Feveran Estomp
Kullanıcı
Sırf argo için olumsuz eleştri yapanları kınıyorum.
Küfür Dilin Cilasıdır..!!
Feveran Estomp' Alıntı:Sırf argo için olumsuz eleştri yapanları kınıyorum.
Zynep' Alıntı:
Sürekli olarak karşılaştırması yapılan, ben de yaptım, iki film aslında "mizah" olması dışında, çok farklı kulvarlarda bence.
Recep İvedik, lütfen anımsayın, halk arasında "maganda" olarak nitelenen bir kişi, ve bu kişinin küfretmesi, canlandırdığı karakterin gereği. Ve zaten filmde Recep karakterinden başka küfreden yoktu?
Ve çok önemli bir nokta; Film vizyona girdiğinde küfürün bol olduğuna zaten dikkat çekilmişti, o halde "sakıncalı" olduğuna inandığınız filmlere neden çocukları götürüyorsunuz ki?
Yetişkin kişilerin, film kahramanının karakterine uygun küfürlerinden etkileneceğini düşünmek bile istemem! Ne yani, "Recep olsa böyle küfrederdi!" mantığıyla ona buna küfür mü edilirmiş?
G.O.R.A'da küfür vardı, Cem Yılmaz gösterilerinde de vardır, ancak çok zeki bir kişi, ve Recep'in aldığı tepkilerden sonra, A.R.O.G'a küfür koymadı.
Her iki film konu itibarıyla bu kadar farklı olduğuna göre karşılaştırılmasının bile gereği yok aslında bence.
su perisi' Alıntı:Ayrı kulvarlarda koştugu kesin...
Ben film hakkında görüşümü belirttim,ayrıca sinemada da izlemedim..
Çogunluk genç ve çoçukların izledigi bir film için çoçuklarımı ne kadar uzak tutabilirdim.
Ayrıca ablası cd alıp izlerken küçük olanda izlerken film üzeirne geldim...O saaten sonra bende oturup beraber izledim...

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.