Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün işsiz bir genç olaraktan iş arıyorum neyse ki a kargosuna gittim görüşmeye çağırdılar sabah kalktım bindim arabaya gittim kapının önünden geri döndüm görüşmicem sizinle dedim :) sonra döndüm b hastanesine gidim labarant veya biyolog olarak başvuru yapayım dedim nede olsa mesleğimiz bir işe yarasın gittim hastaneye danışmaya derdimi anlattım sema hanımla konuşun deyip gönderdiler gittim sema hanıma yoktu odasında sekreteri vardı sordum birazdan gelir dedi kolidorda oturup bekleyin dedi biraz böyle küçümser bir bakış gibi bir baktı neyse gittim kolidorda oturdum sonra geldi sema hanım odaya girdi ben baktım bir daha baktım sonra kalktım çıktım hastaneden sizede başvurmuyorum dedim. Gittim sonra hazırlamış ve çoğaltmış olduğum cvlerimi yırttım çöpe attım. Melankolik bir havayla süzüldüm Trabzon sokaklarında hiç bir şey düşünmedim  dolaştım sadece sadece dolaştım. Niye böyle yaptım bilmiyorum ama içimden geldiği gibi davranmayı seviyorum ne yapayım zorla değilya :) Geçende petrol ofisene çağırdılar muhasebeci olarak gel diye düşündüm meslek biyolog biyologluk hariç bütün işlere çağırıyorlar. Gittim adamlar muhasebeci değil hamal arıyorlar :) sabah 7 gece 11 12 oldu dedim başka :) ben çalışmak istemiyorum çıktım geldim. Bunları neden buraya yazdım onuda bilmiyorum içimden geçenler işte :) İşsizim diye üzülmüyorum şükür baba parasıda yemiyorum ben sadece ideallerime ulaşmak istiyorum ama böyle giderse bakalım. Allah'tan hayırlısı.  ???

asukaki:) Demek biyologsun?Türkiye'de bu gibi bilim dallarının pek kıymeti yoktur.
Hacettepe Fizik Mühendisliğini üçüncülükle bitiren kuzenimde baya bi'işsiz kalmıştı.
İş aramak, canlıları yapısını ve çevre ile olan ilişkisini incelemekten daha zor olsa gerek.?(:

asukaki' Alıntı:
Bugün işsiz bir genç olaraktan iş arıyorum neyse ki a kargosuna gittim görüşmeye çağırdılar sabah kalktım bindim arabaya gittim kapının önünden geri döndüm görüşmicem sizinle dedim :) sonra döndüm b hastanesine gidim labarant veya biyolog olarak başvuru yapayım dedim nede olsa mesleğimiz bir işe yarasın gittim hastaneye danışmaya derdimi anlattım sema hanımla konuşun deyip gönderdiler gittim sema hanıma yoktu odasında sekreteri vardı sordum birazdan gelir dedi kolidorda oturup bekleyin dedi biraz böyle küçümser bir bakış gibi bir baktı neyse gittim kolidorda oturdum sonra geldi sema hanım odaya girdi ben baktım bir daha baktım sonra kalktım çıktım hastaneden sizede başvurmuyorum dedim. Gittim sonra hazırlamış ve çoğaltmış olduğum cvlerimi yırttım çöpe attım. Melankolik bir havayla süzüldüm Trabzon sokaklarında hiç bir şey düşünmedim  dolaştım sadece sadece dolaştım. Niye böyle yaptım bilmiyorum ama içimden geldiği gibi davranmayı seviyorum ne yapayım zorla değilya :) Geçende petrol ofisene çağırdılar muhasebeci olarak gel diye düşündüm meslek biyolog biyologluk hariç bütün işlere çağırıyorlar. Gittim adamlar muhasebeci değil hamal arıyorlar :) sabah 7 gece 11 12 oldu dedim başka :) ben çalışmak istemiyorum çıktım geldim. Bunları neden buraya yazdım onuda bilmiyorum içimden geçenler işte :) İşsizim diye üzülmüyorum şükür baba parasıda yemiyorum ben sadece ideallerime ulaşmak istiyorum ama böyle giderse bakalım. Allah'tan hayırlısı.  ???

