S
SUNFLOWERS
Sigara içerken nasıl kendinden geçer insan? :ölüdeniz' Alıntı:Yok yok içelim arkadaşlar kendimizden geçelim sonrada tahtalı köye gidelim
Sigara içerken nasıl kendinden geçer insan? :ölüdeniz' Alıntı:Yok yok içelim arkadaşlar kendimizden geçelim sonrada tahtalı köye gidelim
sizin orda bir tiyatro salonu ayarla bir ara gelir bir gösteri yaparımSUNFLOWERS' Alıntı:Sigara içerken nasıl kendinden geçer insan? :ölüdeniz' Alıntı:Yok yok içelim arkadaşlar kendimizden geçelim sonrada tahtalı köye gidelim
Çok komik Nihat :ıyyhhölüdeniz' Alıntı:sizin orda bir tiyatro salonu ayarla bir ara gelir bir gösteri yaparımSUNFLOWERS' Alıntı:Sigara içerken nasıl kendinden geçer insan? :ölüdeniz' Alıntı:Yok yok içelim arkadaşlar kendimizden geçelim sonrada tahtalı köye gidelim
çocuklara kötü örnek olma nihattttt ;Dölüdeniz' Alıntı:Yok yok içelim arkadaşlar kendimizden geçelim sonrada tahtalı köye gidelim
Bencede..ölüdeniz' Alıntı:Yok yok içelim arkadaşlar kendimizden geçelim sonrada tahtalı köye gidelim
Lütfen! Yapmayın arkadaşlar!bıldırcın' Alıntı:Bencede..ölüdeniz' Alıntı:Yok yok içelim arkadaşlar kendimizden geçelim sonrada tahtalı köye gidelim
Atın ölümü arpadan olsun
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(bıldırcın' Alıntı:Sigarayı bırakmak zor iş ya umarım bende birgün bırakırım ama çok zor görünüyor
O0bıldırcın' Alıntı:Bencede..ölüdeniz' Alıntı:Yok yok içelim arkadaşlar kendimizden geçelim sonrada tahtalı köye gidelim
Atın ölümü arpadan olsun
Arpa dediğinizin şeye bakın!ölüdeniz' Alıntı:O0bıldırcın' Alıntı:Bencede..ölüdeniz' Alıntı:Yok yok içelim arkadaşlar kendimizden geçelim sonrada tahtalı köye gidelim
Atın ölümü arpadan olsun
GULŞAH hanım ben sigara içiyorum hatta bir ara dört yıl bıraktım.ama içerken kimseye örnek olacak şekilde içmem.çocukların bulunduğu ortamlarda kesinlikle sigara içmem.bizim evde misafir dışında babam ve ben sigarayı balkonda içeriz.GulsahToptas' Alıntı:çocuklara kötü örnek olma nihattttt ;Dölüdeniz' Alıntı:Yok yok içelim arkadaşlar kendimizden geçelim sonrada tahtalı köye gidelim
Söz birdaha size GÜLŞAH(Gül dalı )diye hitap edeceğimGulsahToptas' Alıntı:tabiki bu konuda seni tebrik ederim nihat
ayrıca bana gülşah demen yeterli..
Rica ederim GÜLŞAHGulsahToptas' Alıntı:teşekkür ederim nihat
Bende Gülşah ,onlar için üzülüyoruz amaGulsahToptas' Alıntı:Bu sigara konusunda benim hazmedemediğim tek mesele; içen kişilerin " atın ölümü arpadan olsun " şeklindeki söylemleri ve devam etmleri hem kendilerini hem de çevrelerindeki sevdiklerini zehirlemeye...
Birde bu dışarda yolda yürürken içenlere tahammül edemeyorum bizde onlarla birlikte içiyoruz ne kadar kötü off offf