Sigara İçmeyin!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bıldırcın' Alıntı:
ölüdeniz' Alıntı:
Yok yok içelim arkadaşlar kendimizden geçelim sonrada tahtalı köye gidelim
Bencede..
Atın ölümü arpadan olsun ;)
Lütfen! Yapmayın arkadaşlar!
Bırakın şu saçma şeyi...
Sevdiğim insanların o lanet mereti kullanmaları beni çok üzüyor...  :'( :'( :'(

Sigarayı bırakmak zor iş ya umarım bende birgün bırakırım ama çok zor görünüyor >:(

GulsahToptas' Alıntı:
ölüdeniz' Alıntı:
Yok yok içelim arkadaşlar kendimizden geçelim sonrada tahtalı köye gidelim

çocuklara kötü örnek olma nihattttt ;D

GULŞAH hanım ben sigara içiyorum hatta bir ara dört yıl bıraktım.ama içerken kimseye örnek olacak şekilde içmem.çocukların bulunduğu ortamlarda kesinlikle sigara içmem.bizim evde misafir dışında babam ve ben sigarayı balkonda içeriz.

Ha bu arada bir şarkı geidi aklıma; dumansız sigaranın köpüksüz biranın ben bu hayatın .... devam eden hoş bir şarkı tavsiye ederim  ;)

sigarıyı brakmış biri olarak karşınızdayım  yaaa  arkadaşlar gerçekten çok kötü bi şey.....dünyada sigaradan ölen insan saysı eroinden  ölenlerin sayısından çok daha fazla bilimsel bir araştırma olarak karşımıza çıkmakmadadır... dikkata almak gerekir her halde..sigarasız bir toplum sağlıklı bir toplum demektir sağlık bir toplumsa geleçeğe ışık tutar diye düşünüyorumm.....saygılarrrrrr

Bu sigara konusunda benim hazmedemediğim tek mesele; içen kişilerin " atın ölümü arpadan olsun " şeklindeki söylemleri ve devam etmleri hem kendilerini hem de çevrelerindeki sevdiklerini zehirlemeye...

Birde bu dışarda yolda yürürken içenlere tahammül edemeyorum bizde onlarla birlikte içiyoruz ne kadar kötü off offf

Bir arkadaşım sigarayı zevle içiyorum bırakmam demişti.Karşı gelemedim sonuçta bu onun tercihi.

GulsahToptas' Alıntı:
Bu sigara konusunda benim hazmedemediğim tek mesele; içen kişilerin " atın ölümü arpadan olsun " şeklindeki söylemleri ve devam etmleri hem kendilerini hem de çevrelerindeki sevdiklerini zehirlemeye...

Birde bu dışarda yolda yürürken içenlere tahammül edemeyorum bizde onlarla birlikte içiyoruz ne kadar kötü off offf

Bende Gülşah ,onlar için üzülüyoruz ama
:-\,onlar bunun için çaba göstermiyorlar

Geri