Şifreli kopya ihtimal mi? Gerçek mi?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Şifreli kopya ihtimal mi? Gerçek mi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20,377 kez görüntülenmiş, 94 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Şifreli kopya ihtimal mi? Gerçek mi?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
M

mvö_4ever

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ali demirin bizzat kendisi öğrencilere yolladığı mailde şifre olduğunu kabul etti... :-X

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Sühede:) biz buna cahil cesareti diyoruz ...
Senin gibiler oldukça daha çok skanlar yaşanır bu ülkede:)
Seni üzmek istemezdim ama ..Bunca öğrencinin geleceğiyle oynayanları gizleyerek gün ve gün daha kötüye gidiyoruz..
Şimdi anladın dimi canım?

S

saniye1

Kullanıcı
17 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
Adana
suheda:)kırılma canım ama
bunu anlamak için bazı şeyleri bizzat yaşamış olman lazım..

M

mvö_4ever

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
aslında ben kopya yok, sadece ortalığı karıştırmak istiyorlar diye düşünenlere değil de onları bu şekilde düşünmeye itenlere kızıyorum...mesela kopya iddialarının 2. gününde " bana açıklama yapıldı ben tatmin oldum" diye açıklama yapanlar vb.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Bu kadar aymazlık karşısında diyebilecek fazlaca söz bulamıyorum ama sevgili gençler:)
Lütfen susmayın ve hakkınızı sonuna kadar arayın.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Şu an haberlerden öğrendiğimize göre YGS deki şifre skandalın soruşturması ile ilgili takipsizlik kararı alınmış ..
Bunca zaman boşuna konuşmuşz ya neyse...
Geçmişler ola:)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Ne çıkmasını beklediniz ki ? :) Bende onu merak ettim ::)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Bi'şey beklediğimiz yok .
Bak şimdi NTV'de şu anan haberlerde yine var..
Şifre ile ilgili bir yolsuzluk olmadığına karar verilmiş .
Biz öyle konuşuyoruz işte kendi kendimize  boş boş :!

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Bu bir politikadır. Şimdiye kadar olmuyormuydu oluyordu ? Neden şimdi çıkıyor işlerin raya girmesi gereklidir. Bir ülkede istediğin gibi at koşturmak istiyorsan ele geçirmen gereken kurumlar ve bastırman gereken yerler vardır ve bu ele geçirişleri sürekli daim yapmak istiyorsan daha başka yerlerde olmalıdır. Gençler gibi... Ne bileyim boş ver çıkmaz bunlardan bir şey... Baksanıza adam istifa etmeden Cumhurbaşkanı bile görevden alamıyor adamı ne demeli artık.  ;D

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Kopya skandallarının sonuncusu Gazi Üniversitesi’nde yaşandı.
Milliyet’in haberine göre; Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu’nda yapılan ara sınavın yanıtları sosyal paylaşım sitelerinden paylaşıldı.
Rektör Rıza Ayhan, öğrencilerin kopya çekilen ders notlarının sıfır olarak sisteme girildiğini kaydetti.
Rektör Ayhan, okulda yaklaşık 5 bin öğrencinin eğitim gördüğünü belirtti.
Meslek Yüksekokulu 2010-2011 dönemi ara sınavları 19 Nisan-25 Nisan arasında gerçekleştirildi.
Öğrenciler, sınav tarihleri süresinde okulun internet sitesinde yer alan “Öğrenme Yönetim Sistemi” üzerinden istedikleri dersin sınavına istedikleri zaman girerek soruları yanıtladı.
Edinilen bilgiye göre, ara sınavların tamamlanmasının ardından her öğrenciye yüksekokul yönetimince “Öğrenme Yönetim Sistemi” üzerinden yazı gönderildi.
Yazıda, “2010-2011 bahar dönemi ara sınavlarında yönetim kurulumuz tarafından alınan karar ve yapılan incelemeler sonucunda kopya çektiği belirlenen öğrencilerin sınavları iptal edilmiştir ve haklarında herhangi bir resmi işlem (soruşturma) başlatılmamıştır” denildi. Sonuçlara itiraz edecek öğrencilerin tüm tüm sınav logları incelenecegi belirtilen yazıda, resmi işlem başlatılacağı kaydedildi.
http://www.ntvmsnbc.com