;) ;) Çünkü sende sürüyü takip etmiyorsun, kendin olma yolunda ilerliyorsun, benim gibi...
Diğer insanlar isterlerse çok kazansınlar herşeye sahip olsunlar ama asla senin gibi mutlu olamazlar,
Yalnız değilsin dilerim hak ettiğini ve arzuladığını bulursun...

Tuğbacım:)bu üçünü hele de özgür olabilmeyi gerçekten başarabiliyorsan ne mutlu sana..

turtur' Alıntı:
Hangi dil mesela?  :)

Birazcık İngilizceyle idare etmeye çalışıyordum ki..
Gündeme bomba gibi düşen bir söz varya bu günlerde hani " Fransız Kalma" deyimine takılmış durumdayım (:

asukaki' Alıntı:
Bugün işsiz bir genç olaraktan iş arıyorum neyse ki a kargosuna gittim görüşmeye çağırdılar sabah kalktım bindim arabaya gittim kapının önünden geri döndüm görüşmicem sizinle dedim :) sonra döndüm b hastanesine gidim labarant veya biyolog olarak başvuru yapayım dedim nede olsa mesleğimiz bir işe yarasın gittim hastaneye danışmaya derdimi anlattım sema hanımla konuşun deyip gönderdiler gittim sema hanıma yoktu odasında sekreteri vardı sordum birazdan gelir dedi kolidorda oturup bekleyin dedi biraz böyle küçümser bir bakış gibi bir baktı neyse gittim kolidorda oturdum sonra geldi sema hanım odaya girdi ben baktım bir daha baktım sonra kalktım çıktım hastaneden sizede başvurmuyorum dedim. Gittim sonra hazırlamış ve çoğaltmış olduğum cvlerimi yırttım çöpe attım. Melankolik bir havayla süzüldüm Trabzon sokaklarında hiç bir şey düşünmedim  dolaştım sadece sadece dolaştım. Niye böyle yaptım bilmiyorum ama içimden geldiği gibi davranmayı seviyorum ne yapayım zorla değilya :) Geçende petrol ofisene çağırdılar muhasebeci olarak gel diye düşündüm meslek biyolog biyologluk hariç bütün işlere çağırıyorlar. Gittim adamlar muhasebeci değil hamal arıyorlar :) sabah 7 gece 11 12 oldu dedim başka :) ben çalışmak istemiyorum çıktım geldim. Bunları neden buraya yazdım onuda bilmiyorum içimden geçenler işte :) İşsizim diye üzülmüyorum şükür baba parasıda yemiyorum ben sadece ideallerime ulaşmak istiyorum ama böyle giderse bakalım. Allah'tan hayırlısı.  ???
Sevgili asukaki :) Sen biraz daha sabrette biz bi şampiyon olalım o bizi kurtarır belki :P yaza yepyeni çok hayırlı yeni bir işle başlarız..Nedersin?  ;)

turtur' Alıntı:
deli' Alıntı:
BUyrun sizi dinliyoruz...

DÜŞÜNMEDİKLERİM
Yalnızlığa dair...

Kimsesizliğinin sebebini kendine bağlayan vurdumduymaz bir kalabalık içinden, kendi yalnızlığıma seslenirmiş gibi yapıp kulaklarıma kanlı pamuk tıkarken yakaladı beni bu katil merhamet duygusu" diye düşünmezken yazıyorum; en saçma biçimde sıralayıp harfleri,katlederek alfabeyi..

