Şifreli kopya ihtimal mi? Gerçek mi?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Şifreli kopya ihtimal mi? Gerçek mi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20,377 kez görüntülenmiş, 94 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Şifreli kopya ihtimal mi? Gerçek mi?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
aynı yollar vardır ayrı yollar vardır aynı yolda ki insanları farklı fikirleri vardır onları değiştirebilirsin amacın aynıdır fikirler faklı olsada. ayrı yürüdüklerin zaten senden ayrıdır onun içinde aynı yoldaki insanlarla konuşmak daha mühim benim için. ayrı yoldaki insanlar zaten değişmesede önemli değil.

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
asukaki' Alıntı:
aynı yollar vardır ayrı yollar vardır aynı yolda ki insanları farklı fikirleri vardır onları değiştirebilirsin amacın aynıdır fikirler faklı olsada. ayrı yürüdüklerin zaten senden ayrıdır onun içinde aynı yoldaki insanlarla konuşmak daha mühim benim için. ayrı yoldaki insanlar zaten değişmesede önemli değil.
cantuuu olarak imzamı atarım  ;)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Seneye şifreninde kopyanında alası olacak... Olgunluk şeysi,sınavı yapacaklarımış...  vah bu ğülkenin gençliğine... :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
YGS’de bir skandal daha...!
Diyarbakır’da Yüksek Öğretime Geciş Sınavı’na giren 4 öğrenci, aldıkları puana itiraz edince cevap anahtarlarının kaybolduğu ortaya çıktı.
ÖSYM araştırmasını sürdürürken, Diyarbakır’daki İrtibat Bürosu yetkilileri de cevap anahtarlarının tutanakla gönderildiğini söyledi.

Anlayacağınız bu yılki sınavlar tam bir fiyaskoydu.!Yazık bu gençlere vede  svimli çocuk Asukaki'ye:)
Bakalım ikinci sınavda nasıl bir  rezaket yaşanacak?
Tabii bu arda 12 Haziran seçimlerinde dönecek entrika ve daleverelerede hazırlıklı olmak gerek:)

S

saniye1

Kullanıcı
17 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
Adana
hiç şaşırmadım!.....................

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili gençler.)
Şaşırıp şaşırmamaktan öte hakkınızı aramanızı öneriyorum...
Sustukça üzerinize geleceklerdir...Fırsat vermeyin hileye ,yalana dolana vede yolsuzluklara 'dur" deyin.!

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Helee bi' 12 Haziranı hayırlısıyla atlatalım bakalım:)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Bütün siyasetçilerin hepsini dinledim vaatlerini dinledim :) karar verdim sonunda :D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

Sevimli çocuk neymiş kararın umarım tahmin ettiğim gibidir?:)?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Kararımı sevmediğin kesin :D ama karar benim ve tebrik ediyorum sonuna kadarda arkasındayım :D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

ÖSYM ve YÖK, LYS sınavına günler kala gündeme getirilen yeni bir iddia konusunda atışmaya başladı. YÖK Başkanı, LYS sorularının çalınıp bir vekilin maili aracılığıyla dağıtılacağı iddialarını basınla paylaştı. ÖSYM Başkanı Demir ise “itibar etmeyin” dedi.

Bu yıl sınavları rezil ederek gençlerin geleceğiyle oynalanları kınıyorum kendi adıma ...