Şifreli kopya ihtimal mi? Gerçek mi?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Şifreli kopya ihtimal mi? Gerçek mi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20,381 kez görüntülenmiş, 94 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Şifreli kopya ihtimal mi? Gerçek mi?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

asukaki' Alıntı:
Ben haberlerin yalancısıyım :)
Gökçe:) Bugün yalana iyi motive olduk hane:)
Yarına var mı yeni yalanların . Ben de yalan tükendi bu gece  biraz düşüneyim bari:)

M

mvö_4ever

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ales te sadece hatalı kitapçık alanlar tekrar sınava girecek...diğerlerinin sınavı geçerli diye biliyorum

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
mvö_4ever' Alıntı:
ales te sadece hatalı kitapçık alanlar tekrar sınava girecek...diğerlerinin sınavı geçerli diye biliyorum
O matbaa da bence ivedilikle incelenmeli... Sahipleri,çalışanları,bunlarla  ilişkide olan kişiler vs vs... Orasıda bi mide bulandırmıyor değil...

M

mvö_4ever

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Korsan' Alıntı:
mvö_4ever' Alıntı:
O matbaa da bence ivedilikle incelenmeli... Sahipleri,çalışanları,bunlarla  ilişkide olan kişiler vs vs... Orasıda bi mide bulandırmıyor değil...
haklısın...zaten haberlerde kitapçıkları hazırlayan kişilerin vasıfsız elemen olduğunu ve işlerini özensizce yaptıklarını söylüyordu biri...hatta görüntüler vardı  :-X

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Öyle öyle... Kucaladıkça irin çıkar bu skandaldan... Lakin kurcalayabilecek cesarette bi kişi,kurum ya da kuruluş var mı derseniz bilmiyorum derim... Ne yalan söyleyeyim şimdi...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Birde xxx habere bakmasam iyi olacak :) yahu bir kere doğru bir haber yapmaz mı ? İnsanlar bu kadar reyting meraklısılar... :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili gençler:)
Sınav sonuçları nihayettt açıklandı.Hayırlı uğurlu olsun diyelim:)
Suçlu yada sorumlulardan henüz haber yok ya neyse unutun gitsin:)
İkinci sınavda yeni hilelere hele de şifreli kitapçıklara amann dikkat.!

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ben artık olan bitene şaşırmıyorum. Geçen yaz KPSS sınavına girdiğimde o kadar benimsemişim ki sular, kraker falan ben piknik havasında millete baktım sınavda küçük cep notları açıldı bakıldı. Benim dışımda herkes sınava hazırlıklı gelmişti  :p

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Hiç unutmuyorum o sınavı çok çalışmadım ama çalıştım yinede bir şekilde umut bağladım. 120den 90 bırak ama atanama kısmet nasip diyorum elbet hak yerini bulur  :-\

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
asukaki' Alıntı:
Hiç unutmuyorum o sınavı çok çalışmadım ama çalıştım yinede bir şekilde umut bağladım. 120den 90 bırak ama atanama kısmet nasip diyorum elbet hak yerini bulur  :-\

Hak yerini nerede bulmuş ki :)

Ben umut bile etmiyorum, bakmıyorum bile  :-\

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Hiç bende bakmıyorum :)  hak yerini bir gün bulur hem bunu umut ediyorum bulmasa bile ahirette alırım hakkımı bırakmam o üş kağıtçılara sevaba ihtiyacımız olacak :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Artık yapılan hiçbir sınava güven kalmadı. Hepsinde skandallar ortaya çıktı. Ben bu sınavlardan kurtuldum ancak bizden sonraki gençlere üzülüyorum. Bizim zamanımızda bu kadar sınav yoktu ( çok yaşladım ya hani :)  )  şimdi tüm çocuklar yarış atı gibi yazık oradan o derse sonra sınavlar falan Allah yardımcıları olsun. Üstüne birde kopyalar karışınca yazık çok üzülüyorum  :(

Bu hale gelmemizin en önemli sebebi işsizlik diye düşünmekteyim  ;)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Eğitim sistemi eğitmeye yönelik değil ki hele üniversiteler sırf ezber mezun oluyor iş yok öteki bakıyor okumasam iş yok ne yapacaklar ? Benimde kpss var ondan kurtulursam :)

M

mvö_4ever

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
eveeet ösym yeni skandal ile karşımızda yine  :alsana

ÖSYM’DEN KİŞİYE ÖZEL SKANDAL: PUANLAR YENİDEN HESAPLANACAK!
YGS’de 126 puanı olan öğrencinin bir günde puanı 360 puan yükselerek 485’e çıktı...

