H
hanedeyim
ne yaptımki :
Ya giden, atacağın temellerin en iyisiyse...prenses35' Alıntı:Teşekkür ederim..
Gidenlerin ardından esen rüzgarla bi süre savrulsakta,tutunacak bir dal bir el bulunabiliyor..
Bazen yıkılışlar daha iyi temeller atmayı sağlıyor..
önemli olan ayağa kalkabilmektir...
doğru gerçekten sana katılıyorum. hayat herşeye rağmen devam ediyorprenses35' Alıntı:Teşekkür ederim..
Gidenlerin ardından esen rüzgarla bi süre savrulsakta,tutunacak bir dal bir el bulunabiliyor..
giden atacağım temellerin en iyi olamaz bence,Çünkü gitmiş..giden dönmez..dönerse bile zatn arada bir seyler kopmustur,eskisi gibi olmaz..Eğer giden gercekten en iyisi olsaydı giden..gitmek için yollar açmazdı...Flamingo' Alıntı:Ya giden, atacağın temellerin en iyisiyse...prenses35' Alıntı:Teşekkür ederim..
Ya yeni bir dal, yeni bir el olmayacaksa, daha da önemlisi sen olmasını istemiyorsan...
O zaman ne olacak?..
sağolun,teşekkür ederim...hırslı.28' Alıntı:Bu dünya hali fani,
Öteki dünyaya hazırlığınız hani..?hepside cok güzeldi en son bu sözü cok beğendim eline yüreğine sağlık canım
estağfirullah efenim ne emeği,içimden geldi yazdım ;D ;D da şimdi okuldann kafa kalmadı bende yoksa daha nelewr yazacamda aklıma gelmiyo ;D ;Dprenses35' Alıntı:güzel olmus,emeklerinize sağlık
yok efendim,bende cevher ne gezer,ha işte bi aklıma geldikçe yazarım arada,genelde tasavvufla ilgili olduğum için,tasavvufi şiirler yazarım,ama nedense çoğunu ilahilerden esinleni yazarım :-\ :-\ ;D ;D ;D ;D ;Dprenses35' Alıntı:o zaman yüreğinize sağlık sizden de artık biseyler bekleriz içinizdeki cevheri ortaya cıkarmek gerek
olabilir,topladığım var zaten,sürekli okula gidip geldikce yanımda taşırım,çünkü okulda aklıma geldikçe yazıyorum,derste bile,bikeresinde yakalandım ama hoca anlamadı zuuuu ha ha ha ;D ;D ;Dprenses35' Alıntı:işte aklınıza geldikçe kağıda dökün düşüncelerinizi sonra toparlarsanız olabilir..
size ilham verende ilahiler bence