Kim bilir,belki de karışık rüyalarım bu yüzdendir; ya da rüya kaynaklıdır bu cümlemsi,tuhaf çıkışlarım..
Hayır !
İnsan düşünmeden konuşmaz ; konuşmadan düşünür.
Mutluluk ya da mutsuzluk,eğer geçici hafıza kaybıysa; düşünmek geçici konuşma kaybı,konuşmak geçici düşünce kaybıdır..Bu yüzden konuşurken değil,konuşmadan önce düşünmeyi veya düşünürken değil,düşündükten sonra konuşmayı tercih ederiz. İkisini aynı anda yapıyorsak, 'deli'yiz demektir. Olsun,üzülmeyin !
Delilik sesli düşünmektir sadece;  kendi kendine konuşana 'deli' derler,'yalnız' demezler hani...
Düşünüyorum,öyleyse deliyim.
Sesli düşünüyorum, öyleyse beni dinleyenler de deli ?!
Gerçi şu an kendimden başka dinleyicim yok ama dedim ya ,kanlı pamukla tıkalı kulaklarım;
sevgi sözlerine sağırım !
biraz önce sahte bir kalabalık gelip yalnızlığımı kanattı,
Sağlık olsun;
iyi niyetimi pamuk yaptım,o'na da kan bulaştı..

İşte böyleyazıklarıı okuyup beyin damarlarını kurclaynca... İmdat diyesim geldi..

Sevgili Deli:)
Duygu ve düşüncelerini farklı ironik benzetmelerle çok güzel ifade edebilen ,yine imla kurallarına uygun güzel yazım biçiminle...
Sana" yalnız değilsin hele de deli asla" demek ve seni kutlamak istiyorum..
Başarıların daim olsun

Crt Cantuu Turtur şu k.isimleri bir yazayım şuraya da :) unutmadan yazayım :)
Crt evet bilim adamlarının pek değeri yok bu ülkede araştırmaya önem veremiyoruz gerektiği kadar daha çok onlar bulmuş alalım diyoruz :) Bana öyle geliyor hani eski Türk filmlerinde vardırya öyle parayla her şeyi yapabilineceği sanılır onun gibi :) Mühim değil Cantuu'nun da dediği gibi Özgür-Mutlu-Umutlu özgürüm mutluyum umutluyumda hem çok umutluyum kimsenin içinde o ekmek tanesi kadar umut bile kaybolmasın. Özgürlüğüme fazlaca düşkün olduğumdan yalnız kalsamda şikayetim yok hiç bir durumdan ben böyle mutluyum daha çok huzurluyum.
Turtur Şampiyonuz sene başında söyledik birinci belli ikinci kim :) Türkiye'de Trabzonspor İspanya'da Barcelona  Liderler hep huzurludur mavide huzurun rengidir. Tamam salladım kabul ediyorum  :D

asukaki:) Bu gün erkenciyiz ikimizinde günü aydın olsun.
Gecikenler şansını şimdilik kaybetti(:
Zaten futboldan pek anlamam .Forum kuralları nedeniyle konuyu derinleştirmek istemiyorum ama ...
Belirtmezsem çatlarım(: vazgeçilmezin  Sarı Kanarya'dır.

Aydın olsun günümüz gönlümüz neşe dolsun :) crt erkenciyiz erken kalkan yol alır :) derinleştirmedik zaten kurallar :) Bak bende bu akşam fenerin maçını izlicem :) Hak eden kazansın hak etmeyen hiç bir zaman kazanmasın :) crt kaybetmeyelim birbirimizi ikimizde 0 Rh- zaten nadir kanlarımız :) bulunmuyor :)

Gününüzün aydın olsun ;

Herşeye ve herkese inat,

Özgür, mutlu ve umutlu'yum ve de hep böyle kalacağım  ;)

crt' Alıntı:
Sevgili Deli:)
Duygu ve düşüncelerini farklı ironik benzetmelerle çok güzel ifade edebilen ,yine imla kurallarına uygun güzel yazım biçiminle...
Sana" yalnız değilsin hele de deli asla" demek ve seni kutlamak istiyorum..
Başarıların daim olsun

Sağol,varol :)

Çok soğuk .Sıcak yaz günlerini özlemiş durumdayım ve çoktannnnnnn tatil hayali kurmaya başladım (:

Geri