su perisi' Alıntı:
Ayrı kulvarlarda koştugu kesin...
Ben film hakkında görüşümü belirttim,ayrıca sinemada da izlemedim..
Çogunluk genç ve çoçukların izledigi bir film için çoçuklarımı ne kadar uzak tutabilirdim.
Ayrıca ablası cd alıp izlerken küçük olanda izlerken film üzeirne geldim...O saaten sonra bende oturup beraber izledim...
Çok özür dilerim perim, bu konuda sana asla katılamam.
Çocukların neyi izleyip neyi izlemeyeceklerine karar veren aile olmalı sanırım.
Ama bir konu daha var ki, bu konuyla bağlantılı, rahmetli Kemal Sunal'ın filmlerinde de bolca küfür vardı, ama o ailemizin İnek Şaban'ıydı, ve hoşgörülüyordu?
Recep İvedik tiplemesi magandaydı, küfretmesi kaçınılmazdı, peki küfür dozu ne olmalı diye mi tartışalım?
Bazı karakterlere küfür yakışır, ve bazen konuyu tamamlar.
Küfür yaşamın içinde var mı? Var!
Lütfen bu filmleri, küfür var yok falan filan tartışmasından uzaklaşarak kıyaslayalım, madem sürekli bir kıyas söz konusu.
A.R.O.G filminin maliyeti belli, hedefi belli.
Filmi yorumlarken bunu yazdım, hiç bir ayrıntı atlanmamış, özenle çekilmiş ve iddialı olduğu daha ilk karenin çekim aşamasındayken basına sızdırıldı zaten.
Ben Recep İvedik filmini beklemiyordum, vizyona girdikten sonra izledim ve Şahan Gökbakar'ın röportajlarını izledim. İddiasız ama iddialıydı, ve filmde çok güldüm.
A.R.O.G'u ise aylardır bekliyordum, ama "komedi" olarak bana beklediğimi vermedi. Çok iyi bir filmdi, kabul ederim Türk Sineması adına.
Film vizyona girmeden önce hakkında yapılan konuşmalar, yazılar beklenti çıtasını yükseltir.
Sonuç olarak, eğer bir mesajı yoksa, Recep ivedik'in de yoktu, A.R.O.G'u nda yoktu, her ikiside komedi filmi olarak çekilmişti, birisi süper maliyetle, diğeri neredeyse amatör zihniyetle. O zaman ben de açıkca yazıyorum, Recep İvedik "hiç bir mesajı olmayan komedi filmi" olarak benim daha çok güldüğüm film olmuştur.