W

waree

Kullanıcı
9 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
asukaki' Alıntı:
Bu bir politikadır. Şimdiye kadar olmuyormuydu oluyordu ? Neden şimdi çıkıyor işlerin raya girmesi gereklidir. Bir ülkede istediğin gibi at koşturmak istiyorsan ele geçirmen gereken kurumlar ve bastırman gereken yerler vardır ve bu ele geçirişleri sürekli daim yapmak istiyorsan daha başka yerlerde olmalıdır. Gençler gibi... Ne bileyim boş ver çıkmaz bunlardan bir şey... Baksanıza adam istifa etmeden Cumhurbaşkanı bile görevden alamıyor adamı ne demeli artık.  ;D
Almak istemiyor ki kaldı ki alsa ne olucak adamı değişen tek şey görüntü beyin ve badem bıyıklar aynı olucak

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
waree' Alıntı:
Almak istemiyor ki kaldı ki alsa ne olucak adamı değişen tek şey görüntü beyin ve badem bıyıklar aynı olucak
Yani aynı kalıpta aynı model insan türü (bende uygun):)

W

waree

Kullanıcı
9 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Şifre; Badem Bıyık
Ös Se Ye Me’nin Ye Ge Se sınavında bir dolap dönmediğine:

Cumhurbaşkanı kefil oldu…

AKP kefil oldu…

Bayan Milli Eğitim Bakanı, sağ gözündeki rimel ile sol gözündeki rimelin eşit olup olmadığını düşünürken “Yani ne kadar güzel bir şey yapıldı” diyerek kefil oldu…

Dinci medya kefil oldu…

Yanaşma kefil oldu…

Yalaka kefil oldu…

Siz hâlâ gizli şifre arıyorsunuz…

“Sonra kopya çekerler” diye öğrencilerin kemerlerini, bozuk paralarını, küpelerini, yüzüklerini, silgilerini, saatlerini kapıda ellerinden aldılar…

Sıra türbanlı öğrencilere gelince…

Kafayı, kulakları, sırtı, boynu, çeneyi, omuzları örten türbanlara -içine müzik seti sığar- kapıda selam durdular…

Bakıyorsunuz hâlâ:

Gizli şifre var mı?..

Ös Se Ye Me, ilk kez haremlik imtihan salonları kurdu…

Kimi salonlara sadece türbanlı öğrencileri aldılar, erkek öğrencileri sepetlediler başka yerlere…

1 milyon 700 bin öğrenci ile eşit ve adil uğraşmak gerekirken, türbanlı kızların belli salonlarda toplanması için özel bir çaba ve özel bir formül geliştirdiler…

Yine de gizli şifre diyorsunuz…

Hadi neyse…

Ös Se Ye Me’nin badem bıyıklarını da mı görmediniz?..

Şifre istiyorsunuz…

Yok illa gizli şifre lazımsa…

Şıkları büyükten küçüğe doğru sıralayınız:

a- Cumhurbaşkanı, b- Başbakan, c- Bakan, d- Hocaefendi, e- Hiçbiri…

Soru anahtarını yönlendirin…

Eh…

Çözebiliyorsanız çözün…

Ne çıktı?..

Hiç…

Zaten Cumhurbaşkanı da Ös Se Ye Me’ye kefil olarak bunca iddianın bir “hiç” olduğunu söyledi size…

Koca Türkiye’nin yargısından medyasına, üniversitelerinden ordusuna kadar istila etmedikleri yeri kalmadı…

Ele geçirmedikleri alan…

Zapt etmedikleri kurum…

Girip yerleşmedikleri delik…

Millet uyanmadı da…

Gizli şifre mi lazım usta?..

Bekir Coşkun/Cumhuriyet

(HARİKA)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
yazmak istemiyorum artık ama şunuda söylemeden edemeyeceğim! sadece eleştirmenlik yapanların hiç bir şey bildiği yok! Üzerine alması gereken alsın...Kimseye bir şey dediğim yok.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
İnce değil kalın yazmak gerekiyor herkesin anlaması için sanırım.yazmamam daha iyi.

W

waree

Kullanıcı
9 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
asukaki' Alıntı:
İnce değil kalın yazmak gerekiyor herkesin anlaması için sanırım.yazmamam daha iyi.
yazmasan hiçbirsey olur
yazarsan belki fikirleri değişen olur