Sigara İçmeyin!

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Araştırma Sonuçları kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Sigara İçmeyin! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 52,661 kez görüntülenmiş, 211 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Araştırma Sonuçları
Konu Başlığı Sigara İçmeyin!
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Safari
B

Bülent

bıldırcın' Alıntı:
ölüdeniz' Alıntı:
Yok yok içelim arkadaşlar kendimizden geçelim sonrada tahtalı köye gidelim
Bencede..
Atın ölümü arpadan olsun ;)
Lütfen! Yapmayın arkadaşlar!
Bırakın şu saçma şeyi...
Sevdiğim insanların o lanet mereti kullanmaları beni çok üzüyor...  :'( :'( :'(

B

bıldırcın

Sigarayı bırakmak zor iş ya umarım bende birgün bırakırım ama çok zor görünüyor :mad:

Ö

ölüdeniz

GulsahToptas' Alıntı:
ölüdeniz' Alıntı:
Yok yok içelim arkadaşlar kendimizden geçelim sonrada tahtalı köye gidelim
çocuklara kötü örnek olma nihattttt ;D
GULŞAH hanım ben sigara içiyorum hatta bir ara dört yıl bıraktım.ama içerken kimseye örnek olacak şekilde içmem.çocukların bulunduğu ortamlarda kesinlikle sigara içmem.bizim evde misafir dışında babam ve ben sigarayı balkonda içeriz.

Ha bu arada bir şarkı geidi aklıma; dumansız sigaranın köpüksüz biranın ben bu hayatın .... devam eden hoş bir şarkı tavsiye ederim  ;)

U

uğur_böceği

Kullanıcı
16 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
  sigarıyı brakmış biri olarak karşınızdayım  yaaa  arkadaşlar gerçekten çok kötü bi şey.....dünyada sigaradan ölen insan saysı eroinden  ölenlerin sayısından çok daha fazla bilimsel bir araştırma olarak karşımıza çıkmakmadadır... dikkata almak gerekir her halde..sigarasız bir toplum sağlıklı bir toplum demektir sağlık bir toplumsa geleçeğe ışık tutar diye düşünüyorumm.....saygılarrrrrr

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Bu sigara konusunda benim hazmedemediğim tek mesele; içen kişilerin " atın ölümü arpadan olsun " şeklindeki söylemleri ve devam etmleri hem kendilerini hem de çevrelerindeki sevdiklerini zehirlemeye...

Birde bu dışarda yolda yürürken içenlere tahammül edemeyorum bizde onlarla birlikte içiyoruz ne kadar kötü off offf

K

Kristal

Bir arkadaşım sigarayı zevle içiyorum bırakmam demişti.Karşı gelemedim sonuçta bu onun tercihi.

S

SUNFLOWERS

GulsahToptas' Alıntı:
Bu sigara konusunda benim hazmedemediğim tek mesele; içen kişilerin " atın ölümü arpadan olsun " şeklindeki söylemleri ve devam etmleri hem kendilerini hem de çevrelerindeki sevdiklerini zehirlemeye...

Birde bu dışarda yolda yürürken içenlere tahammül edemeyorum bizde onlarla birlikte içiyoruz ne kadar kötü off offf
Bende Gülşah ,onlar için üzülüyoruz ama
:-\,onlar bunun için çaba göstermiyorlar