükür sigara kullanmıyorum.. :)Böyle bir seye ihtiyacım yhokk.. yinede paylasım icin tesekküler..

P

pedogog

Kullanıcı
5 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
sigarayı en az 300 kez bırakmayı denemişimdir asla başaramdım kitabı bulunca okuyum belki bir faydası olur şu meretide  seviyom :)

Y

ya.ser01

Kullanıcı
7 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
adana
siqara ßırakLır ßırakıLmasına ama qeL qeLeLim o ßırakmıyor işte :)

M

mhmt_shn

Kullanıcı
7 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Aksaray - Artvin
İnanın bende çok bırakmaya çalıştım ama olmadı...İnanılmaz bir bağımlılık var günde 2 paketi aştığım bile oluyor...Sigara bırakma konusunda halkı bilinçlendirme etkinliklerinde başrol bile oynadım ama kendimi birtürlü bilinçlendiremedim...Öncelikle insan kendi iradesini yenmeli kitap ve diğer etkenler sonra gelen kısımda kalıyor bence...
Paylaşımın için teşekkürler :(:(:(:( :'( :'( :'(

P

pedogog

Kullanıcı
5 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
:)bende çok uğraşıyorum ama olmuyor inşallah bırakacam