Şifreli kopya ihtimal mi? Gerçek mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Acı biber sürülesi bi dilim  var :)  Yani çok farklı bi platfomda olmuş olsam,bipppp,bippppp,bippppp diye gidebilecek yorumlar yazxabilirim bu konuda :) Mifdesizler demekle yetiniyorum işte  sağlık ola.
Bunların istifası şart ama seçim sürecinde kaynayıp gidecekler gibime geliyor. Bekleyelim görelim hele...

Eeee zengini daha zengin,fakiri daha fakir yapan aristokrat bi şey,şey,şey. Hmmmmm nasıl derler şey yahu. Neyse demim ben içimde kalsın az :) Yani o şey'den bu durumun dışında bir durum beklemek hayalcilik olur kanaatindeyim. Nokta...

Artık bundan sonra sınava giren öğrencilere ek 1 saat verilsin o ek bir saatte şifre varmı diye uğraşsınlar artık böyle olacak galiba :)
Ya da şifreli üniversiteler kuralım  ;)

Konuyu çok önemsiyor ve kabul edemiyorum bu büyük haksızlığı.
1 Mayıs korteji içerisinde bulunan birçok sivil toplum örgütü arasında yer alan liseli gençlerin oluşturduğu örgütler siyasilerden de fazla  alkış almıştır.
  68'lilerin heyecanı ve direnişi var onlarda ve gençlik bilinçleniyor .
Bu haksızlıkların hesabı elbet sorulur birgün.!

Bir gençlik ki ..
Geleceğimizi teslim etmişiz umudumuzu bağlamışız sizlere. 
Haksızlıklara asla müsade etmeyeceğinize ve susmayacağınıza inanıyorum .
İşte bunun içindirki kendi adıma gönülden destekliyor özellikle altını çiziyor  gençliğe çok güveniyorum.
Ve gelecek güzel günlerin özlemiyle atıyor kalbim.!

sadece biraz sabır ve inanç gerekli 68 ler gibi inanç daha doğrusu yüreğini ortaya koyabilmek ;)

Gökçe:) Bu işler okadar basit ve sabırla falan olacak gibi değil .Mücadele gerektiriyor.

21:45'te de benim var El klasiko :)
O kadar abartmasalardı izlerdim ama abartınında üstüne çıktılar :)

osym.gif

YGS sonuçlarına itiraz eden öğrencilerden itiraz dilekçesi başına 5 TL ücret alan ÖSYM,
kendi hatasını kazanç kapısına dönüştürdü.
20 bini aşan itirazlar kuruma 100 bin TL kazandırdı.
Sevgili gençler üzülmeyi bıkın lütfen ..
Güzel yurdumda  para kazanmak çok kolay yeterki isteyin(:

Geri