ÖSYM şimdi de sınava özürlü sınıfında giren öğrencilerin puanını yanlış hesapladı.

0.5 puanın bile çok önemli olduğu sınavda yapılan bu yanlışlık nedeniyle puanlar yeniden hesaplanacak. Barajı aşamayan yüzlerce öğrencinin barajı aşması ve tüm sıralamaların değişmesi gümdemde....

ÖSYM BU HATAYI NASIL YAPTI;

ÖSYM özürlüler sınıfında sınava aldığı öğrencileri Yedek kitapçıkla sınav yaptı. Ancak değerlendirmeyi yaparken Master kitapçığa göre yaptı. Soruların doğru cevap şıklarının yeri değiştiği için öğrencilerin rast gele tutan doğru cevaplarına göre puanları oluştu. Bu nedenle öğrencilere çok düşük puanlar geldi...Normalde 485 puan alması gereken öğrenciye 126 puan geldi. ÖSYM'nin güvenlik nedeniyle kişiye özel kitapçık hazırlaması bu soruna neden oldu...

DÜZELTME SONRASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİ VAR!

Özürlüler sınıfında çocuğu sınava giren bir veli ise durumu ÖSYM'ye büyük zorlukları aşarak ancak anlatabildiğini ve sonrasında ÖSYM'nin hatayı düzelttiğine dikkat çekerek, ' Özürlüler sınıflarında giren tüm adayların puanları yanlış hesaplandı. Bu konuda velileri uyarmak istiyorum. Çocuklarımıza yapılan bu haksızılık karşısında artık söyleyecek söz bulamıyorum. Özürlüler sınıfında sınava giren tüm öğrenciler ÖSYM'ye başvurmalı' dedi.

Kaynak:http://www.egitimajansi.com/egitim/o..._yukselir.html

gel de bu kuruma güven!

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

Başsavcılık'ın incelemesinin tamamlanmasının ardından ÖSYM yönetimi herhangi bir açıklama yapmadan YGS sonuçlarını açıkladı.
Bir liseli daha intihar etti!
  Mersin'de lise son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Sıdıka Soydan YGS sonuçlarının açıklanmasının ardından intihar etti.
Sıdıka Soydan'ın babası Hanifi Soydan, kızının intiharının ardından " Mahkeme kararı açıklanmadan YGS sonuçlarının açıklanması kızımın intiharına neden oldu" dedi.
Arkadaşları Sıdıka'nın YGS sonucuna çok üzüldüğünü ve YGS skandalından ve yaşan kargaşadan olumsuz etkilediğini dile getirdiler.
Nevşehir'de de 19 yaşındaki İsmail Paslanmaz, YGS skandalı ve yaşanan kargaşa nedeniyle hayatına son vermişti.
Başbakan Erdoğan ise bugün yaptığı açıklamada liselilere "Siz derslerinize çalışın" dedi.

Evet ya kalan sağlar bizimdir çalışın derslerinize..

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Devlete güvenemeyeceğin zamanda kime güvenesin. Zaten geçen seneden sonra moda oldu her sınavdan sonra kopya bilmem neler. O değil yanarım benim 2 sorumu boş gösteriyordu o kadar dilekçe gönderdim yanlışlık yok diyorlar. Yahu ben boş bırakmadım ki :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Bu defa da puanları yanlış hesaplamışlar :) Yahu koca kurum bu denli acemi insanlarla doldurulur mu bilmiyorum...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
sen dayımın oğlusun gel sen buyana dersek daha çok dolar ne diyelim :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Eeee "bal tutan parmağını yalar" sözü bu coğrafyaya aittir... Bal o kadar çok ki;parmağı eş dost akraba da yalıyor :) Hay bin midesizler...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Korsan' Alıntı:
Eeee "bal tutan parmağını yalar" sözü bu coğrafyaya aittir... Bal o kadar çok ki;parmağı eş dost akraba da yalıyor :) Hay bin midesizler...
;D ;D ;D ;)