prenses35' Alıntı:bende bazen okulda yazarım ama tabi bos derslerdeyoksa derse dikkatimi veremem sonrada anlayamam ondan okulda yazmayı terch etmiyorum
![]()
prenses35' Alıntı:hmm bişey olmaztatilden sonra ben ders calısmayı bile özlemişim
tabi çok severlerprenses35' Alıntı:öğretmenlerimiz bizm iyiliklerimi düşünürlr zatn, haylazlığı bi kenara bırakıp ders calısmak gerekir önümüzde zor bi dönem ve öss sınavı var
![]()
Bende çok özledim yaaa :aglamahayalhane' Alıntı:prenses35' Alıntı:hmm bişey olmaztatilden sonra ben ders calısmayı bile özlemişim
valahi bende,kit-tap kalem defter kokusunu özşemişim bide hocaların başını şişirmeyi özlemişim,çoğu alıştı bazen defol gitlan başımdan demeye başladılar şimdiden ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
e oda doğru ama artık eski değil gelecek olmalıprenses35' Alıntı:eskiler değil miydiki ayağımıza çelmeler takıp,tökezlememize sebep olan....
oo bu ne cevherprenses35' Alıntı:bencede...yaşanmamıslıklardır her zaman değerli olan..ve gelecektir gelmekte olan...eskileri unutturan...

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.